Hoteli Divčibare - 2 hotela za najlepši odmor na planini

hoteli divcibare

Poslednjih par godina ekspanzija turizma i potražnje smeštaja baš na ovoj planini je i više nego očigledna. Upiti za odmor na Divčibarama, dostigli su obim upita za Zlatibor i sve je više ljudi koji u pretrazi traže pojmove: hoteli Divčibare, smeštaj Divčibare, kuće i vikendice za odmor Divčibare…. Zašto je ova planina postala toliko popularna?

Divčibare je planina koja je sve popularnija među turistima iz više razloga. A mi vam predstavljamo 3 najvažnija.

1. Blizu, bliže, Divčibare

Kao prvi razlog, navodi se to da je planina relativno blizu Beograda i da je lako i brzo doći do nje, bilo da putujete autom ili autobusom. Za razliku od drugih turističkih centara koji su popularni zimi, na Divčibare se lagano skokne i na izlet i na vikend.

Udaljenost Divčibara od Beograda, kada se krećete Ibarskom magistralom iznosi oko 117 kilometara, ili u prevodu, nekih sat i po vožnje. Pri tom, nema opasnosti od zavejanosti, neprohodnih puteva ili gužve koja je karakteristična za druge planine.

2. Divčibare su planina za sva godišnja doba

Iako dosta turista obiđe planinu tokom zimske sezone, jer Divčibare nude apsolutno sve – ski stazu, sankanje, ski lift, veštačko osnežavanje, vožnju žičarom, veliki broj posetilaca je tu tokom cele godine.

Od juna do septembra, na Divčibarama radi Avantura, park, Zip line, biciklističke ture, off road vožnja, a možete iskusiti i panoramsku vožnju žičarom. Za one koji žele drugačiji i mirniji odmor, tu je šetnja, planinarenje ili samo razgledanje okoline.

3. Jeftinije je

Divčibare su jeftiniji odmor.  Divčibare su jedna od najbližih planinskih destinacija Beogradu i Vojvodini, pa su sami troškovi prevoza niži nego za neke druge planine. Takođe, planina još uvek nije toliko urbanizovana, pa možete pronaći raznovrsnu ponudu smeštaja – od hotela, vila, brvnara, vikendica, soba i studia, u zavisnosti šta se najbolje uklapa u vaš budžet.

Hoteli Divčibare – 2 hotela iz bajke

Nakon dobra 3 razloga zašto posetiti Divčibare, dajemo vam i predlog smeštaja u 2 izvanredna hotela.

hoteli divcibare

Hoteli Divčibare - Hotel Royal Mountain

Hotel Royal Mountain je moderan i luksuzan hotel koji se nalazi na Divčibarama, na nadmorskoj visini od 980 metara. Hotel je otvoren 2020. godine i nudi savršen spoj prirode, komfora i zabave. Krase ga 4 zvezdice i raspolaže sa više različito struktiuiranih soba i apartmana, koji su opremljeni klimom, grejanjem, TV-om, mini-barom, sefom, kupatilom i balkonom.

Hotel Royal Mountain nudi i brojne sadržaje za uživanje i relaksaciju svojih gostiju. U sklopu hotela se nalaze:

Restoran i bar – U restoranu možete uživati u raznovrsnim specijalitetima domaće i internacionalne kuhinje, kao i u bogatom doručku na bazi švedskog stola. U baru možete popiti piće ili kafu i opustiti se uz prijatan ambijent i muziku.

Spa wellness i fitnes centar – U spa i wellness centru možete se prepustiti čarima masaže, saune, parnog kupatila

Zatvoreni bazen – U zatvorenom bazenu možete uživati kad god se odlučite za svoj odmor, jer je za goste hotela otvoren tokom cele godine. Bazen se greje, pogodan je za sve uzraste a poseduje i prostor sa ležaljkama.

Usluge: pranje i peglanje veša, prevoz, room servis, svakodnevno čišćenje, prevoz od i do aerodroma, skijašnica. Napominjemo da za se za određene usluge podrazumeva doplata.

Hotel Royal Mountain je hotel koji će zadovoljiti sve vaše potrebe i želje. Hotel ima ljubazno i profesionalno osoblje, besplatan Wi-Fi, besplatan parking, recepciju koja radi 24 sata, i mnoge druge pogodnosti. Hotel ima i posebne ponude i popuste za rane rezervacije, duže boravke, porodice sa decom, grupe i slično.

Ako želite da rezervišete svoj boravak, proverite cene i raspoloživost u hotelu Royal Mountain, možete to učiniti putem sledećeg linka:

Hotel Crni Vrh

Hoteli Divčibare - Hotel Crni Vrh

Hotel Crni vrh je podjednako savršeno mesto i za odmor i za posao. Ovaj hotel kategorisan je sa četiri zvezdice i spoj je modernog stila i tradicije, vrhunskog dizajna i šarmantnog enterijera. Nalazi se u srcu prelepe planine Divčibare, okružen borovom šumom i predivnim pogledima na okolne vrhove. Udaljen je samo 118 km od Beograda, pa do njega možete stići brzo i lako.

Hotel Crni vrh vam nudi 111 moderno opremljenih soba i apartmana različitih tipova i veličina, prilagođenih zahtevima savremenih posetilaca koji od hotela očekuju najviši nivo usluge. Sve sobe su klimatizovane, imaju besplatan Wi-Fi, TV, mini-bar, sef i kupatilo sa fenom i toaletnim priborom. Možete birati između standardnih, superior i deluxe soba, kao i junior, family i executive apartmana.

Za potpuni užitak i relaksaciju, hotel vam nudi Spa&Wellness centar opremljen zatvorenim bazenom, saunom, parnim kupatilom, teretanom i đakuzijem. Možete se prepustiti profesionalnim tretmanima lica i tela, masažama i aromaterapiji. Restoranu hotela nudi bogat izbor jela domaće i internacionalne kuhinje, kao i u specijalitete sa roštilja, a hotel poseduje i café i lounge bar. Za decu, na raspolaganju je igraonica.

Hotel Crni vrh je idealno mesto za organizaciju različitih poslovnih i sportskih događaja. Na raspolaganju je kongresna sala sa savremenom opremom i kapacitetom do 250 osoba, kao i fudbalski, košarkaški i kombinovani tereni. Uz sam hotel se nalazi i moderna sportska dvorana, pogodna za pripreme i takmičenja profesionalnih sportista.

Ako želite da rezervišete svoj boravak, proverite cene i raspoloživost u hotelu Crni Vrh, možete to učiniti putem sledećeg linka:

Divčibare privatan smeštaj:
Etno kuća Apartmani Pesma, Divčibare
Planinska kuca Petkovic
boki imaki
hoteli divcibare
guesthouse divcibare
Najnoviji članci:
dani piva
Dani piva

Dani piva u Zrenjaninu Dani piva – 06.08 – 11.08.2024. Manifestacija Dani piva u Zrenjaninu predstavlja značajan kulturno-turistički događaj koji

turizam u srbiji
Turizam u Srbiji

Turizam u Srbiji Sadržaj: Turizam u Srbiji se intenzivno razvija, što nimalo ne čudi jer Srbija je zemlja prepuna prirodnih

Muzej Staro selo Sirogojno
Muzej Staro selo Sirogojno

Muzej Staro selo Sirogojno Dobrodošli u srce zlatiborske tradicije, dobrodošli u Muzej Staro selo Sirogojno u slikovitom istoimenom selu ,

error: Content is protected !!