Naš salaš Sombor

Naš Salaš Sombor je idealno mesto za porodični odmor, vikend izlet ili pak veličanstvenu proslavu. Naš Salaš je takođe namenjen za organizaciju raznih druženja, poslovnih ručkova, seminara, svečanosti i svadbi.

naš salaš sombor

Informacije o kapacitetima:

Naš Salaš je porodična firma koja se već treću generaciju bavi turizmom i ugostiteljstvom. Objekat je prepoznat kao poželjna turistička destinacija još 2016. godine, kada je dobio nagradu za najbolji seoski smeštaj u Vojvodini.

U okviru smeštajnih kapaciteta možete birati između više smeštajnih jedinica, koje su opremljene novim nameštajem ali i autentičnim detaljima, koji odišu duhom vojvođanske tradicije.

Svaka smeštajna jedinica ima svoje kupatilo sa tuš kabinom, klima uređaj, mini bar, wifi internet, kablovsku televiziju, sef i parking mesto. Takođe, možete uživati u restoranu, gde ćete probati najukusnija jela domaće kuhinje.

1/4  sobe – 1 bračni krevet  i 2 single ležaja

Slike smeštaja:

Naš salaš Sombor
Naš salaš Sombor

Aktivnosti:

Šta obići u blizini:

Naš salaš Sombor

Informacije o smeštaju:

Naš salaš Sombor – Doživite čaroliju somborskog salaša

Ako tražite mesto gde ćete se osećati kao kod kuće, gde ćete uživati u prirodi, miru i tradiciji, onda je Naš salaš pravi izbor za vas. Naš salaš se nalazi u naselju Gradina, 5 kilometara od Sombora, pored biciklističke staze “Panonski put mira” i u blizini Velikog bačkog kanala. Salaš je sagrađen 1925. godine kao domaćinstvo, a 2014. godine je prilagođen turističko ugostiteljskoj delatnosti.

Naš Salaš je namenjen za organizaciju raznih druženja, poslovnih ručkova, seminara, svečanosti i svadbi. U ponudi je bogat izbor domaćih specijaliteta, pripremljenih od svežih namirnica sa sopstvene farme. Takođe, možete se opustiti uz lagane zvuke vojvođanske tamburaške muzike, koja će vas vratiti u neka stara, lepša vremena.

Naš salaš je idealno mesto za porodični odmor, a ako imate decu, na raspolaganju je igralište namenjeno baš njima. U okviru smeštaja nalazi se i galerija slika, etno zbirka i prodajni prostor rukotvorina starih zanata, gde ćete upoznati bogatu kulturu i istoriju ovog kraja.

Naš Salaš ima kapacitet od 55 sedećih mesta u zatvorenoj prostoriji, koja je opremljena u rustičnom stilu, sa kaminom i klima uređajem. U letnjem periodu, možete se osvežiti u bašti i na terasi, gde je dostupno čak 230 mesta, sa pogledom na zelene livade i šume.

Dođite i uverite se zašto je Naš salaš mesto za vaš sledeći potpuni odmor i relaksaciju.

Istraži okolinu:

Sombor – grad fijakera, zelenila i kulture

Ako ste u potrazi za mestom gde ćete osetiti duh Vojvodine, gde ćete uživati u lepoti prirode, arhitekture i umetnosti, onda je Sombor prava destinacija za vas. Sombor je grad koji se ponosi svojom bogatom istorijom, koja se ogleda u starim zdanjima, znamenitostima i spomenicima. Ovo je grad koji neguje svoju kulturu, koja se ispoljava u somborskom slikarstvu, narodnom pozorištu, gradskoj biblioteci i muzeju. Sombor je grad koji voli svoju prirodu, koja se proteže u zelenim parkovima, biciklističkim stazama, Velikom bačkom kanalu i rezervatu prirode Gornje Podunavlje.

Sombor je grad koji vas naprosto poziva da ga posetite i otkrijete sve njegove čari. Možete se provozati fijakerom kroz ulice i trgove, gde ćete videti prelepe fasade i građevine različitih stilova. Možete se upoznati sa istorijom i kulturom, obilazeći značajne objekte poput Gradske kuće, Županije, Karmelićanske crkve, Franjevačkog samostana, Zavičajnog muzeja, Galerije Milan Konjović i drugih. Za one koji ne žele da propuste pravi gradski duh, uvek postoji opcija da se opuste u nekom od kafića i restorana, gde se mogu probati ukusni vojvođanski specijaliteti, kao što su perkelt, gomboce, štrudle, kolači ali i rakija.

Kako do Sombora:

Sombor je grad u Vojvodini koji pripada Zapadno-bačkom okrugu. Sombor je grad koji je veoma dobro povezan sa ostalim gradovima Srbije, pa ga možete posetiti na više načina. Sombor je udaljen 440 km od Niša, 205 km od Beograda i tačno 100 km od Novog Sada.

Ako želite da dođete u Sombor automobilom, možete se uključiti na auto-put E-75 i pratiti njegovu trasu sve do isključenja za Sombor. Ovaj put je brz i bezbedan, a iz Beograda do Sombora ćete stići za manje od tri sata vožnje.

Ako volite da putujete vozom, možete se ukrcati na jedan od vozova koji saobraćaju od Novog Sada i Subotice do Sombora.

dani piva
Manifestacije

Dani piva

Dani piva u Zrenjaninu Dani piva – 06.08 – 11.08.2024. Manifestacija Dani piva u Zrenjaninu predstavlja značajan kulturno-turistički događaj koji se održava svake godine meseca

turizam u srbiji
Destinacije

Turizam u Srbiji

Turizam u Srbiji Sadržaj: Turizam u Srbiji se intenzivno razvija, što nimalo ne čudi jer Srbija je zemlja prepuna prirodnih lepota, planina, reka, jezera, izvora

najneobičniji smeštaj u srbiji
Zanimljivosti

Najneobičniji smeštaj u Srbiji

Najneobičniji smeštaj u Srbiji Da li ste spremni da se upustite u nezaboravnu avanturu kroz najneobičnije smeštaje koje smo otkrili u Srbiji. Spremni ste? Onda

error: Content is protected !!