Etno domaćinstva

Želite li da doživite pravi šarm sela i upoznate tradiciju i kulturu Srbije? Ako je vaš odgovor da, onda su etno domaćinstva idealan izbor za vas. Na ovom sajtu možete pronaći samo proverene i najbolje ponude etno smeštaja i rezervisati svoj boravak lako i brzo.

etno domacinstva
etno
etno

Etno domaćinstva

Ne propustite priliku da otkrijete lepote sela,  tradicije i istorije uz šarm etno domaćinstva. Pogledajte najbolje ponude smeštaja.

seosko-domacinstvo-imunsan-nis

Etno domaćinstvo Imunsan

Etno domaćinstvo Imunsan Etno domaćinstvo Imunsan je više od smeštaja – to je vaš izbor za holistički doživljaj. Kroz raznovrsne radionice, edukativne programe i imunološke detox programe, usvojićete principe zdravog

etno domacinstvo čikić

Etno domaćinstvo Čikić

Etno domaćinstvo Čikić Gde god da živite, verovatno ste čuli za Zasavicu. Sada je vreme i da je iskusite i to na najboljem mogućem mestu. Predtstavljamo vam – Etno domaćinstvo

etno domacinstvo stankovic

Etno domaćinstvo Stanković

Etno domaćinstvo Stanković Etno domaćinstvo Stanković je smeštajni objekat koji se nalazi u selu Klatičevo, nedaleko od Gornjeg Milanovca.  Gosti mogu uživati u prelepom pogledu na prirodu i mirnom ambijentu. 

Etno domaćinstva

Zamislite mesto gde se vreme usporava, a tradicija i priroda stapaju u savršenom skladu. Etno sela su upravo takva mesta – oaze mira koje vam pružaju jedinstveni doživljaj i povezanost sa našim korenima. 

etno selo bogut

Tradicija

Etno domaćinstva su živi muzeji srpske tradicije, gde se svaki predmet i svaki običaj prenosi s kolena na koleno. Ovde se osećate kao da ste zakoračili unazad u vreme, u prostor gde se čuva duh predaka. Drvene kuće, kamini, zemljano posuđe, kameni putevi i ograde, te rukotvorine koje krase zidove, sve to čini etno domaćinstva mestima gde istorija oživljava.

etno domaćinstvo

Organsko i prirodno

Smestiti se u etno domaćinstvo znači biti okružen prirodom koja se neguje i poštuje. Organski baštenski proizvodi, domaće životinje koje slobodno šetaju, i upotreba obnovljivih izvora energije su samo neki od aspekata koji čine ova mesta primerima održivog života. U etno domaćinstvima, svaki obrok je prilika da probate sveže i zdrave proizvode, a svaki trenutak proveden napolju je lekcija o harmoniji sa prirodom.

etno domaćinstvo

Kao kod kuće

Gostoprimstvo je najupečatljivije u etno domaćinstvima. Topla dobrodošlica, priča uz rakiju, i zajednički obroci su deo svakodnevnog života. Ovde se brzo postaje deo zajednice, bilo da učestvujete u pripremi tradicionalnih jela, pomažete u bašti, ili se jednostavno družite sa domaćinima i ostalim gostima. Etno domaćinstva su mesta gde su vrata uvek otvorena i gde se svaki gost tretira kao član porodice.

error: Content is protected !!