Salaš kod Bobana

Salaš kod Bobana je idealno mesto za one koji žele da istraže Bač i okolinu, kao i da se opuste i odmore od gradske buke. Bač je grad koji ima mnogo toga da ponudi, od srednjovekovne tvrđave i manastira, do reke Dunav i jezera Provala.

Informacije o kapacitetima:

Salaš kod Bobana se nalazi na samom ulazu u Bač, istorijski grad koji je poznat po svojoj bogatoj kulturnoj baštini i prirodnim lepotama.

Objekat nudi više smeštajnih jedinica, koji su opremljeni svim potrebnim sadržajima za vaš ugodan boravak. 

Svaka jedinica poseduje sopstveno kupatilo, klimu, wi fi, balkon ili terasu.

Apartman 1/2

jedan bračni ležaj

Apartman 1/2

dva single ležaja

Slike smeštaja:

Aktivnosti:

Manifestacije:

Šta obići u blizini:

etno

Salaš kod Bobana, Bač

Informacije o smeštaju:

Salaš kod Bobana je idealno mesto za one koji žele da istraže Bač i okolinu, kao i da se opuste i odmore od gradske buke. Bač je grad koji ima mnogo toga da ponudi, od srednjovekovne tvrđave i manastira, do reke Dunav i jezera Provala. Možete se upoznati sa istorijom i kulturom ovog grada, kao i uživati u prirodnim lepotama i aktivnostima koje nudi.

Objekat nudi prostrano dvorište, tri terase i salu za ručavanje, gde možete probati razna jela, uključujući i makrobiotičku hranu. Salaš kod Bobana ima i besplatan WiFi i parking za goste, kao i ljubazno i profesionalno osoblje koje će vam pomoći u svemu što vam je potrebno.

Istraži okolinu i ne propusti:

Bač je grad koji će vas oduševiti svojom istorijom, kulturom i prirodom. Ovaj grad se nalazi na obali reke Dunav, na oko 60 km od Novog Sada i 150 km od Beograda.

Bač je jedan od najstarijih gradova u Srbiji, koji datira još iz rimskog doba. U Baču možete videti srednjovekovnu tvrđavu, koja je pod zaštitom UNESCO-a, kao i manastir Bođani, koji je jedan od najznačajnijih spomenika srpske kulture. Bač je takođe grad bogat prirodnim lepotama, kao što su jezero Provala, koje je nastalo usled potonuća zemlje, i rezervat prirode Karađorđevo, gde možete videti razne vrste životinja i biljaka.

Bač je grad koji nudi mnogo toga za svakog posetioca, od istorijskih i kulturnih znamenitosti, do sportskih i rekreativnih aktivnosti. Možete se voziti biciklom, pecati, veslati, jahati konje, ili jednostavno uživati u miru i tišini ovog grada. Ovo je grad koji će vam pružiti nezaboravno iskustvo i učiniti da se osećate kao kod kuće. Zato ne propustite priliku da posetite Bač i otkrijete sve njegove čari a naša preporuka za smeštaj je svakako Salaš kod Bobana.

spa hoteli u srbiji
Predlozi

Spa hoteli u Srbiji – 28 najboljih hotela

Spa hoteli u Srbiji Sadržaj Iako su mnogi turisti sa ovih prostora zainteresovani za daleke i egzotične destinacije, morate znati da naša zemlja nudi izvanredne

golubac i golubačka tvrđava
Destinacije

Golubac i Golubačka tvrđava

Golubac i Golubačka tvrđava Sadržaj: Golubac je malo mesto na obali Dunava, na ulazu u Nacionalni park Đerdap. Ovo naselje je poznato po svojoj impozantnoj

odmor sa decom u Srbiji
Destinacije

Odmor sa decom u Srbiji

Odmor sa decom u Srbiji Sadržaj: Odmor sa decom u Srbiji: gde i kako provesti kvalitetno vreme sa porodicom? Srbija je zemlja bogata prirodnim lepotama,

error: Content is protected !!