Marketing

Ponuda za vlasnike smeštajnih kapaciteta

Dragi vlasnici objekata,

Dobro došli na sajt etno.rs, koji je specijalizovan za promociju etno i seoskog turizma u Srbiji i regionu.

Kako funkcioniše sajt etno.rs

Na našem sajtu možete pronaći objekte koji su već registrovani na sajtu booking.com sa kojim je sajt etno.rs affiliate partner. To funkcioniše tako što mi dobijamo proviziju od bukinga za svaku rezervaciju koja se ostvari preko našeg sajta putem linka. 

Objekti registrovani na booking.com platformi

Mi nudimo i drugu opciju, koja može biti povoljnija za vlasnike objekata. Umesto booking.com affiliate linkova, možemo postaviti i direktan kontakt. Ova opcija omogućava da zainteresovani gosti, mogu da vas kontaktiraju i rezervišu smeštaj. Na taj način, izbegavate plaćanje provizije sajtu booking.com, od kojeg i mi uzimamo svoj procenat. Za ovakvu uslugu direktnog kontaktiranja, naplaćujemo cenu na osnovu određenih paketa.

Ova opcija je pogodna za one vlasnike koji žele da imaju veću kontrolu nad svojim poslovanjem, koji žele da izgrade lični odnos sa svojim gostima i koji žele da uštede novac na provizijama. Takođe, ova opcija će privući one goste koji preferiraju direktnu komunikaciju sa vlasnicima i koji žele da izbegnu dodatne troškove koje buking naplaćuje.

Booking.com marketing

Objekti koji nisu registrovani na booking.com platformi

Želimo da vam napomenemo da ova opcija nije samo za objekte koji su na bukingu, već i za one koji nisu, a žele da se nađu na našem sajtu. Ako imate turistički objekat koji nudi kvalitetan smeštaj i uslugu, možete nam poslati potrebne informacije i dobiti direktan kontakt za rezervacije. I ova usluga, dostupna je uz različite nakande, na osnovu paketa oglašavanja.

ETNO.RS - vaša lična platforma za etno turizam

Sajt etno.rs nije samo katalog objekata, on je i platforma za direktno oglašavanje vašeg objekta.

Zašto je ovo bolje od običnog oglasa?

Zato što ćete na ovaj način dobiti svoj mini sajt, odnosno stranicu koja sadrži sve informacije o vašem objektu, uključujući i vaše direktne kontakt podatke.

Na stranici sa vašim objektom, neće biti sličnih smeštaja niti smeštaja u blizini! Samo i isključivo vaš objekat!

To znači da ćete imati svoj link na sajtu koji možete da pošaljete vašim pratiocima, prijateljima, saradnicima ili nekome kome želite da predstavite svoj objekat. Takođe, možete da delite vašu stranicu na društvenim mrežama i drugim kanalima.

NEMA PROVIZIJA 
Mi ne naplaćujemo proviziju za rezervacije!

Osim toga, plaćanjem reklame za direktno oglašavanje na etno.rs ćete uštedeti novac koji biste inače dali drugim platformama ili sajtovima . Naime, booking.com naplaćuje proviziju od 12% do 20% za svaku rezervaciju koja se ostvari preko njihovog sajta. To znači da biste za svaku rezervaciju koju dobijete preko njih morali da platite dodatni trošak. Ako se odlučite za direktno oglašavanje na etno.rs, bez obzira na broj rezervacija, plaćaćete samo fiksnu cenu paketa oglašavanja.

JEDNOSTAVNO JE
Vlasnici objekata ne moraju da unose nikakve podatke o smeštaju!

Ne postoji jednostavnija metoda oglašavanja! Sve podatke o smeštaju unosimo mi. Na vlasnicima je samo to da nam dostave svoj broj telefona i mejl za direktan kontakt sa gostima. 

Ako ste zainteresovani za bilo koju opciju ili imate poseban predlog za saradnju, molimo vas da nas kontaktirate putem e-maila. Nadamo se da ćete se pridružiti našoj mreži etno objekata i da ćemo zajedno unaprediti etno turizam u Srbiji i regionu.

Hvala vam na interesovanju za naš sajt!

