Crna Gora

Crna Gora nije samo primorje, već ponosita zemlja neograničenih mogućnosti. Od adrenalinskih sportova do opuštajućih plaža, od planinskih vrhova do urbanog šarma Podgorice, Crna Gora je mesto gde se kultura, priroda i avantura susreću. 

Crna Gora
etno

Crna Gora - smeštaj

Sa svojim veličanstvenim planinama, prozirnim jezerima, kristalnim morem i živopisnim gradovima, ova zemlja nudi nešto za svakoga. Bilo da ste u potrazi za mirnim odmorom ili avanturom, Crna Gora je mesto gde se snovi ostvaruju. 

Etno Idila D&D Žabljak Crna Gora

Etno Idila D&D, Žabljak, Crna Gora

Etno Idila D&D Etno Idila D&D, Žabljak, Crna Gora – brvnara za smeštaj 4 osobe sa neverovatnim pogledom, na najusamljenijoj lokaciji. Rezerviši smeštaj Prethodna Sledeći Rezerviši smeštaj Informacije o kapacitetima:

Vila Katarina Skadarsko jezero

Vila Katarina, Skadarsko jezero, Crna Gora

Vila Katarina Vila Katarina na obali Skadarskog jezera nudi jedinstveno iskustvo: privatnu plažu za pecanje i uživanje u zen trenucima i obalu za istraživanje jezera sa mogućnošću privatnih obilazaka čamcem.

Etno selo Morača Skadarsko jezero

Etno selo Morača, Skadarsko jezero, Crna Gora

Etno selo Morača Etno selo Morača je smeštaj na samom ušću reke Morače u Skadarsko jezero. Objekat raspolaže bungalovima i poseduje restoran a gosti mogu uživati i u krstarenju brodom.

Komovi Kobil Do Guesthouse, Kolašin, Crna Gora

Komovi Kobil Do Guesthouse Komovi Kobil Do Guesthouse, Kolašin, Crna Gora – smeštaj u bungalovima na samom pragu divljine.  Rezerviši smeštaj Prethodna Sledeći Rezerviši smeštaj Informacije o kapacitetima: Komovi Kobil

Eco Camp Chalets pod Gorom 0

Eco Camp Chalets pod Gorom, Žabljak, Crna Gora

Eco Camp Chalets pod Gorom Eco Camp Chalets pod Gorom, Žabljak, Durmitor – Kamp raspolaže sa 14 ležajeva, u brvnarama sa bračnim ili singl krevetima i zajedničkim kupatilom. Rezerviši smeštaj

Djurdjevina Family Farm

Djurdjevina Family Farm, Kolašin, Crna Gora

Djurdjevina Family Farm Djurdjevina Family Farm, Kolašin Rezerviši smeštaj Prethodna Sledeći Rezerviši smeštaj Informacije o kapacitetima: Kuća 1/8 1. spavaća soba: 1 veliki bračni krevet 2. spavaća soba:1 veliki bračni

Eco Resort Cermeniza Virpazar

Eco Resort Cermeniza, Virpazar, Crna Gora

Eco Resort Cermeniza Eco Resort Cermeniza, Virpazar, Crna Gora – 6 kuća sa panoramskim pogledom na Skadarsko jezero, vinarijom, restoranom i bazenom. Rezerviši smeštaj Prethodna Sledeći Rezerviši smeštaj Informacije o

pavlova oaza virpazar

Pavlova oaza, Virpazar, Crna Gora

Pavlova oaza, Virpazar Pavlova oaza, Virpazar, Crna Gora – smeštaj na samo 1 km od Skadarskog jezera i pola sata vožnje do Podgorice ili primorja.  Rezerviši smeštaj Prethodna Sledeći Rezerviši

Cottage Borje Žabljak

Cottage Borje Žabljak, Crna Gora

Cottage Borje Žabljak Cottage Borje Žabljak je smeštaj gde je odmor u netaknutnoj prirodi zagarantovan. Ukoliko je plan da se odmorite od grada, gužve, jurcanja i buke, onda ste našli

etno restorani

Tvoj smeštaj

Reklamiraj se na našem sajtu. Pošalji upit za više informacija, klikom na link ispod.

etno restorani

Tvoj smeštaj

Reklamiraj se na našem sajtu. Pošalji upit za više informacija, klikom na link ispod.

etno restorani

Tvoj smeštaj

Reklamiraj se na našem sajtu. Pošalji upit za više informacija, klikom na link ispod.

Zašto posetiti Crnu Goru

Od adrenalinskih sportova do opuštajućih plaža, od planinskih vrhova do urbanog šarma Podgorice, Crna Gora je mesto gde se kultura, priroda i avantura susreću. 

crna gora

Nacionalni parkovi

Nacionalni parkovi Crne Gore su očaravajući prirodni dragulji koji nude nezaboravne doživljaje u srcu netaknute prirode. Od dubokih kanjona i visokih planinskih vrhova do mirnih jezerskih površina, ovi parkovi predstavljaju savršeno utočište za ljubitelje prirode, avanturiste i one koji traže mir. Posetite ih i prepustite se istinskom uživanju u divljini i lepoti koju su vekovima čuvali.

crna gora

Gradovi Crne Gore

Gradovi Crne Gore su živopisni mozaici istorije, kulture i savremenog života. Svaki grad je priča za sebe, od starog kraljevskog  Cetinja do urbane Podgorice. Otkrijte bogatu prošlost u muzejima i galerijama, uživajte u lokalnim festivalima i događajima, ili se jednostavno prepustite šarmu uskih kaldrmisanih ulica.

crna gora

Crnogorska kuhinja

Gastronomska scena Crne Gore je raskošan spoj mediteranskih ukusa i balkanske tradicije. Uživajte u svežim morskim plodovima, domaćim sirevima, pršuti i maslinovom ulju. Specijaliteti poput njeguškog pršuta, cetinjskog sira i crnogorskih vina su samo deo bogate ponude koja čeka da zadovolji vaša čula. 

etno sela

 Uživajte u autentičnom ambijentu, domaćoj hrani i brojnim aktivnostima za sve uzraste. Neka etno selo bude vaša sledeća destinacija.

etno domacinstva

Etno domaćinstva su vrsta smeštaja koja nudi gostima priliku da uživaju u tradicionalnom načinu života, domaćoj hrani i prirodnim lepotama.

kuce i vikendice

Za najintimniji odmor koji vas vraća direktno u detinjstvo i podseća na daleke korene. Odaberite kuću, vikendicu ili brvnaru samo za sebe.

najneobičniji smeštaj u srbiji
Zanimljivosti
Najneobičniji smeštaj u Srbiji

Najneobičniji smeštaj u Srbiji Da li ste spremni da se upustite u nezaboravnu avanturu kroz najneobičnije smeštaje koje smo otkrili u Srbiji. Spremni ste? Onda

dani ludaje
Manifestacije
Dani ludaje – 4 dana narandžaste euforije

Dani ludaje – 4 dana narandžaste euforije Dani ludaje predstavljaju višednevnu manifestaciju koja svake godine obogaćuje život grada Kikinde. Sa svojom bogatom tradicijom dugom više

error: Content is protected !!