Vila Pogled Aranđelovac

Vila Pogled, skriveni dragulj u srcu Šumadije, na samo 2 km od centra Aranđelovca i 70 km od Beograda. 

vila pogled aranđelovac

Informacije o kapacitetima:

Vila Pogled vam nudi dva apartmana za vaš boravak, jedan na prizemlju i jedan na spratu. Oba apartmana su moderno opremljena i imaju jedan bračni krevet. Svaki apartman prima maksimalno dve osobe.

Smeštaj je idealan za parove koji žele da provedu romantičan vikend u prirodi. Apartmani imaju i svoje privatne terase sa predivnim pogledom na planinu i grad. U njima ćete naći sve što vam je potrebno za vaš komfor, kao što su klima-uređaj, TV, frižider, kupatilo i besplatan Wi-Fi.

Takođe, možete koristiti zajedničku kuhinju, trpezariju i dnevni boravak u vili. 

Vila pogled nudi i trem sa opremom za roštilj i kuhinjom.

Slike smeštaja:

vila pogled arandjelovac
vila pogled arandjelovac

Aktivnosti:

Šta obići u blizini:

Manifestacije:

etno

Vila pogled Aranđelovac

Informacije o smeštaju:

Doživite nezaboravno iskustvo u Vili Pogled, oazi mira i prirode u srcu Šumadije.

Vila Pogled se nalazi u blizini Aranđelovca, grada bogatog kulturnom i istorijskom baštinom. Sa samo 2 km udaljenosti od centra i 3 km od čuvene Bukovičke Banje, Vila Pogled je idealno mesto za one koji žele da istraže sve lepote ovog kraja. Uživajte u pogledu na zelene obronke planine Bukulje i živopisni gradski pejzaž iz vaše prostrane i udobne sobe. Sve sobe su opremljene klima-uređajem, TV-om, frižiderom, kupatilom i besplatnim Wi-Fi-jem. 

Kuća je smeštena na glavnom putu, ali je okružena zelenilom i tišinom. Vila se sastoji od dve jedinice, koje su potpuno nezavisne i imaju svoje kuhinje i kupatila. Uživajte u komforu i privatnosti u svojoj privatnosti, ili se družite sa drugim gostima u zajedničkom dvorištu, koje je uređeno na kaskadama sa mnogo detalja.

Istraži okolinu i ne propusti:

Ako tražite idealno mesto za odmor, rekreaciju i lečenje, Aranđelovac je pravi izbor za vas. 

Ovaj grad u Šumadiji ima bogatu kulturnu i istorijsku baštinu, predivnu prirodu i raznovrsne turističke sadržaje. Aranđelovac se nalazi u podnožju planina Bukulja i Venčac, na samo 70 km od Beograda. Ovde možete uživati u šetnji po parku Bukovičke banje, koji je jedan od najstarijih i najlepših parkova u Srbiji. U parku se nalazi i jedinstvena Zbirka skulptura na otvorenom, koja predstavlja delo najpoznatijih srpskih vajara. U parku se takođe nalazi i specijalna bolnica za rehabilitaciju Bukovička banja, koja je poznata po lekovitoj mineralnoj vodi i savremenim terapijama. 

Ako ste ljubitelj avanture i sporta, možete posetiti planinu Bukulju, koja nudi brojne pešačke i biciklističke staze, kao i paraglajding i zip-lajn. Na planini se nalazi i vidikovac sa kojeg se pruža predivan pogled na okolinu. 

Za ljubitelje istorije i kulture, Aranđelovac nudi i mnoge zanimljive lokalitete, kao što su Risovačka pećina, koja je jedno od najvažnijih paleolitskih nalazišta u Evropi, Orašac, mesto na kom je podignut Prvi srpski ustanak, i Narodni muzej, koji čuva dragocene eksponate iz različitih epoha. Ako želite da se osvežite i zabavite, možete posetiti akva park Izvor, koji ima razne bazene i tobogane, ili jezero Garaši, koje je idealno za kupanje i ribolov. Aranđelovac je grad koji ima nešto za svakoga, i koji će vas oduševiti svojom lepotom i gostoljubivošću. A naša preporuka za smeštaj je svakako Vila Pogled.

dani piva
Manifestacije

Dani piva

Dani piva u Zrenjaninu Dani piva – 06.08 – 11.08.2024. Manifestacija Dani piva u Zrenjaninu predstavlja značajan kulturno-turistički događaj koji se održava svake godine meseca

turizam u srbiji
Destinacije

Turizam u Srbiji

Turizam u Srbiji Sadržaj: Turizam u Srbiji se intenzivno razvija, što nimalo ne čudi jer Srbija je zemlja prepuna prirodnih lepota, planina, reka, jezera, izvora

najneobičniji smeštaj u srbiji
Zanimljivosti

Najneobičniji smeštaj u Srbiji

Najneobičniji smeštaj u Srbiji Da li ste spremni da se upustite u nezaboravnu avanturu kroz najneobičnije smeštaje koje smo otkrili u Srbiji. Spremni ste? Onda

error: Content is protected !!