Ponuda za vlasnike restorana

Dragi vlasnici i menadžeri restorana,

Dobrodošli na etno.rs web sajt posvećen promociji etno smeštaja i ugostiteljskih objekata! Nudimo vam jedinstvenu priliku da promovišete svoj restoran širokoj publici i privučete nove goste koji traže autentičan i neponovljiv doživljaj.

Zašto je etno.rs pravo mesto za vaš restoran

Specijalizovani smo za etno turizam

Pojavićete se na sajtu koji razume vašu jedinstvenost i privlači pravu i ciljanu publiku, a to su ljubitelji tradicije, domaće kuhinje i toplog ambijenta.

Nudimo direktan kontakt sa gostima bez provizije

Zaboravite na provizije i platforme koje naplaćuju rezervacije. Svi posetioci sajta imaće vaš direktan kontakt za rezervacije. Platićete samo fiksnu cenu odgovarajućeg paketa i uživati u promociji bez skrivenih troškova.

Bez konkurencije na stranici oglasa

Budite jedini u fokusu bez konkurencije! Na stranici sa vašim objektom neće biti objekata u blizini, niti sličnih već samo i isključivo vaš! Stranicu možete podeliti na društvenim mrežama, poslati prijateljima ili vam može poslužiti i kao prezentacija ukoliko nemate svoj vlastiti sajt.

Jednostavno je pridružiti se našem timu

Mi preuzimamo unos svih podataka o restoranu, a od vas tražimo samo kontakt informacije za goste.

Ukoliko ste zainteresovani za saradnju, molimo vas da nas kontaktirate putem e-maila. Nadamo se da ćete se pridružiti našoj mreži objekata i da ćemo zajedno unaprediti etno turizam u Srbiji i regionu.

Reklamirajte restoran na našem sajtu i učinite da ga otkriju vaši pravi gosti. Kontaktirajte nas!

PR članci - Objavite vašu priču na etno.rs!

Naša platforma je posvećena promociji najlepših aspekata našeg etno nasleđa, uključujući smeštaj u etno stilu, tradicionalnu kuhinju, domaće proizvode i ručne radove. Ako želite da vaša priča dopre do srca ljubitelja etno kulture, etno.rs je pravo mesto za vas!

Zašto objaviti PR članak na etno.rs?

Ciljana publika: Naši posetioci su pravi poštovaoci etno i seoskog turizma.

Promocija: Vaši proizvodi i usluge biće predstavljeni u najboljem svetlu.

Povoljne cene: Nudimo fleksibilne pakete za objavljivanje PR članaka, prilagođene vašim potrebama i budžetu. Kontaktirajte nas za detaljnije informacije o cenama i uslovima.

Kako funkcioniše naša saradnja?

Kontakt: Pošaljite nam upit putem našeg kontakt formulara kako bi predastavili svoju ponudu.

Selekcija: Razmotrićemo vašu priču i kako se uklapa u tematiku našeg sajta.

Pisanje i odobravanje: Naš tim će zajedno sa vama raditi na kreiranju savršenog članka.

Objavljivanje: Nakon vašeg odobrenja, vaš članak će biti objavljen i promovisan na našem sajtu. U narednih 24 sata, članak će biti istaknut na vrhu naše stranice kako bi privukao maksimalnu pažnju naših posetilaca. Nakon toga, shodno dodavanju novih sadržaja, članak će se postepeno pomerati sa početne pozicije, ali će link ostati trajno dostupan na sajtu, omogućavajući posetiocima da ga pronađu u bilo kom trenutku.

Napomena: Ponuda za PR članke može biti fokusirana na promociju proizvoda, usluga, događaja ili aktivnosti koje nisu direktno povezane sa smeštajem ili ugostiteljstvom (rezervacijama), osim ako nije reč o posebnim promotivnim kampanjama ili događajima koji zahtevaju dodatnu vidljivost i poseban tretman u okviru PR članaka. Za ugostitelje i vlasnike smeštaja koji žele rezervacije, na raspolaganju su prethodne dve ponude.

Radujemo se što ćemo podeliti vašu priču i zajedno doprineti očuvanju i promociji naše bogate etno kulture!

error: Content is protected !!