Domaćinstvo Sunčev breg

Domaćinstvo Sunčev breg, Leskovac predstavlja prvorazrednu destinaciju za sve one koji žude za autentičnim seoskim doživljajem u srcu planinskih predela Jablaničkog okruga.

Domaćinstvo Sunčev breg, Leskovac

Informacije o kapacitetima:

Domaćinstvo Sunčev breg – smeštaj sa restoranom

Soba Seoska priča: Prizemlje, za porodice sa decom, do 4 osobe.

Apartman Sunčev breg: Dupleks sa terasom, idealan za porodice ili manje grupe, do 6 osoba.

Soba Planinski suncokreti: Prizemlje, za manje grupe ili porodice sa decom, do 3 osobe.

Soba Bukova šuma: Potkrovlje, za udoban smeštaj, do 2 osobe.

Slike smeštaja:

Aktivnosti:

Check in – od 13.00 do 20.00

Check out – od 09.00 do 11.00

Internet
Bežični internet dostupan u celom objektu besplatno.
Parking
Besplatan privatan parking je moguć na licu mesta (nije neophodna rezervacija).
etno

Domaćinstvo Sunčev breg, Leskovac

Informacije o smeštaju:

Domaćinstvo Jovanović – Sunčev breg predstavlja prvo registrovano seosko planinsko domaćinstvo u Jablaničkom okrugu, koje je svoja vrata otvorilo na proleće 2020. godine. Smešteno je u selu Bara na Kukavici, na nadmorskoj visini od oko 650 metara, udaljeno svega 17 km od Leskovca.

U ponudi su različite sobe, poput „Planinskih suncokreta“ i „Bukove šume“, prilagođene porodicama sa decom, parovima ili grupama prijatelja. Pored udobnog smeštaja, gostima je na raspolaganju domaća kuhinja sa jelima od organskih proizvoda. Takođe, organizuju se raznovrsni programi aktivnosti za aktivan odmor, uključujući branje gljiva, vožnju džipom, biciklizam, kampovanje, školice jahanja, posmatranje divljih životinja i učestvovanje u radionicama.

Objekti su smješteni na padini, pružajući fantastičan pogled iz svih soba i sa terasa. Okruženi su nezagađenom prirodom, šumom i rekom Slatinskom, a gostima se nude specijaliteti sa ovog područja. Takođe, domaćinstvo ima sopstvenu baštu sa organskim voćem i povrćem, dok se ostale namirnice nabavljaju od lokalnih proizvođača. Gosti mogu kupiti lokalne proizvode, med i rukotvorine.

Na samo 17 km udaljenosti od objekta, moguće je posetiti vodopade na reci Vučjanki, kanjon reke Vučjanke, kao i ostatak srednjovekovnog grada Sobaljića.

Ugostiteljski objekat ima dva konaka (Sunčev breg i Planinska bajka) sa ukupno 17 ležajeva, proširivo za još dva. Tokom leta, kuhinja i mini restoran su otvoreni, a zimi su zastakljeni. Opremljeni su roštiljem, ražnjem i furunom za pripremu hrane ispod sača.

Osim kao kuhinja i restoran, prostorija može biti letnja scena za razne događaje (pesnički susreti, letnja škola, sastanci, seminari) i mikološka laboratorija za izučavanje gljiva, s mikroskopom i prostorom za radionice.

Kompleks takođe ima zajedničku gostionicu s kuhinjom i toaletom, koja može primiti oko dvadeset gostiju. Gosti mogu naručiti hranu ili doneti svoju.

Domaćinstvo Sunčev breg, Leskovac smeštajni kapaciteti

Soba Seoska priča: Ova soba se nalazi u prizemlju objekta Planinska bajka. Ima svoju trajnožareću peć za tople zimske noći. U njoj se nalazi francuski ležaj, poseban ležaj i fotelja na izvlačenje, što je odlično za porodice sa decom. Takođe, tu su i kupatilo i WC.

Apartman Sunčev breg: Ovaj dupleks apartman ima svoju terasu s predivnim pogledom. Nalazi se u posebnom objektu Sunčev breg. Ima kamin i TV, idealan je za porodice sa decom ili manje grupe. U prvoj spavaćoj sobi su tri single kreveta, a u drugoj jedan single i jedan bračni krevet. U dnevnoj sobi je kauč na razvlačenje.

Soba Planinski suncokreti: Ova soba se takođe nalazi u prizemlju objekta Planinska bajka. Ima francuski ležaj i poseban ležaj, odlična je za porodice sa decom ili manje grupe. Tu su i kupatilo i WC.

Soba Bukova šuma: Soba se nalazi u potkrovlju objekta Planinska bajka. Ima francuski ležaj i fotelju na izvlačenje. U njoj su i kupatilo i WC, pružajući udoban smeštaj.

Kućni ljubimci su dozvoljeni

Domaćinstvo Sunčev breg, Leskovac - iskustva gostiju

JelenaSrbija
Opširnije
Divna kuca sa puno cveca i organiskom bastom. Pogled na planinu, mir, tisina, cist vazduh.Sve uredjeno sa puno paznje i ljubavi i veoma cisto. Odlicna domaca hrana.Jako ljubazni domacini 🙂 Savrseno!
KerstiEstonija
Opširnije
It was very nice place in the mountains. The views are amazing, the host was kind and our room very nice. We also had super delicious dinner and breakfast. The value of this place is very good. There is room for parking, kids playground and beautiful garden. We enjoyed very much.
DanielaVelika Britanija
Opširnije
The location was breathtaking, the food absolutely delicious but the family running it makes it a warm and magical experience. I have never felt so welcomed in my life. Selena, her husband and in-laws were amazing and went way above and beyond. I fell in love with the hotel but much more with the owners. They took my boyfriend to the dentist twice (emergency). They kindly took us site seeing, no better way to see the area. They helped us find establishments we needed like a pet shop, atm/bankomatic in their car. We had such an amazing experience we extended our stay. They honestly felt like we were staying with family! I highly recommend it. Also pet friendly, we have 2 Beagles. They put us at ease with the dogs. Even walked the dogs with us. Love them both, such kind and loving people!
Prethodna
Sledeći
turizam u srbiji
Destinacije

Turizam u Srbiji

Turizam u Srbiji Sadržaj: Turizam u Srbiji se intenzivno razvija, što nimalo ne čudi jer Srbija je zemlja prepuna prirodnih lepota, planina, reka, jezera, izvora

najneobičniji smeštaj u srbiji
Zanimljivosti

Najneobičniji smeštaj u Srbiji

Najneobičniji smeštaj u Srbiji Da li ste spremni da se upustite u nezaboravnu avanturu kroz najneobičnije smeštaje koje smo otkrili u Srbiji. Spremni ste? Onda

error: Content is protected !!