Brvnara Mila Vila

Brvnara Mila Vila je mesto gde možete doživeti bajku u prirodi – na samo 2 sata od Beograda, u selu Leušići,  usamljena u krugu od 2 km, nalazi se ova magična kuća.

Brvnara Mila Vila

Informacije o kapacitetima:

Brvnara Mila Vila sastoji se od dnevne sobe, jedne odvojene spavaće sobe, sopstvenog kupatila i potpuno opremljene kuhinje. Brvnara poseduje i pribor za roštilj, terasu sa nameštajem, televiziju sa satelitskim programima.

Spavaća soba: 2 kreveta za 1 osobu i 1 bračni krevet

Dnevna soba: 1 kauč na razvlačenje

Maksimalan broj osoba: 5

Ova brvnara je jedinstvena po svojoj lokaciji, jer se nalazi u hrastovoj šumi, na obali rečice Konjske. Ova rečica ima izvor pijaće vode, koji se nalazi odmah pored brvnare, kao i prirodni bazen, gde se možete rashladiti. 

Slike smeštaja:

Brvnara Mila Vila

Aktivnosti:

Šta obići u blizini:

Brvnara Mila VIla, Leušići

Informacije o smeštaju:

Doživite nezaboravno iskustvo u neobičnoj brvnari Mila Vila!

Ako tražite mesto za beg od gradske gužve i uživanje u prirodi, onda je brvnara Mila Vila pravi izbor za vas. Ova brvnara je jedinstvena po svojoj lokaciji, jer se nalazi u hrastovoj šumi, na obali rečice Konjske. Ova rečica ima izvor pijaće vode, koji se nalazi odmah pored brvnare, kao i prirodni bazen, gde se možete rashladiti. Najbliža kuća je udaljena 2 km, tako da imate potpunu privatnost i mir. Oko brvnare se prostiru brojne staze za šetnju livadama, kroz borove i hrastove šume, koje su pune lekovitog bilja, šumskih plodova i pečuraka. Ovo je pravo mesto za opuštanje i uživanje u zvucima i mirisima prirode.

Istraži okolinu Leušići

Leušići su idilično selo u Moravičkom okrugu, koje pripada opštini Gornji Milanovac. Selo je udaljeno oko 30 km od Gornjeg Milanovca i Čačka, i oko 140 km od Beograda. Selo je okruženo brdima, prekrivenim gustom šumom, i bistrim potocima, koji ga čine idealnim mestom za odmor i rekreaciju. U Leušićima možete uživati u prelepoj prirodi, šetati, planinariti, voziti bicikl, pecati, ili se jednostavno opustiti i odmoriti. Ovde takođe možete videti i spomenike krajputaši braći Lukić, koji su posvećeni Vukomanu i Dragojlu, rođenoj braći koja su poginula u Prvom svetskom ratu. Spomenici su delo poznatog kamenoresca Uroša Markovića iz Pranjana, i nalaze se u blizini mesta gde je nekada rastao veliki hrast. 

Za samo 2 sata iz Beograda, možete stići do brvnare Mila Vila, koja je smeštena u selu Leušići, usamljena u srcu prirode. Ova brvnara je okružena lepotama planine Suvobor, bogatoj zelenim livadama i gustim šumama. Na ovoj visini od 500 m, vazduh je svež i zdrav, a pogodan je za one koji imaju problema sa disanjem ili krvnim pritiskom.

dani piva
Manifestacije

Dani piva

Dani piva u Zrenjaninu Dani piva – 06.08 – 11.08.2024. Manifestacija Dani piva u Zrenjaninu predstavlja značajan kulturno-turistički događaj koji se održava svake godine meseca

turizam u srbiji
Destinacije

Turizam u Srbiji

Turizam u Srbiji Sadržaj: Turizam u Srbiji se intenzivno razvija, što nimalo ne čudi jer Srbija je zemlja prepuna prirodnih lepota, planina, reka, jezera, izvora

najneobičniji smeštaj u srbiji
Zanimljivosti

Najneobičniji smeštaj u Srbiji

Najneobičniji smeštaj u Srbiji Da li ste spremni da se upustite u nezaboravnu avanturu kroz najneobičnije smeštaje koje smo otkrili u Srbiji. Spremni ste? Onda

error: Content is protected !!