Jahorina smeštaj

Jahorina smeštaj – ova planina nije samo zimska oaza za skijaše, već i savršeno mesto za letnji odmor u prirodi. Pogledajte aktuelnu ponudu smeštaja i uživajte u odmoru na Jahorini tokom sva četiri godišnja doba.

jahorina smeštaj
etno

Jahorina smeštaj

Pogledajte aktuelnu ponudu vikendica, kuća, brvnara i domaćinstava i izaberite smeštaj iz snova na Jahorini

Vikendica Magična livada, Pale, BIH

Vikendica Magična livada Vikendica Magična livada, Pale, BIH – vikendica savršeno pozicionirana blizu dva popularna ski centra i glavnog grada Bosne i Hercegovine, Sarajeva.  Pošalji upit Prethodna Sledeći Rezerviši smeštaj

etno restorani

Tvoj smeštaj

Reklamiraj smeštaj na Jahorini. Pošalji upit za više informacija, klikom na link ispod.

etno restorani

Tvoj smeštaj

Reklamiraj smeštaj na Jahorini. Pošalji upit za više informacija, klikom na link ispod.

etno restorani

Tvoj smeštaj

Reklamiraj smeštaj na Jahorini. Pošalji upit za više informacija, klikom na link ispod.

Jahorina - smeštaj i zimi i leti

Jahorina, moćna planina dinarskog planinskog masiva, ističe se kao izvanredna destinacija kako za zimski tako i za letnji odmor.

jahorina smeštaj

Jahorina zimovanje

Jahorina predstavlja izvanredno skijaško odredište sa vrhunskim stazama i modernim sadržajima koji privlače ljubitelje zimskih sportova iz čitavog regiona. Sa svojih 52 kilometra alpskih staza, 17 instalacija vertikalnog transporta i mogućnošću noćnog skijanja na osvetljenim stazama, Jahorina postavlja standarde kao jedan od najmodernijih skijaških centara u Jugoistočnoj Evropi.

jahorina smeštaj

Jahorina letovanje

Impresivnost Jahorine ne prestaje sa završetkom zimske sezone. Tokom letnjih meseci, ova planina takođe privlači posetioce svojom lepotom i brojnim aktivnostima, čineći je idealnim mestom za odmor i uživanje u prirodi u svako doba godine. Leti, Jahorina oživljava svojom prirodnom lepotom i raznovrsnim aktivnostima koje nudi posetiocima svih uzrasta. 

Jahorina Olimpijada

Ne propustite priliku da osetite deo istorije koja dodatno naglašava značaj i veličinu ove planine. Jahorina, planina koja odiše veličanstvenošću i sjajem, ima dugu i bogatu istoriju kao jedno od najimpresivnijih skijaških odredišta u Republici Srpskoj. Godine 1984. u Sarajevu su održane XIV Zimske Olimpijske igre, a Jahorina je bila domaćin određenih disciplina. 

etno sela

 Uživajte u autentičnom ambijentu, domaćoj hrani i brojnim aktivnostima za sve uzraste. Neka etno selo bude vaša sledeća destinacija.

etno domacinstva

Etno domaćinstva su vrsta smeštaja koja nudi gostima priliku da uživaju u tradicionalnom načinu života, domaćoj hrani i prirodnim lepotama.

kuce i vikendice

Za najintimniji odmor koji vas vraća direktno u detinjstvo i podseća na daleke korene. Odaberite kuću, vikendicu ili brvnaru samo za sebe.

dani piva
Manifestacije
Dani piva

Dani piva u Zrenjaninu Dani piva – 06.08 – 11.08.2024. Manifestacija Dani piva u Zrenjaninu predstavlja značajan kulturno-turistički događaj koji se održava svake godine meseca

turizam u srbiji
Destinacije
Turizam u Srbiji

Turizam u Srbiji Sadržaj: Turizam u Srbiji se intenzivno razvija, što nimalo ne čudi jer Srbija je zemlja prepuna prirodnih lepota, planina, reka, jezera, izvora

najneobičniji smeštaj u srbiji
Zanimljivosti
Najneobičniji smeštaj u Srbiji

Najneobičniji smeštaj u Srbiji Da li ste spremni da se upustite u nezaboravnu avanturu kroz najneobičnije smeštaje koje smo otkrili u Srbiji. Spremni ste? Onda

error: Content is protected !!