Brvnara Mila Vila

Brvnara Mila Vila je mesto gde možete doživeti bajku u prirodi – na samo 2 sata od Beograda, u selu Leušići,  usamljena u krugu od 2 km, nalazi se ova magična kuća.

Brvnara Mila Vila

Informacije o kapacitetima:

Brvnara Mila Vila sastoji se od dnevne sobe, jedne odvojene spavaće sobe, sopstvenog kupatila i potpuno opremljene kuhinje. Brvnara poseduje i pribor za roštilj, terasu sa nameštajem, televiziju sa satelitskim programima.

Spavaća soba: 2 kreveta za 1 osobu i 1 bračni krevet

Dnevna soba: 1 kauč na razvlačenje

Maksimalan broj osoba: 5

Ova brvnara je jedinstvena po svojoj lokaciji, jer se nalazi u hrastovoj šumi, na obali rečice Konjske. Ova rečica ima izvor pijaće vode, koji se nalazi odmah pored brvnare, kao i prirodni bazen, gde se možete rashladiti. 

Slike smeštaja:

Brvnara Mila Vila

Aktivnosti:

Šta obići u blizini:

Brvnara Mila VIla, Leušići

Informacije o smeštaju:

Doživite nezaboravno iskustvo u neobičnoj brvnari Mila Vila!

Ako tražite mesto za beg od gradske gužve i uživanje u prirodi, onda je brvnara Mila Vila pravi izbor za vas. Ova brvnara je jedinstvena po svojoj lokaciji, jer se nalazi u hrastovoj šumi, na obali rečice Konjske. Ova rečica ima izvor pijaće vode, koji se nalazi odmah pored brvnare, kao i prirodni bazen, gde se možete rashladiti. Najbliža kuća je udaljena 2 km, tako da imate potpunu privatnost i mir. Oko brvnare se prostiru brojne staze za šetnju livadama, kroz borove i hrastove šume, koje su pune lekovitog bilja, šumskih plodova i pečuraka. Ovo je pravo mesto za opuštanje i uživanje u zvucima i mirisima prirode.

Istraži okolinu Leušići

Leušići su idilično selo u Moravičkom okrugu, koje pripada opštini Gornji Milanovac. Selo je udaljeno oko 30 km od Gornjeg Milanovca i Čačka, i oko 140 km od Beograda. Selo je okruženo brdima, prekrivenim gustom šumom, i bistrim potocima, koji ga čine idealnim mestom za odmor i rekreaciju. U Leušićima možete uživati u prelepoj prirodi, šetati, planinariti, voziti bicikl, pecati, ili se jednostavno opustiti i odmoriti. Ovde takođe možete videti i spomenike krajputaši braći Lukić, koji su posvećeni Vukomanu i Dragojlu, rođenoj braći koja su poginula u Prvom svetskom ratu. Spomenici su delo poznatog kamenoresca Uroša Markovića iz Pranjana, i nalaze se u blizini mesta gde je nekada rastao veliki hrast. 

Za samo 2 sata iz Beograda, možete stići do brvnare Mila Vila, koja je smeštena u selu Leušići, usamljena u srcu prirode. Ova brvnara je okružena lepotama planine Suvobor, bogatoj zelenim livadama i gustim šumama. Na ovoj visini od 500 m, vazduh je svež i zdrav, a pogodan je za one koji imaju problema sa disanjem ili krvnim pritiskom.

da li na rtnju zive vanzemaljci
Zanimljivosti

Da li na Rtnju žive vanzemaljci?

Da li na Rtnju žive vanzemaljci? Sadržaj: Rtanj, mistična planina u istočnoj Srbiji, vekovima je predmet interesovanja zbog svojih neobičnih fenomena i teorija. Njena karakteristična

error: Content is protected !!
sr_RS