Vikendica pored Drine

Svi znamo da nema boljeg opuštanja i relaksacije od onog pored vode. Ako želite da provedete nekoliko dana u miru i tišini, daleko od gradske buke i stresa, Vikendica pored Drine je savršeno mesto za vas.

vikendica pored drine

Informacije o kapacitetima:

Vikendica pored Drine nudi sve što vam je potrebno za ugodan boravak: prostran i klimatizovan dnevni boravak, 3 spavaće sobe, 2 kupatila, kao i potpuno opremljenu kuhinju sa pločom za kuvanje, frižiderom i mašinom za pranje sudova. Uživajte u roštilju na otvorenom ili se opustite na terasi sa predivnim pogledom.

Veličina kuće: 85 m²

Spavaća soba 1: 1 bračni krevet

Spavaća soba 2: 1 single krevet

Spavaća soba 3: 1 bračni krevet

Dnevna soba: 1 kauč na razvlačenje

Maksimalan broj gostiju 7

Slike smeštaja:

vikendica pored drine

Aktivnosti:

Šta obići u blizini:

Manifestacije:

Vikendica pored Drine, Bajina Bašta

Informacije o smeštaju:

Vikendica pored Drine – Svi znamo da nema boljeg opuštanja i relaksacije od onog pored vode. Ako želite da provedete nekoliko dana u miru i tišini, daleko od gradske buke i stresa, Vikendica pored Drine je savršeno mesto za vas.

Ova kuća za odmor nudi vam sve što vam je potrebno za ugodan i opuštajući boravak: prostrane i klimatizovane prostorije, udobne krevete, moderna kupatila, potpuno opremljenu kuhinju i roštilj na otvorenom. Možete se opustiti na terasi sa pogledom na predivnu baštu ili uživati u TV programu na ravnog ekrana.

Vikendica Pored Drine je smeštena na obali reke Drine, koja je idealna za kupanje, pecanje ili vožnju čamcem. Takođe, možete istraživati okolne šume i planine, koje su prepune zelenila i svežeg vazduha.

Istraži okolinu Vikendice pored Drine - Bajina Bašta

Bajina Bašta je grad na zapadu Srbije, koji se nalazi na obali reke Drine i na granici sa Bosnom i Hercegovinom. Ovaj grad je poznat po svojim prirodnim lepotama, kulturnom nasleđu i bogatoj turističkoj ponudi. Bajina Bašta je idealno mesto za sve one koji žele da uživaju u netaknutoj prirodi, upoznaju istoriju i tradiciju ovog kraja, ili se oprobaju u raznim sportskim i avanturističkim aktivnostima.

Najveća atrakcija Bajine Bašte je Nacionalni park Tara, koji se prostire na površini od 220 km2 i obuhvata planinu Taru i deo planine Zlatibor. Ovaj park je jedan od najlepših i najbogatijih prirodnih rezervata u Srbiji, koji čuva preko 1000 vrsta biljaka, od kojih je 20 endemskih, kao i brojne vrste životinja, među kojima je najpoznatiji mrki medved. Tara je takođe dom za više od 150 spomenika kulture, među kojima se ističe manastir Rača iz 13. veka, koji je pod zaštitom UNESCO-a. Na Tari se nalaze i brojni vidikovci, pećine, vodopadi i jezera, koji oduzimaju dah svojom lepotom.

Druga velika znamenitost Bajine Bašte je Kućica na Drini, koja je postala simbol ovog grada i jedna od najfotografisanijih građevina u Srbiji. Ova kućica je izgrađena na steni usred reke Drine 1968. godine, kao sklonište za ribolovce. Od tada je više puta rušena i obnavljana zbog poplava i ledenica, ali je uvek opstala zahvaljujući upornosti njenih vlasnika i meštana. Kućica na Drini je primer ljudske snage i volje da se prilagodi prirodi i sa njom uspostavi harmoniju.

Bajina Bašta nudi i mnoge druge zanimljive sadržaje za svoje posetioce, kao što su krstarenje kanjonom Drine, vožnja biciklom ili konjem po planinskim stazama, rafting ili kajaking po reci Drini ili reci Vrelo, planinarenje ili skijanje po Tari, obilazak hidroelektrane Perućac ili etno sela Suncana Reka. Takođe, u Bajinoj Bašti se održavaju razne manifestacije koje privlače veliki broj turista, kao što su Drinska regata i Festival filma Bašta fest.

Bajina Bašta je grad koji ima mnogo toga da ponudi svojim gostima, bilo da traže mir i opuštanje, bilo da traže uzbuđenje i avanturu. Ovaj grad je mesto gde se susreću prošlost i sadašnjost, gde se spajaju kultura i priroda, gde se oseća duh i energija ovog podneblja. A naša preporuka za smeštaj je svakako Vikendica pored Drine!

dani piva
Manifestacije

Dani piva

Dani piva u Zrenjaninu Dani piva – 06.08 – 11.08.2024. Manifestacija Dani piva u Zrenjaninu predstavlja značajan kulturno-turistički događaj koji se održava svake godine meseca

turizam u srbiji
Destinacije

Turizam u Srbiji

Turizam u Srbiji Sadržaj: Turizam u Srbiji se intenzivno razvija, što nimalo ne čudi jer Srbija je zemlja prepuna prirodnih lepota, planina, reka, jezera, izvora

najneobičniji smeštaj u srbiji
Zanimljivosti

Najneobičniji smeštaj u Srbiji

Najneobičniji smeštaj u Srbiji Da li ste spremni da se upustite u nezaboravnu avanturu kroz najneobičnije smeštaje koje smo otkrili u Srbiji. Spremni ste? Onda

error: Content is protected !!