Zmaj Ognjeni Etno Concept

U srcu Obedske bare, jednog od najstarijih i najvećih zaštićenih područja u Evropi, nalazi se Zmaj Ognjeni Etno Concept. Ovaj smestaj vam nudi priliku da doživite čarobnu atmosferu ovog jedinstvenog prirodnog bisera, gde se susreću bogatstvo flore i faune, istorija i kultura. . . .

Zmaj Ognjeni Etno Concept

Informacije o kapacitetima:

Apartman 1/3 sa jednom spavaćom sobom:

Ovaj apartman ima jednu spavaću sobu sa jednim singl krevetom i jednim bračnim krevetom. Može da primi do tri odrasle osobe ili dve odrasle osobe i jedno dete. Apartman ima klimu, kupatilo, satelitsku televiziju i besplatan WiFi.

Dostupno je više ovakvih smeštajnih jedinica.

U sklopu smeštaja se nalazi i restoran gde možete probati pun engleski doručak i druge specijalitete. Gosti su veoma zadovoljni lokacijom, osobljem, čistoćom i udobnošću smestaja. Zmaj Ognjeni Etno Concept je idealan za one koji žele da se odmore i uživaju u prirodi i tradiciji.

Besplatan parking je obezbeđen za sve goste. 

Slike smeštaja:

Zmaj Ognjeni Etno Concept
Zmaj Ognjeni Etno Concept

Aktivnosti:

Manifestacije:

Šta obići u blizini:

etno

Zmaj Ognjeni Etno Concept, Kupinovo

Informacije o smeštaju:

Zmaj Ognjeni Etno Concept je smeštaj koji se nalazi u Kupinovu, malom selu u srcu Specijalnog rezervata prirode Obedska bara, jednog od najstarijih i najvećih zaštićenih područja u Evropi. Obedska bara je pravi raj za ljubitelje prirode, gde možete da vidite bogatstvo flore i faune, uključujući ugrožene vrste ptica, kao i da upoznate istoriju i kulturu ovog kraja.

Zmaj Ognjeni Etno Concept vam nudi udoban i topao smeštaj u apartmanima koji su opremljeni svim potrebnim sadržajima, kao što su klima, kupatilo, satelitska televizija i besplatan WiFi. Možete da birate između više trosobnih apartmana. Cene su veoma pristupačne i uključuju pun engleski doručak, koji možete da probate u restoranu koji se nalazi u sklopu smeštaja. U restoranu možete da uživate i u drugim specijalitetima, kao što su riblja čorba, sarma, gibanica i druga jela.

Istraži okolinu i ne propusti:

Kupinovo

Ako ste ljubitelj istorije, kulture i prirode, onda je selo Kupinovo pravo mesto za vas. Ovo selo se nalazi u južnom Sremu, na levoj obali Save, oko 45 km od Beograda i 90 km od Novog Sada. Kupinovo je jedinstveno po tome što je bilo kraljevski grad srpskih despota u 15. veku, kada je bio centar otpora protiv turske invazije. 

U Kupinovu možete da vidite ostatke tvrđave Kupinik, koja je bila prestonica srpske nacije nakon pada Smedereva. Tvrđava je bila okružena šumom i močvarom, što je činilo teškim pristup neprijateljima. U tvrđavi se nalazila i crkva Svetog Luke, koja je najstarija pravoslavna crkva severno od Save i Dunava. Crkva je više puta rušena i obnavljana, a danas je pod zaštitom države kao spomenik kulture.

Kupinovo je takođe poznato po svom etno-selu, gde možete da vidite neke od najstarijih kuća u Vojvodini, koje su građene od pletari sa trščanim krovom. Ove kuće su svedočanstvo o načinu života i tradiciji stanovnika ovog kraja. U blizini sela se nalazi i Obedska bara, specijalni rezervat prirode koji je dom za mnoge vrste biljaka i životinja, posebno ptica. Obedska bara je idealno mesto za odmor i rekreaciju, kao i za lov i ribolov. Na obali Save možete da se bavite sportovima na vodi, ili da uživate u pogledu na reku.

dani piva
Manifestacije

Dani piva

Dani piva u Zrenjaninu Dani piva – 06.08 – 11.08.2024. Manifestacija Dani piva u Zrenjaninu predstavlja značajan kulturno-turistički događaj koji se održava svake godine meseca

turizam u srbiji
Destinacije

Turizam u Srbiji

Turizam u Srbiji Sadržaj: Turizam u Srbiji se intenzivno razvija, što nimalo ne čudi jer Srbija je zemlja prepuna prirodnih lepota, planina, reka, jezera, izvora

najneobičniji smeštaj u srbiji
Zanimljivosti

Najneobičniji smeštaj u Srbiji

Najneobičniji smeštaj u Srbiji Da li ste spremni da se upustite u nezaboravnu avanturu kroz najneobičnije smeštaje koje smo otkrili u Srbiji. Spremni ste? Onda

error: Content is protected !!