Salaš kod Bobana

Salaš kod Bobana je idealno mesto za one koji žele da istraže Bač i okolinu, kao i da se opuste i odmore od gradske buke. Bač je grad koji ima mnogo toga da ponudi, od srednjovekovne tvrđave i manastira, do reke Dunav i jezera Provala.

Informacije o kapacitetima:

Salaš kod Bobana se nalazi na samom ulazu u Bač, istorijski grad koji je poznat po svojoj bogatoj kulturnoj baštini i prirodnim lepotama.

Objekat nudi više smeštajnih jedinica, koji su opremljeni svim potrebnim sadržajima za vaš ugodan boravak. 

Svaka jedinica poseduje sopstveno kupatilo, klimu, wi fi, balkon ili terasu.

Apartman 1/2

jedan bračni ležaj

Apartman 1/2

dva single ležaja

Slike smeštaja:

Aktivnosti:

Manifestacije:

Šta obići u blizini:

etno

Salaš kod Bobana, Bač

Informacije o smeštaju:

Salaš kod Bobana je idealno mesto za one koji žele da istraže Bač i okolinu, kao i da se opuste i odmore od gradske buke. Bač je grad koji ima mnogo toga da ponudi, od srednjovekovne tvrđave i manastira, do reke Dunav i jezera Provala. Možete se upoznati sa istorijom i kulturom ovog grada, kao i uživati u prirodnim lepotama i aktivnostima koje nudi.

Objekat nudi prostrano dvorište, tri terase i salu za ručavanje, gde možete probati razna jela, uključujući i makrobiotičku hranu. Salaš kod Bobana ima i besplatan WiFi i parking za goste, kao i ljubazno i profesionalno osoblje koje će vam pomoći u svemu što vam je potrebno.

Istraži okolinu i ne propusti:

Bač je grad koji će vas oduševiti svojom istorijom, kulturom i prirodom. Ovaj grad se nalazi na obali reke Dunav, na oko 60 km od Novog Sada i 150 km od Beograda.

Bač je jedan od najstarijih gradova u Srbiji, koji datira još iz rimskog doba. U Baču možete videti srednjovekovnu tvrđavu, koja je pod zaštitom UNESCO-a, kao i manastir Bođani, koji je jedan od najznačajnijih spomenika srpske kulture. Bač je takođe grad bogat prirodnim lepotama, kao što su jezero Provala, koje je nastalo usled potonuća zemlje, i rezervat prirode Karađorđevo, gde možete videti razne vrste životinja i biljaka.

Bač je grad koji nudi mnogo toga za svakog posetioca, od istorijskih i kulturnih znamenitosti, do sportskih i rekreativnih aktivnosti. Možete se voziti biciklom, pecati, veslati, jahati konje, ili jednostavno uživati u miru i tišini ovog grada. Ovo je grad koji će vam pružiti nezaboravno iskustvo i učiniti da se osećate kao kod kuće. Zato ne propustite priliku da posetite Bač i otkrijete sve njegove čari a naša preporuka za smeštaj je svakako Salaš kod Bobana.

dani piva
Manifestacije

Dani piva

Dani piva u Zrenjaninu Dani piva – 06.08 – 11.08.2024. Manifestacija Dani piva u Zrenjaninu predstavlja značajan kulturno-turistički događaj koji se održava svake godine meseca

turizam u srbiji
Destinacije

Turizam u Srbiji

Turizam u Srbiji Sadržaj: Turizam u Srbiji se intenzivno razvija, što nimalo ne čudi jer Srbija je zemlja prepuna prirodnih lepota, planina, reka, jezera, izvora

najneobičniji smeštaj u srbiji
Zanimljivosti

Najneobičniji smeštaj u Srbiji

Najneobičniji smeštaj u Srbiji Da li ste spremni da se upustite u nezaboravnu avanturu kroz najneobičnije smeštaje koje smo otkrili u Srbiji. Spremni ste? Onda

error: Content is protected !!