Vila Pavlović

Vila Pavlović je kuća koja iza svojih vrata krije pravi mali planinski raj. Objekat ušuškan unutar divlje prirode, van urbanog života i izuzetno toplog i prijatnog enterijera. 

Informacije o kapacitetima:

Vila Pavlović poseduje čak 3 spavaće sobe, dnevni boravak, kupatilo, potpuno opremljenu huhinju, trpezariju i prelepu terasu sa pogledom na planinu. Ukupna površina objekta je 100 m².  Besplatan wi-fi, parking. 

1. Spavaća soba: 1 bračni krevet

2. Spavaća soba: 1 bračni krevet

3. Spavaća soba: 1 bračni krevet

Dnevna soba: 1 kauč na razvlačenje

Slike smeštaja:

vila pavlović kopaonik

Aktivnosti:

Napomena: pojedine aktivnosti se odvijaju izvan objekta Vila Pavlović, a neke su dostupne samo uz doplatu. 

Check in: od 13.00 do 22.00

Check out: od 08.00 do 10.00

Vila Pavlović, Kopaonik

Informacije o smeštaju:

Ako tražite udoban, prijatan i intiman smeštaj na Kopaoniku, Vila Pavlović je pravi izbor za vas. Ova moderna vikendica se nalazi u mirnom vikend naselju Treska, samo 6 km od ski centra Kopaonik, gde možete uživati u skijanju i drugim zimskim sportovima. Vila Pavlović ima tri spavaće sobe sa udobnim francuskim ležajevima, prostrani dnevni boravak, potpuno opremljenu kuhinju i terasu sa predivnim pogledom na planinu. U blizini se nalaze i žicare Ledenica i Gvozdac, koje su udaljene 8km od vile. Vila Pavlović je idealno mesto za odmor i opuštanje u prirodi.

Kopaonik - Srebrna planina

Kopaonik je najveći planinski venac u Srbiji koji se proteže od severozapada prema jugoistoku oko 75 km, a u središnjem delu ima širinu od oko 40 km. Deo ovog venca je pod zaštitom kao Nacionalni park Kopaonik koji obuhvata mnoge zaštićene prirodne celine, a na njemu se nalazi i najveći skijaški centar u Srbiji. Najviša tačka je Pančićev vrh sa 2017 m nmv. gde se nalazi spomenik slavnom srpskom prirodnjaku po kome je dobio ime.

Sama planina je dobila po bogatstvu rude koja je na njemu vađena još od srednjeg veka, a na njegovom području se nalazi niz spomenika kulture iz perioda od XII do XV veka. Zbog razvijenog turističkog centra sa modernim hotelima i sadržajima, Srebrna planina, kako još zovu Kopaonik, je jedna od najtraženijih turističkih destinacija u Srbiji.

Ako planirate da posetite Kopaonik, možda se pitate gde je bolje da odsednete: u hotelu, u centru ili u nekoj vikendici. Evo nekoliko razloga zašto je privatan smeštaj bolji izbor:

  • Privatnost i mir. U vikendici ćete imati više prostora i privatnosti nego u hotelu ili u centru. Nećete morati da delite zajedničke prostorije sa drugim gostima ili da skinete pidžamu za vreme doručka. Takođe, nećete biti izloženi buci i gužvi koje su česte u centru. U vikendici ćete moći da se opustite i uživate u tišini i prirodi.
  • Udobnost i opremljenost. Vikendice su obično opremljene svim potrebnim stvarima za boravak: kuhinjom, kupatilom, grejanjem, televizorom, internetom i ostalom tehnikom. 
  • Cena i kvalitet. Privatan smeštaj u vikendici je obično jeftiniji od smeštaja u hotelu ili u centru. Za manje novca ćete dobiti više kvaliteta i komfora.

 

Naša preporuka je svakako Vila Pavlović!

dani piva
Manifestacije

Dani piva

Dani piva u Zrenjaninu Dani piva – 06.08 – 11.08.2024. Manifestacija Dani piva u Zrenjaninu predstavlja značajan kulturno-turistički događaj koji se održava svake godine meseca

turizam u srbiji
Destinacije

Turizam u Srbiji

Turizam u Srbiji Sadržaj: Turizam u Srbiji se intenzivno razvija, što nimalo ne čudi jer Srbija je zemlja prepuna prirodnih lepota, planina, reka, jezera, izvora

najneobičniji smeštaj u srbiji
Zanimljivosti

Najneobičniji smeštaj u Srbiji

Najneobičniji smeštaj u Srbiji Da li ste spremni da se upustite u nezaboravnu avanturu kroz najneobičnije smeštaje koje smo otkrili u Srbiji. Spremni ste? Onda

error: Content is protected !!