Salaš Jelen

Salaš Jelen je mesto gde se spajaju tradicija i modernost, gde možeš da doživiš atmosferu pravog salaša i hrani domaće kuhinje, ali i da uživaš u svim pogodnostima savremenog smeštaja.

salas jelen

Informacije o kapacitetima:

Dvokrevetna soba

1 veliki bračni krevet

sopstveno kupatilo

Twin soba

2 pojedinačna kreveta

sopstveno kupatilo

Apartman sa đakuzijem

Spavaća soba: 1 jednostruki krevet i 1 bračni krevet

Dnevna soba: 1 sofa krevet

Đakuzi u apartmanu

Porodična soba

3 pojedinačna kreveta i 1 pomoćni ležaj

sopstveno kupatilo

Slike smeštaja:

salas jelen
salas jelen sobe
salas jelen kupatilo

Aktivnosti:

Na slašima, vreme zaista sporije teče ali to vas neće nikako ometati da iskusite mnoštvo aktivnosti koje vam ona i nude.

Šta obići u blizini:

Manifestacije:

etno

Salaš Jelen Palić

Informacije o smeštaju:

Na samo 1.5 kilometara udaljenosti od slikovitog Palićkog jezera, u okruženju šume i ravnice, smestio se Jelen salaš – oaza mira i autentičnosti. Ovaj predivan kompleks prostire se na čak 8,000 kvadratnih metara i sastoji se od osam zasebnih objekata, nudeći gostima pravu seosku idilu.

Svi smeštajni prostori su klimatizovani i uređeni sa rustičnim drvenim nameštajem, stvarajući toplu i prijatnu atmosferu. Opremljeni su televizorima sa kablovskim kanalima i radnim stolovima, dok svaka smeštajna jedinica ima sopstveno kupatilo sa kadom ili tušem.

U prostranom restoranu, koji takođe ima prelepu terasu, možete uživati u tradicionalnim srpskim i internacionalnim jelima. Bar u sklopu restorana nudi raznolik izbor lokalnih pića.

Salaš Jelen je idealno mesto za porodice i one koji traže aktivnosti na otvorenom. Tu je veliki zeleni prostor sa dečijim igralištem i malim terenom za košarku. Ako želite da se osvežite, na raspolaganju vam je otvoreni sezonski bazen dimenzija 8×4 metra.

Ukoliko vam zatreba nešto iz prodavnice, najbliža je udaljena svega 500 metara. Autobuska stanica i sportski centar sa teniskim terenima nalaze se na 1 kilometar od salaša.

Za one koji žele istražiti okolinu, grad Subotica je udaljen samo 7 kilometara, dok se spa centar i odmaralište Banja Kanjiža nalaze na 20 kilometara. Mađarski grad Segedin udaljen je 40 kilometara.

Dakle, ukoliko želite da se prepustite čarima pravog salaša i uživate u autentičnoj domaćoj kuhinji, „Jelen salaš“ je pravo mesto za vas. Doživite opuštajuću atmosferu sela i istražite lepote ovog predivnog regiona.

Palićko jezero

Palićko jezero – biser Vojvodine

Palićko jezero je najveće prirodno jezero u Srbiji, koje se nalazi na samo 8 km od Subotice, na krajnjem severu zemlje. Jezero ima oblik elipse i prosečnu dubinu od 2 do 3,5 m. Nažalost, zbog zagađenosti, kupanje na jezeru nije dozvoljeno, ali to ne umanjuje njegovu lepotu i turističku privlačnost.

Palić je poznat po svojoj bogatoj istoriji, kulturi i tradiciji. Još u 19. veku, Palić je bio lečilište i odmaralište za imućne ljude, koji su gradili raskošne vile i hotele u stilu secesije. Danas, Palić nudi brojne mogućnosti za odmor i rekreaciju, kao i za uživanje u vojvođanskim specijalitetima na čuvenim salašima.

Na obali jezera se nalazi uređeno šetalište, biciklističke staze i tri plaže, od kojih je najpoznatija „Ženski štrand“. Tu se takođe nalaze i simboli Palića, kao što su Vodotoranj, Letnja pozornica i Zoološki vrt. Vodotoranj je izgrađen 1912. godine i predstavlja ulaz u „Veliki park“, jedan od najlepših parkova u Srbiji. Letnja pozornica je mesto gde se održavaju brojne kulturne manifestacije, među kojima je najznačajniji Festival evropskog filma. Zoološki vrt je dom za oko 65 životinjskih vrsta, koje slobodno šetaju po parku koji je i botanička bašta.

Pored Palića, vredi posetiti i Suboticu, grad koji odiše mađarskim duhom i arhitekturom. Subotica ima neke od najlepših zdanja u Srbiji, kao što su Gradska kuća, Sinagoga i Rajhlova palata. Takođe, u blizini Palića se nalaze i druga zanimljiva jezera, kao što su Ludaško jezero i Pačir banja – čuveno roze jezero.

Palićko jezero je idealno mesto za sve one koji žele da pobegnu od gradske gužve i da se opuste u prirodi i miru. Palić vas čeka da ga otkrijete i zavolite.

dani piva
Manifestacije

Dani piva

Dani piva u Zrenjaninu Dani piva – 06.08 – 11.08.2024. Manifestacija Dani piva u Zrenjaninu predstavlja značajan kulturno-turistički događaj koji se održava svake godine meseca

turizam u srbiji
Destinacije

Turizam u Srbiji

Turizam u Srbiji Sadržaj: Turizam u Srbiji se intenzivno razvija, što nimalo ne čudi jer Srbija je zemlja prepuna prirodnih lepota, planina, reka, jezera, izvora

najneobičniji smeštaj u srbiji
Zanimljivosti

Najneobičniji smeštaj u Srbiji

Najneobičniji smeštaj u Srbiji Da li ste spremni da se upustite u nezaboravnu avanturu kroz najneobičnije smeštaje koje smo otkrili u Srbiji. Spremni ste? Onda

error: Content is protected !!