Salaš Gnjezdo

Dobrodošli na Salaš Gnjezdo, skriveni dragulj smešten na putu prema Novom Sadu, samo 6 km udaljen od Bačke Palanke i graničnog prelaza Ilok (Republika Hrvatska). Ovaj idilični salaš pruža pravu kombinaciju tradicije i modernog komfora, pružajući gostima nezaboravan boravak u prirodnom okruženju.

salas gnjezdo

Informacije o kapacitetima:

Salaš Gnjezdo nudi i mogućnost da gosti uživaju u domaćim specijalitetima, ali takođe imaju slobodu da sami pripremaju hranu prema svojim željama. Osim toga, salaš je idealno mesto za organizaciju ručkova, proslava i okupljanja sa prijateljima i saradnicima.

Smeštajni kapaciteti salaša:

Dvokrevetna soba 1/2:

Broj kreveta: 1 bračni

Broj gostiju: 2

Dvokrevetna soba 1+1:

Broj kreveta: 2 sing ležaja

Broj gostiju: 2

Apartman sa balkonom:

3 kreveta za 1 osobu i 1 bračni krevet

Broj gostiju: 5

Bungalov:

Spavaća soba: 1 krevet za 1 osobu i 1 bračni krevet

Dnevna soba: 1 kauč na razvlačenje

Slike smeštaja:

salas gnjezdo soba
salas gnjezdo soba
salas gnezdo

Aktivnosti:

Na slašima, vreme zaista sporije teče ali to vas neće nikako ometati da iskusite mnoštvo aktivnosti koje vam ona i nude.

Šta obići u blizini:

Manifestacije:

etno

Salaš Gnjezdo Bačka Palanka

Informacije o smeštaju:

Salaš Gnjezdo je definitivno mesto gde svako gostovanje postaje nezaboravno iskustvo. Smestivši se tik uz put prema Novom Sadu, na samo 6 km od Bačke Palanke i graničnog prelaza Ilok (Republika Hrvatska), Salaš Gnjezdo nudi nešto više od običnog smeštaja. Ovde, priroda se spaja sa udobnošću, a tradicija postaje deo svakog trenutka.

Na Salašu Gnjezdo, svaki detalj je pažljivo osmišljen kako bi vaš boravak bio nezaboravan:

Udoban smeštaj: Naši etno-stilizovani apartmani pružaju toplu atmosferu i popločano dvorište koje vas poziva na opuštanje. Neki apartmani čak imaju balkon sa prelepim pogledom na vrt.

Gastronomska čarolija: Probajte najbolji salaški doručak, koji se sastoji od slanine, kajmaka, ajvara i proizvoda iz domaće organske bašte. Takođe, imate mogućnost sami pripremati hranu po svom izboru ili organizovati proslave za svoje prijatelje i saradnike uz roštilj, pečenjaru, kotlić i oraniju. Ne zaboravite isprobati vino ili rakiju dok uživate u zvucima tamburice.

Bačka Palanka

Dobro došli u Bačku Palanku, grad čija bogata istorija, kultura i prirodna lepota čekaju da budu istraženi. Ovaj šarmantni grad na obali reke Dunav nudi brojne zanimljivosti i atrakcije za posetioce svih uzrasta. Takođe, on ima dugu i zanimljivu istoriju, a arheološki nalazi svedoče o prisustvu ljudi u ovom regionu još u praistorijskim vremenima. Grad se može pohvaliti impresivnim kulturnim nasleđem, uključujući crkve, dvorce i druge istorijske građevine.

Reka Dunav je neodvojivi deo Bačke Palanke, pružajući posetiocima priliku za šetnje duž obale, pecanje ili čak vožnju brodom. Prelepi zalasci sunca na Dunavu ostavljaju nezaboravne utiske.

Bačka Palanka je takođe poznata po raznim manifestacijama i festivalima tokom cele godine, pružajući raznovrsnu zabavu za sve posetioce. Praznici, koncerti, sportski događaji i tradicionalni sajmovi čine grad živopisnim mestom za posetu. A ako planirate posetiti ovo mesto, obavezno probajte lokalne specijalitete i vina. Ne zaboravite ni tradicionalna jela poput sarmi, čvaraka i pogače, jer ona ovde zaista imaju poseban ukus.

turizam u srbiji
Destinacije

Turizam u Srbiji

Turizam u Srbiji Sadržaj: Turizam u Srbiji se intenzivno razvija, što nimalo ne čudi jer Srbija je zemlja prepuna prirodnih lepota, planina, reka, jezera, izvora

najneobičniji smeštaj u srbiji
Zanimljivosti

Najneobičniji smeštaj u Srbiji

Najneobičniji smeštaj u Srbiji Da li ste spremni da se upustite u nezaboravnu avanturu kroz najneobičnije smeštaje koje smo otkrili u Srbiji. Spremni ste? Onda

error: Content is protected !!