Seosko domaćinstvo kod Cvela

Ako tražite savršeno mesto za odmor, posetite seosko domaćinstvo kod Cvela, smešteno u prelepom prirodnom okruženju, na obroncima planina Čemerno i Stolovi, samo 25 km od Kraljeva.

Seosko domaćinstvo kod Cvela Kraljevo

Informacije o kapacitetima:

Objekat Seosko domaćinstvo kod Cvela, nudi tri različite smeštajne jedinice – jedan studio i dva apartmana. Sve jedinice poseduju svoje sopstveno kupatilo, kuhinju i klimatizovane su. Besplatan internet dostupan je u celom objektu kao i parking prostor koji je obezbeđen. Seosko domaćinstvo kod Cvela poseduje i restoran a meni pored tradicionalnih jela obuhvata i vegetarijansku kuhinju, bezglutensku ishranu kao i vegansku. Sezonski bazen otvoren je tokom letnjih meseci.

Studio 1/3

1 kauč na razvlačenje  i 1 bračni krevet

Ceo studio 35 m²

Apartman 1/4 sa dve spavaće sobe

Spavaća soba 1: 2 kreveta za 1 osobu

Spavaća soba 2: 1 bračni krevet

Ceo apartman 50 m²

Apartman 1/5 sa dve spavaće sobe

Spavaća soba 1: 1 bračni krevet

Spavaća soba 2: 2 kreveta za 1 osobu

Dnevna soba: 1 kauč na razvlačenje

Ceo apartman 70 m²

Slike smeštaja:

Seosko domaćinstvo kod Cvela Kraljevo

Aktivnosti:

Seosko domaćinstvo kod Cvela je mesto gde možete uživati u raznim aktivnostima koje će vam pružiti zadovoljstvo, zabavu i opuštanje.

Šta obići u blizini:

Maniifestacije:

Seosko domaćinstvo kod Cvela, Kraljevo

Informacije o smeštaju:

Ako tražite savršeno mesto za odmor, posetite seosko domaćinstvo kod Cvela, smešteno u prelepom prirodnom okruženju, na obroncima planina Čemerno i Stolovi, samo 25 km od Kraljeva.

Ovde ćete imati priliku da upoznate bogatu kulturnu baštinu ovog kraja, obiđete čuvene manastire Žiču i Studenicu, kao i srednjovekovni grad Maglič. Bilo da želite mir i tišinu ili aktivan odmor, naše domaćinstvo će zadovoljiti sve vaše potrebe. Možete se opustiti u prijatnoj atmosferi, uživati u tradicionalnim specijalitetima srpske kuhinje, osvežiti se planinskim vazduhom i čistom vodom reke Lopatnice. Ako volite sport i rekreaciju, možete se baviti pešačenjem ili biciklizmom po uređenim stazama koje vode kroz netaknutu prirodu, ili se zabaviti igrajući pikado ili stoni tenis.

Seosko domaćinstvo kod Cvela – udoban i moderan smeštaj – Ovde ćete naći tri vrste smeštaja – studio i dva apartmana, koji su opremljeni sa svim što vam je potrebno za udoban boravak. Svaka smeštajna jedinica ima svoje kupatilo, kuhinju i klima uređaj. Takođe, imate pristup besplatnom internetu i parking mestu. U restoranu seoskog domaćinstva možete probati razna tradicionalna jela, kao i specijalitete vegetarijanske, bezglutenske i veganske kuhinje. Za osveženje i zabavu, na raspolaganju vam je sezonski bazen koji je otvoren tokom leta. 

Istraži okolinu - Kraljevo i Lopatnica

Kraljevo je grad koji ima mnogo toga da ponudi svojim posetiocima. Osim bogate istorije, kulturne baštine i prirodnih lepota, Kraljevo je i grad manifestacija koje privlače ljubitelje različitih vidova zabave i uživanja. U nastavku vam predstavljamo neke od najzanimljivijih manifestacija koje se održavaju u Kraljevu i njegovoj okolini.

Maglič fest je manifestacija koja vas vodi u srednji vek, na prostor srednjovekovne tvrđave Maglič. Ovde možete videti viteške borbe, slušati srednjovekovnu muziku, gledati glumačke predstave, slušati istorijska predavanja, uživati u trubadurima, pevačima, prinčevima i princezama. Takođe možete učestvovati u srednjovekovnom bazaru, streličarstvu, nadmetanju u skoku u dalj, bacanju kamena sa ramena, trčanju u džakovima i drugim zabavnim igrama. Maglič fest je manifestacija koja će vam pružiti nezaboravno iskustvo i osećaj da ste zaplovili u vremeplovu.

Maturski ples je manifestacija koja slavi mladost i radost života. Kraljevački maturanti iz svih srednjih škola plešu kvadril na centralnom gradskom trgu, uz muziku Johana Štrausa. Kraljevo je prvi srpski grad koji se priključio manifestaciji “European Quadrille Dance Festival” još 2005.godine. Danas se Maturski ples igra u preko 20 gradova i opština. Održava se sredinom maja, tačno u podne, kada maturanti zaplešu uz zvuke valcera i polke.

Rock & River je muzička manifestacija koja zadovoljava ukuse ljubitelja rok zvuka. Na nekoliko lokacija u gradu, pored Ibra, na spalavovima i kafićima uz reku, održavaju se žive svirke različitih rok bendova. Manifestacija se završava velikim rok koncertom u centru grada, gde nastupaju poznate domaće i strane zvezde.

Ušćansko leto je manifestacija koja se održava u varošici Ušće na Ibru. Ovde možete probati tradicionalna jela od krompira, koja se spremaju na razne načine. Takođe možete pratiti kulturno-umetnički program, predstave, koncerte, zabavne igre. Za ljubitelje dobre hrane, pića i narodne zabave tu su vašarske šatre koje stvaraju saborsku atmosferu. Ušćansko leto je manifestacija koja podseća na Guču, s razlikom što se umesto trube ovde razležu zvuci harmonike.

Sajam seoskog turizma je manifestacija koja ima za cilj da predstavi bogatstvo kraljevačkih sela i vredne i uslužne domaćine koji se bave seoskim turizmom. Na sajmu možete videti široku lepezu usluga koje nude kvalitetan odmor na srpskom selu. Možete posetiti izložbe meda i vina, slušati zanimljiva predavanja, učestvovati u tradicionalnoj i velikoj proslavi.

Likovna kolonija Studenica je manifestacija bogate tradicije i velikog značaja. Umetnici sa svih meridijana druže se i stvaraju svoja dela u prelepom ambijentu manastira Studenice. Likovna kolonija Studenica održava se u avgustu, a izložba slika koje na njoj nastanu tradicionalno u prvoj polovini oktobra.

dani piva
Manifestacije

Dani piva

Dani piva u Zrenjaninu Dani piva – 06.08 – 11.08.2024. Manifestacija Dani piva u Zrenjaninu predstavlja značajan kulturno-turistički događaj koji se održava svake godine meseca

turizam u srbiji
Destinacije

Turizam u Srbiji

Turizam u Srbiji Sadržaj: Turizam u Srbiji se intenzivno razvija, što nimalo ne čudi jer Srbija je zemlja prepuna prirodnih lepota, planina, reka, jezera, izvora

najneobičniji smeštaj u srbiji
Zanimljivosti

Najneobičniji smeštaj u Srbiji

Najneobičniji smeštaj u Srbiji Da li ste spremni da se upustite u nezaboravnu avanturu kroz najneobičnije smeštaje koje smo otkrili u Srbiji. Spremni ste? Onda

error: Content is protected !!