Malo selo Bojanovići

Iskusite Zlatibor na jedini pravi način. Malo selo Bojanovići nudi ne samo udoban i moderan smeštaj, već i toplu dobrodošlicu, domaćinsku atmosferu i stvarni odmor na planini. Uživajte u svežem vazduhu, druženju sa domaćim životinjama i odmorite i dušu i telo.

Malo selo Bojanovići

Informacije o kapacitetima:

Na samo 15 km od centra Zlatibora, čekaju vas autentične drvene kuće – Malo selo Bojanovići

Vikendica za smeštaj gostiju: 

Spavaća soba: 1 bračni krevet i 1 pomoćni ležaj

Dnevna soba: 1 kauč na razvlačenje

Maksimalan broj gostiju 4

Slike smeštaja:

Malo selo Bojanovići

Aktivnosti:

Šta obići u blizini:

Malo selo Bojanovići, Golovo, Zlatibor

Informacije o smeštaju:

Malo selo Bojanovići – udobna kuća za odmor u prirodi

Ako tražite mirno i prijatno mesto za odmor, posetite Malo selo Bojanovići. Ova kuća ima svoj privatni ulaz i nudi vam sve što vam je potrebno za komforan boravak. U kući se nalazi dnevni boravak, odvojena spavaća soba sa tri ležaja i kupatilo sa tušem i fenom za kosu. Kuhinja je potpuno opremljena sa šporetom, frižiderom, posuđem i rernom. Kuća ima i terasu sa pogledom na lepo uređenu baštu, gde možete uživati u svežem vazduhu i zelenilu. Zidovi kuće su zvučno izolovani, tako da možete imati mir i tišinu. Za zabavu i razonodu, tu je i TV ravnog ekrana. Besplatan internet i parking su obezbeđeni.

Istraži okolinu

Selo Golovo – seoski raj na Zlatiboru

Ako želite da uživate u prirodnim lepotama i seoskom životu, posetite selo Golovo, koje se nalazi na samo 12 kilometara od centra Zlatibora. Selo je okruženo planinskim vrhovima: Gliza, Gradina i Cokelj, i kroz njega teče reka Grabovica. Stanovnici sela se bave voćarstvom i stočarstvom, i čuvaju tradiciju i gostoprimstvo ovog kraja.

U selu Golovo možete se rashladiti i opustiti u bazenu koji je napunjen vodom sa obližnjeg izvora. Bazen je dug 30 i širok 16 metara, a dubina mu varira od 1 do 1,9 metara. Bazen je smešten u jednom od najlepših zlatiborskih sela, gde možete uživati u pogledu na zelene livade i šume. Pored bazena se nalaze i letnjikovci, ležaljke i suncobrani, koji će vam pružiti savršen odmor i uživanje.

U selu Golovu možete se smestiti u seoskom turističkom domaćinstvu “Malo selo Bojanići”, koje vam nudi udoban smeštaj, toplu dobrodošlicu i domaćinsku atmosferu. U domaćinstvu ćete osetiti pravi seoski ambijent i probati razne specijalitete domaće kuhinje.

dani piva
Manifestacije

Dani piva

Dani piva u Zrenjaninu Dani piva – 06.08 – 11.08.2024. Manifestacija Dani piva u Zrenjaninu predstavlja značajan kulturno-turistički događaj koji se održava svake godine meseca

turizam u srbiji
Destinacije

Turizam u Srbiji

Turizam u Srbiji Sadržaj: Turizam u Srbiji se intenzivno razvija, što nimalo ne čudi jer Srbija je zemlja prepuna prirodnih lepota, planina, reka, jezera, izvora

najneobičniji smeštaj u srbiji
Zanimljivosti

Najneobičniji smeštaj u Srbiji

Najneobičniji smeštaj u Srbiji Da li ste spremni da se upustite u nezaboravnu avanturu kroz najneobičnije smeštaje koje smo otkrili u Srbiji. Spremni ste? Onda

error: Content is protected !!