Zlatarske brvnare Zlatar Chalets

Uživajte u ekskluzivnoj prednosti sjajne lokacije. Zlatarske brvnare se nalaze u neposrednoj blizini ski staze, turističke zone planine Zlatar. U široj okolini  nalaze se tri prelepa jezera Radoinjsko, Zlatarsko i Uvačko. 

Zlatarske brvnare Zlatar Chalets

Informacije o kapacitetima:

Zlatarske brvnare Zlatar Chalets – Ova kuća za odmor sastoji se od, dnevnog boravka, 2 odvojene spavaće sobe, kuhinje i kupatila. Objekat raspolaže sa 4 ležaja i može da primi do 6 osoba.

Okolina je pogodna za pešačenje i skijanje, a ponuda objekta uključuje uslugu iznajmljivanja ski-opreme i direktan izlaz na ski-stazu. Gostima su na raspolaganju besplatan WiFi i privatni parking u okviru objekta.

Kuća sa 2 spavaće sobe

Spavaća soba: 1 bračni krevet

Spavaća soba: 2 kreveta za 1 osobu

Dnevna soba: 1 kauč na razvlačenje

Veličina kuće: 80 m²

Slike smeštaja:

Zlatarske brvnare Zlatar Chalets

Aktivnosti:

Napomena: za određene aktivnosti obavezna je doplata. A deo njih se odvija izvan smeštajnog objekta Zlatarske brvnare.

Zlatarske brvnare Zlatar Chalets

Informacije o smeštaju:

Zlatarske brvnare – idealno mesto za odmor na planini

Ako volite planinsku prirodu, skijanje i pešačenje, onda su Zlatarske brvnare pravi izbor za vas. Ove brvnare se nalaze na planini Zlatar, koja je poznata po svojoj lepoti, bogatstvu biljnog i životinjskog sveta i blagotvornom vazduhu. Zlatarske brvnare su napravljene od drveta, u tradicionalnom stilu, ali sa svim modernim pogodnostima. Ove brvnare su idealne za porodični ili prijateljski odmor, jer mogu da prime do 6 osoba.

Zlatarske brvnare imaju 2 spavaće sobe, jednu sa bračnim krevetom, a drugu sa dva kreveta za jednu osobu. U dnevnoj sobi se nalazi kauč na razvlačenje, gde mogu da spavaju još dve osobe. Ukupna veličina kuće je 80 m², što je dovoljno prostrano za udoban boravak. Objekat poseduje i kupatilo sa tušem i fenom za kosu, kao i kuhinju sa svim potrebnim uređajima i posuđem. U kuhinji možete da spremate svoje omiljene obroke, a na raspolaganju vam je i roštilj u dvorištu, gde možete da uživate u pripremi i degustaciji mesa i drugih specijaliteta.

Posebnost Zlatarskih brvnara je kamin, koji će vam pružiti toplinu i romantiku u hladnim danima. Možete da se opustite uz vatru i čašu vina, ili da se zabavite uz društvene igre i priče. Tu je i terasa sa pogledom na vrt, gde možete da pijete kafu ili čaj, dok udišete svež planinski vazduh. Kuća poseduje o i flat TV, kao i besplatnim WiFi. Odlična opcija za zimski period ili za duži boravak je to što se u smeštaju nalazi i mašina za pranje i sušenje veša, što je veoma praktično ako skijate, sankate se ili imate malu decu..

Zlatarske brvnare su smeštene na odličnoj lokaciji, jer imaju direktan izlaz na ski-stazu, gde možete da uživate u skijanju i sankanju. Ako nemate svoju ski-opremu, ne brinite, jer ovde postoji usluga iznajmljivanja ski-opreme po povoljnim cenama. Takođe, možete da iskoristite i druge aktivnosti koje vam nudi planina Zlatar, kao što su pešačenje, biciklizam, jahanje, ribolov, paraglajding i još mnogo toga. U blizini brvnara se nalaze i razni kulturni i istorijski spomenici, koje možete da posetite i upoznate se sa bogatom tradicijom ovog kraja.

Play Video about Zlatarske brvnare Zlatar Chalets

Istraži okolinu

Zlatar – zlatna planina za aktivan odmor

Zlatar je planina koja se nalazi na jugozapadu Srbije, između Tare i Zlatibora. Ova planina je najsunčanija planina Srbije i dobila je ime po plemenitom metalu, koji simbolizuje njenu vrednost i lepotu. Zlatar je planina koja pruža savršen spoj prirodnih i kulturnih vrednosti, i koja je sve više privlačna za ljubitelje aktivnog odmora.

Zlatar je okružen vodom bogatim rekama – Uvac, Lim i Bistrica, i najlepšim jezerima – Sjeničko, Zlatarsko i Radoinjsko. Ova planina ima neobičnu kombinaciju planinske i mediteranske klime, koja utiče na njenu bogatu floru i faunu. Zlatar je proglašen vazdušnom banjom, zbog povećanog sadržaja kiseonika i smanjenja prisustva čestica koje su štetne po organizam. 

Zlatar zimi – uživajte u skijanju i prirodi

Ako ste ljubitelj skijanja i volite da na planinu idete isključivo zimi, nećete biti razočarani. Zlatar je planina koja vam nudi odlične uslove za zimski sport i rekreaciju, i skijalište sa oko 3 km uređenih skijaških staza, koje su pogodne za različite nivoe umeća.

Možete se spustiti niz crvenu stazu, koja je duga 1.300 m i koja ima četvorosednu žičaru, sistem za veštačko osneživanje i osvetljenje za noćno skijanje. Ova staza vodi skoro do samog centra Nove Varoši. Plava staza, duga je 800 m i koja je idealna za rekreativce. Ova staza takođe ima ski pas i pristup restoranu, gde možete da se okrepite i zagrejete.

dani piva
Manifestacije

Dani piva

Dani piva u Zrenjaninu Dani piva – 06.08 – 11.08.2024. Manifestacija Dani piva u Zrenjaninu predstavlja značajan kulturno-turistički događaj koji se održava svake godine meseca

turizam u srbiji
Destinacije

Turizam u Srbiji

Turizam u Srbiji Sadržaj: Turizam u Srbiji se intenzivno razvija, što nimalo ne čudi jer Srbija je zemlja prepuna prirodnih lepota, planina, reka, jezera, izvora

najneobičniji smeštaj u srbiji
Zanimljivosti

Najneobičniji smeštaj u Srbiji

Najneobičniji smeštaj u Srbiji Da li ste spremni da se upustite u nezaboravnu avanturu kroz najneobičnije smeštaje koje smo otkrili u Srbiji. Spremni ste? Onda

error: Content is protected !!