Politika privatnosti i uslovi korišćenja

Politika privatnosti i uslovi korišćenja

Ova stranica sadrži informacije o tome kako se prikupljaju, čuvaju i koriste lični podaci posetilaca sajta etno.rs, kao i o pravilima i uslovima korišćenja sajta. Molimo vas da pažljivo pročitate celokupan tekst na njoj, pre nego što nastavite da koristite sajt.

Prikupljanje ličnih i drugih podataka

Lični podaci koje prikupljamo od posetilaca sajta su isključivo oni iz Google analitike i konzole, koji se koriste za praćenje statistike poseta, optimizaciju sajta i poboljšanje korisničkog iskustva. Ti podaci mogu uključivati vašu IP adresu, vrstu uređaja, operativni sistem, pregledač, lokaciju, vreme i trajanje posete, broj pregledanih stranica, izvor posete i druge slične informacije.

Podaci o smeštaju – slike, opisi i ostalo se prikupljaju na osnovu booking.com affiliate ugovora, koji nam omogućava da posetiocima ponudimo rezervaciju smeštaja preko našeg sajta putem affiliate linka. 

Podaci o rezervaciji – Sve rezervacije, kao i informacije date nakon napuštanja sajta etno.rs putem booking.com affiliate linka, su u vlasništvu i pod nadzorom booking.com-a i mi nemamo pristup njima niti ih obrađujemo.

Lične podatke za direktno oglašavanje daje vlasnik smeštaja lično putem mejla, čime se zvanično i usaglašava sa tim da se isti koriste na sajtu etno.rs. Ti podaci mogu uključivati ime, e-mail, broj telefona, adresu i druge slične informacije.

Booking.com marketing

Izmena i brisanje ličnih podataka

Imate pravo da u svakom trenutku zatražite izmenu ili brisanje vaših ličnih podataka koje imamo u našoj bazi isključivo ukoliko ste korisnik plaćenih oglasa. Možete to učiniti tako što ćete nam poslati e-mail na turizametno@gmail.com sa zahtevom za izmenu ili brisanje vaših podataka. Odgovorićemo vam u najkraćem mogućem roku i postupiti u skladu sa vašim zahtevom.

Ukoliko niste u programu plaćenih oglasa, sajt zadržava pravo na osnovu Booking.com affiliate programa da i dalje objavljuje informacije o vašem objektu, samo bez mogućnosti direktne rezervacije i bilo kakvih vaših ličnih kontakata i informacija.

Mere bezbednosti – Preduzimamo sve razumne mere bezbednosti da bismo zaštitili vaše lične podatke od neovlašćenog pristupa, korišćenja ili gubitka. Međutim, internet nije potpuno sigurno okruženje i ne možemo garantovati da vaši lični podaci neće biti kompromitovani ili oštećeni usled hakerskih napada, virusa ili drugih nepredviđenih okolnosti.

Uslovi korišćenja sajta

Korišćenjem sajta etno.rs prihvatate sledeće uslove korišćenja:

  • Nećete koristiti sajt za bilo kakve nezakonite, uvredljive ili štetne aktivnosti ili sadržaje.
  • Nećete pokušavati da narušite rad, bezbednost ili integritet sajta ili servera na kojima se nalazi.
  • Nećete kopirati, distribuirati, menjati ili zloupotrebljavati bilo koji deo sajta ili njegovog sadržaja bez naše prethodne saglasnosti. 
  • Poštovaćete autorska i druga prava intelektualne svojine koja pripadaju nama ili trećim licima u vezi sa sajtom i njegovim sadržajem. Kopiranje i preuzimanje bilo kog tekstualnog dela ovog sajta protivno je Zakonu o autorskim pravima i svaka ovakva radnja podložna je tužbi.
  • Prihvataćete da su sve informacije i sadržaji na sajtu date u dobroj nameri i da se trudimo da ih održavamo tačnim i ažurnim. Međutim, ne možemo garantovati da su sve informacije i sadržaji na sajtu potpuno tačni, pouzdani, potpuni ili aktuelni. Stoga, ne snosimo nikakvu odgovornost za eventualnu štetu nastalu korišćenjem sajta ili njegovog sadržaja.

Linkovi ka drugim sajtovima

Sajt etno.rs sadrži linkove i veze koji vode ka drugim web stranicama i sajtovima. Ako kliknete vezu treće strane, bićete usmereni na tu web-lokaciju. Sajt etno.rs nema kontrolu i ne preuzima nikakvu odgovornost za sadržaj, pravila o privatnosti, praksu web stranica ili usluga treće strane.

Promene politike privatnosti i uslova korišćenja

Zadržavamo pravo da povremeno izmenimo ovu stranicu kako bismo je uskladili sa promenama u zakonodavstvu, tehnologiji ili našoj poslovnoj praksi. Svaka izmena će biti objavljena na ovoj stranici i stupiti na snagu odmah po objavljivanju. Preporučujemo vam da redovno posećujete ovu stranicu kako biste bili informisani o našoj politici privatnosti i uslovima korišćenja.

Ako imate bilo kakvih pitanja, komentara ili pritužbi u vezi sa ovom stranicom, možete nas kontaktirati putem e-maila na turizametno@gmail.com

Rado ćemo vam odgovoriti i rešiti eventualne probleme.

error: Content is protected !!