Etno selo Moj Zavičaj

Etno selo Moj Zavičaj predstavlja još jedan izvanredan san koji je postao stvarnost, i to samo da bi vas očaralo i pružilo vam trenutke zaborava, daleko od svih briga koje prate današnji, ubrzan način života.

Etno selo Moj Zavičaj

Informacije o kapacitetima:

Etno selo Moj Zavičaj – vam nudi smeštaj u autentičnim etno kućama, koje su opremljene svim potrebnim sadržajima za vaš komfor i uživanje. Možete birati između dvokrevetnih i trokrevetnih kapaciteta. Sve kuće imaju sopstveno kupatilo, TV, klimu i besplatan Wi-Fi.

Kuća 1/2

1 bračni krevet

max. broj osoba 2

Kuća 1/3

1 bračni krevet

1 kauč na razvlačenje

max. broj osoba 3

Kuća 1/4

1. spavaća soba: 1 bračni krevet

2. spavaća soba: 1 bračni krevet

max. broj osoba 4

Slike smeštaja:

Etno selo Moj Zavičaj
Etno selo Moj Zavičaj
Etno selo Moj Zavičaj

Aktivnosti:

Šta obići u blizini:

Manifestacije:

Zanimljivosti:

Etno selo Moj Zavičaj smešteno je u selu Trudelj, koje je prvi put pomenuto 1525. godine u turskom popisu, pod imenom Tvrdin. Prema legendi, selo je dobilo ime po trudnim ženama koje su kulučile i nosile kamenje za izgradnju grada Ostrovice, koji je podigla prokleta Jerina.  

etno

Etno selo Moj Zavičaj Gornji Milanovac

Informacije o smeštaju:

 Na pitomim obroncima planine Rudnik, duboko ukotvljenom u srcu Šumadije, 2009. godine nikla je čarobna oaza poznata kao etno selo Moj Zavičaj. Ovo predivno mesto procvetalo je zahvaljujući velikim trudom i nesebičnoj želji da se sačuva duh i tradicija sela Trudelj. Oivičeno blagim brežuljcima, prekriveno gustom šumom i okupano bistrim potocima, ovo je mesto gde mir i tišina postaju vaši verni saputnici, a svega 95 km udaljenosti od Beograda čini ga savršenim bekstvom iz užurbane i savremene svakodnevnice.

U etno selu Moj Zavičaj možete uživati u raznovrsnim aktivnostima, koje će vas približiti prirodi i tradiciji ovog kraja. Možete se prošetati kroz pitoma brda prekrivena gustom šumom, osvežiti se u bistrom potoku, ili se zabaviti na igralištu za decu. Takođe, možete se upoznati sa domaćim životinjama, koje su deo etno sela, kao i sa proizvodima koje oni daju. Možete probati domaći sir, kajmak, med, rakiju i druge specijalitete.

Želiš svoju baštu? Onda pogledaj šta etno selo Moj Zavičaj nudi!

Ako ste ljubitelj organske hrane, etno selo Moj Zavičaj vam nudi jedinstvenu priliku da zakupite deo bašte u sklopu sela i posadite voće ili povrće po vašem izboru. Etno selo će voditi računa o uzgoju vaših proizvoda, a zatim će ih dostaviti na vašu adresu na teritoriji Beograda. Tako ćete imati svežu i zdravu hranu iz vaše bašte tokom cele godine.

dani piva
Manifestacije

Dani piva

Dani piva u Zrenjaninu Dani piva – 06.08 – 11.08.2024. Manifestacija Dani piva u Zrenjaninu predstavlja značajan kulturno-turistički događaj koji se održava svake godine meseca

turizam u srbiji
Destinacije

Turizam u Srbiji

Turizam u Srbiji Sadržaj: Turizam u Srbiji se intenzivno razvija, što nimalo ne čudi jer Srbija je zemlja prepuna prirodnih lepota, planina, reka, jezera, izvora

najneobičniji smeštaj u srbiji
Zanimljivosti

Najneobičniji smeštaj u Srbiji

Najneobičniji smeštaj u Srbiji Da li ste spremni da se upustite u nezaboravnu avanturu kroz najneobičnije smeštaje koje smo otkrili u Srbiji. Spremni ste? Onda

error: Content is protected !!