Etno kuća Apartmani Pesma

Etno kuća Apartmani Pesma, skriveno blago u mirnom delu Divčibara, planinskog turističkog mesta koje se uzdiže na nadmorskoj visini od 980 metara na planini Maljen

Etno kuća Apartmani Pesma, Divčibare

Informacije o kapacitetima:

Etno kuća Apartmani Pesma, Divčibare poseduje dva komforna apartmana. Svaki ima prizemlje 35m2 + potkrovlje 35m2. Apartmani takođe imaju kompletno opremljenu kuhinju, frižider, Smart TV sa satelitskim kanalima, kao i wi fi internet.

Apartman 1/5

Spavaća soba: 4 kreveta za 1 osobu

Dnevna soba: 1 kauč na razvlačenje

Apartman 1/6

1. spavaća soba: 1 bračni krevet

2. spavaća soba: 1 bračni krevet

Dnevna soba: 1 kauč na razvlačenje

Slike smeštaja:

Etno kuća Apartmani Pesma, Divčibare
Etno kuća Apartmani Pesma, Divčibare

Aktivnosti:

Šta obići u blizini:

Manifestacije:

Etno kuća Apartmani Pesma, Divčibare

Informacije o smeštaju:

Predstavljamo vam Etno kuću Apartmani Pesma, skriveno blago u mirnom delu Divčibara, planinskog turističkog mesta koje se uzdiže na nadmorskoj visini od 980 metara na planini Maljen. Ova čarobna etno kuća nalazi se nedaleko od hotela Crni vrh, u pravcu Ljutog krša, jedne od najinteresantnijih destinacija Divčibara.

Ova jedinstvena etno kuća je izgrađena od predivnih trupaca Crnog bora, drveta koje nudi prirodnu izolaciju i omogućava potpuni užitak gostima kroz sve godišnje sezone. Trupci imaju svoju toplotnu masu i drvo je energetski efikasno, što znači da ćete uživati u prijatnom ambijentu i optimalnoj temperaturi tokom čitave godine. Takođe, ovi zidovi od stabala odbijaju spoljašnje zvukove, obezbeđujući vam potpuni mir i tišinu.

Osim svojih građevinskih prednosti, drvo takođe ima sposobnost da apsorbuje toksične materije, čineći etno kuću Apartmani Pesma ne samo prijatnom, već i zdravom destinacijom za vaš odmor.

U okviru Etno kuće Apartmani Pesma, gostima su na raspolaganju dva prostrana apartmana, svaki kapaciteta od 70m2. Svaki od njih ima prizemlje od 35m2 i potkrovlje iste površine. Apartmani su opremljeni sa svim što vam je potrebno, uključujući kompletno opremljenu kuhinju, frižider, Smart TV sa satelitskim kanalima i brzim wi-fi protokom od 20/20 mbps. Takođe, obezbeđen je besplatan parking za sve goste.

Etno kuća Apartmani Pesma odišu autentičnim planinskim šarmom, pružajući vam osećaj topline i ambijenta koji će vas očarati. Divčibare, kao prelepo turističko odredište, pruža raznolike sadržaje kako biste doživeli jedinstven odmor koji ćete dugo pamtiti. Dok istražujete ovo prelepo mesto, osećaćete se kao da ste zakoračili u drugi svet, daleko od svakodnevne vreve. I konačno, saznaćete zašto je ovo sve više tražena destinacija.

Kako do Divčibara

Divčibare, smešteno u Zapadnoj Srbiji, zapravo predstavlja čvorište različitih puteva i pravaca, a gotovo se može reći da svi putevi vode ka ovom prelepom planinskom biseru. Bez obzira na mesto odakle polazite, Divčibare je lako dostupno, samo pratite putokaze koji vas vode prema Valjevu.

Ako planirate da putujete vlastitim automobilom, važno je napomenuti da je udaljenost Divčibara od Beograda oko 104 kilometra, od Novog Sada oko 177 kilometara, dok je udaljenost od Valjeva do Divčibara svega oko 35 kilometara. Bez obzira na izabranu rutu, put do Divčibara će biti prijatan i obeležen predivnim prirodnim pejzažima, čineći vaše putovanje deo avanture ka ovom divnom planinskom odredištu.

Istraži Divčibare

Divčibare – planinska oaza za sve generacije

Ako tražite idealno mesto za odmor, opuštanje i uživanje u prirodi, onda je Divčibare pravi izbor za vas. Ova prelepa visoravan na planini Maljen nudi vam raznovrsne aktivnosti, zanimljive atrakcije i bogatu kulturnu baštinu. Bilo da dolazite sa porodicom, prijateljima ili sami, sigurno ćete naći nešto što će vas oduševiti i zabaviti.

Divčibare je poznato po svojoj blagotvornoj klimi, koja je pogodna za lečenje i oporavak. Ovde možete udisati svež i čist vazduh, koji će vam podići energiju i raspoloženje. Takođe, možete uživati u lepotama netaknute prirode, koja je prepuna zelenila, cveća i šumskih plodova. Divčibare je dom mnogim životinjskim i biljnim vrstama, koje možete upoznati i posmatrati.

Divčibare vam nudi i brojne mogućnosti za rekreaciju i avanturu. Možete se baviti pešačenjem, planinarenjem, biciklizmom, jahanjem, paraglajdingom, zip line-om i još mnogo toga. Na Divčibarama se nalaze i ski centar, avantura park i panoramska žičara, koji će vam pružiti nezaboravno iskustvo i pogled na planinu. Ako ste ljubitelj lova i ribolova, ovde ćete naći bogatstvo divljači i ribe.

Divčibare nudi i bogatu kulturnu baštinu. Preporučujemo Vam da posetite neke od prelepih manastira u okolini, kao što su: Jovanja, Lelić, Ćelije i Bogovađa. Ako želite da se opustite i uživate u pogledu na planinu, možete se provozati turističkim vozićem koji Vas vodi do najlepših vidikovaca na Divčibarama.

dani piva
Manifestacije

Dani piva

Dani piva u Zrenjaninu Dani piva – 06.08 – 11.08.2024. Manifestacija Dani piva u Zrenjaninu predstavlja značajan kulturno-turistički događaj koji se održava svake godine meseca

turizam u srbiji
Destinacije

Turizam u Srbiji

Turizam u Srbiji Sadržaj: Turizam u Srbiji se intenzivno razvija, što nimalo ne čudi jer Srbija je zemlja prepuna prirodnih lepota, planina, reka, jezera, izvora

najneobičniji smeštaj u srbiji
Zanimljivosti

Najneobičniji smeštaj u Srbiji

Najneobičniji smeštaj u Srbiji Da li ste spremni da se upustite u nezaboravnu avanturu kroz najneobičnije smeštaje koje smo otkrili u Srbiji. Spremni ste? Onda

error: Content is protected !!