Seosko domaćinstvo Radivojević

Dobro došli u Seosko domaćinstvo Radivojević u Čačku, gde vas očekuje pravi raj za odmor i opuštanje. Ovaj smeštajni objekat nudi vam apsolutno sve što vam je potrebno kako biste uživali u mirnom i prijatnom okruženju.

Seosko domaćinstvo Radivojević Čačak

Informacije o kapacitetima:

Ako želite da se opustite i uživate u mirnom i prijatnom okruženju, pogledajte Seosko  domaćinstvo Radivojević

Ova čarobna vila nudi sve što vam je potrebno kako biste imali nezaboravan boravak – privatni bazen, klimu, besplatan WiFi, parking, saunu i besprekoran smeštaj.

Kuća sa 2 spavaće sobe

Spavaća soba 1: 1 bračni krevet

Spavaća soba 2: 1 kauč na razvlačenje

Dnevna soba: 2 kauča na razvlačenje

Maksimalan broj gostiju 6

Slike smeštaja:

Seosko domaćinstvo Radivojević Čačak
Seosko domaćinstvo Radivojević Čačak

Aktivnosti:

Šta obići u blizini:

Manifestacije:

etno

Seosko domaćinstvo Radivojević Čačak

Informacije o smeštaju:

Da li ste ikada poželeli da pobegnete od gradske buke i stresa i provedete neko vreme u prirodi, uživajući u miru i tišini? Ako je vaš odgovor da, onda imamo savršeno mesto za vas. Predstavljamo vam objekat Seosko domaćinstvo Radivojević, vilu koja vam nudi sve što vam je potrebno za opuštanje i zabavu.

Ova vila se nalazi u Čačku, gradu koji ima bogatu istoriju i kulturu, kao i predivne prirodne lepote. Sa terase vile se možete diviti pogledu na planinu, a u vrtu možete uživati u svom sopstvenom bazenu, koji je idealan za osveženje u toplim danima. Vila ima i pribor za pripremu roštilja, tako da možete napraviti svoju omiljenu hranu i podeliti je sa svojim dragim osobama. Ako imate decu, oni će se sigurno zabaviti na dečijem igralištu, koje je opremljeno raznim spravama.

Vila ima dve spavaće sobe, jedno kupatilo i odlično opremljenu kuhinju. Sve je klimatizovano, tako da ne morate da brinete o vremenskim uslovima. Takođe, imate besplatan WiFi i parking, kao i flat-screen TV sa kablovskim kanalima. 

Istraži okolinu i ne propusti:

Čačak je grad bogate istorije, kulture, sporta i zabave, koji će vas oduševiti svojom gostoljubivošću, šarmom i lepotom. A mi vam ovaj put predlažemo samo neke od lokaliteta koje biste trebali da posetite ako želite da upoznate grad i njegovu istoriju, kulturu i duh.

  • Čačanski glavni trg: Ovo je srce grada i mesto gde se odvijaju sva važna dešavanja. Trg je okružen lepo uređenim šetalištem i nizom kafića i popularnih restorana, gde možete uživati u ukusnoj hrani i piću. Čačanski trg je postao simbol ovog grada i mesto susreta mnogih, gde možete osetiti atmosferu i energiju Čačka.
  • Konak Jovana Obrenovića: Ovo je najstarija stambena zgrada u gradu, koja datira iz vremena turske opsade. Konak je sačuvao autentičan izgled i enterijer, i nalazi se u sklopu Narodnog muzeja grada. Ovde možete videti kako se nekad živelo i radilo u Čačku, kao i neke od vrednih predmeta koji svedoče o prošlosti grada. Konak se nalazi tačno preko puta čačanske crkve, koja je još jedna znamenitost koju treba posetiti.
  • Kuća Stepe Stepanovića: Ako ste ljubitelj istorije i vojne slave, ne propustite da posetite kuću velikog i slavnog vojskovođe Stepe Stepanovića, koji je bio jedan od junaka Prvog svetskog rata. Kuća je renovirana i dobro očuvana, i možete je naći u istoimenoj ulici, na broju 5. Ovde možete saznati više o životu i delu ovog čuvenog čačanina, koji je ostavio dubok trag u srpskoj istoriji.
dani piva
Manifestacije

Dani piva

Dani piva u Zrenjaninu Dani piva – 06.08 – 11.08.2024. Manifestacija Dani piva u Zrenjaninu predstavlja značajan kulturno-turistički događaj koji se održava svake godine meseca

turizam u srbiji
Destinacije

Turizam u Srbiji

Turizam u Srbiji Sadržaj: Turizam u Srbiji se intenzivno razvija, što nimalo ne čudi jer Srbija je zemlja prepuna prirodnih lepota, planina, reka, jezera, izvora

najneobičniji smeštaj u srbiji
Zanimljivosti

Najneobičniji smeštaj u Srbiji

Najneobičniji smeštaj u Srbiji Da li ste spremni da se upustite u nezaboravnu avanturu kroz najneobičnije smeštaje koje smo otkrili u Srbiji. Spremni ste? Onda

error: Content is protected !!