Vila Katarina

Vila Katarina na obali Skadarskog jezera nudi jedinstveno iskustvo: privatnu plažu za pecanje i uživanje u zen trenucima i obalu za istraživanje jezera sa mogućnošću privatnih obilazaka čamcem.

Vila Katarina Skadarsko jezero

Informacije o kapacitetima:

Vila Katarina Skadarsko jezero

Kuća 1/4

1. spavaća soba: 1 bračni krevet

2. spavaća soba: 1 bračni krevet

Kuća 1/6

1. spavaća soba: 2 bračna kreveta

2. spavaća soba: 2 kauča na razvlačenje

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni

Slike smeštaja:

Aktivnosti:

Check in – od 14.30 do 20.00

Check out – od 07.30 do 11.00

Internet
Bežični internet dostupan u celom objektu besplatno.
Parking
Besplatan privatan parking je moguć na licu mesta (nije neophodna rezervacija).
etno

Vila Katarina Skadarsko jezero

Informacije o smeštaju:

Napravite uspomene sa porodicom i prijateljima okruženi zelenilom i bistrom vodom Skadarskog jezera u vili Katarina, kući napravljenoj od prirodnog drveta a opet najmodernije opremljenoj.

Vila Katarina Skadarsko jezero nalazi se na samoj obali i pruža vam suštinsko iskustvo: privatno pristanište za pecanje i uživanje u zen trenucima i obalu za istraživanje područja jezera sa mogućnošću privatnih obilazaka čamcem ili iznajmljivanje čamca koji ćete sami voziti.

Bez obzira da li želite da se opustite pored vode ili izađete i istražite jezero, Vila Katarina vam olakšava prikladan pristanište sa ležaljkama, kao i nameštenu terasu sa prostorom za odmor i ručavanje, kao i bar i prostor za roštilj. Ako tražite beg od svega i mesto iz snova, upravo ste ga našli. Pored potpune privatnosti, uživaćete u lepoti prirode jer je to „jedina“ stvar kojom ćete biti okruženi.

Enterijer se sastoji od modernog dnevnog boravka i trpezarije, gde prozorski zid omogućava da uživate u neverovatnom pogledu na jezero. Kuhinja je kompletno opremljena sa svim sadržajima koji vam mogu zatrebati tokom boravka.

Vila ima dve spavaće sobe: jedna sa bračnim krevetom i dečijim krevetićem i druga sa bračnim krevetom i sofom na razvlačenje za dve osobe. Parking i wi fi su obezbeđeni.

Vila Katarina Skadarsko jezero - iskustva gostiju

JesicaVelika Britanija
Opširnije
The location was amazing. The use of the boat was great. The views and the tranquility were to die for. Wow
VladimirSrbija
Opširnije
Lokacija je neverovatna. Kuća gleda na vodu kao što je vidljivo na fotografijama, pogled sa terasa omogućava vam da uživate u ovom veličanstvenom mestu. Proveli smo 2 dana kupajući se, čitajući na našim ležaljkama, veslajući na dasci, pecajući. Sa decom je bilo veoma opuštajuće i zabavno. Tu su roštilji i oprema za kuvanje, lep bar.
Prethodna
Sledeći
turizam u srbiji
Destinacije

Turizam u Srbiji

Turizam u Srbiji Sadržaj: Turizam u Srbiji se intenzivno razvija, što nimalo ne čudi jer Srbija je zemlja prepuna prirodnih lepota, planina, reka, jezera, izvora

najneobičniji smeštaj u srbiji
Zanimljivosti

Najneobičniji smeštaj u Srbiji

Najneobičniji smeštaj u Srbiji Da li ste spremni da se upustite u nezaboravnu avanturu kroz najneobičnije smeštaje koje smo otkrili u Srbiji. Spremni ste? Onda

error: Content is protected !!