Kuća Kamin Kopaonik

Kuća Kamin Kopaonik – Dobrodošli u skriveno planinsko utočište, smešteno u tišini naselja Treska. Ova očaravajuća kuća, okružena bujnom borovom šumom, pruža nezaboravan pogled s terase na Vikend naselje i južne padine Kopaonika.

Kuća Kamin Kopaonik

Informacije o kapacitetima:

Kuća Kamin Kopaonik – Ova prelepa vikendica prostire se na 94 m², nudeći sve što je potrebno za opuštanje i uživanje u planinskom ambijentu – kompletno opremljenu kuhinju sa trpezarijom, spavaću sobu, kupatilo, dnevni boravak sa kaminom.

Osim toga, vikendica je opremljena flat-screen TV-om, a poseduje i besplatan bežični internet. Kućni ljubimci su dozvoljeni.

Spavaća soba: 2 single kreveta i 1 bračni krevet

Dnevna soba: 1 kauč na razvlačenje

Maksimalan broj gostiju 6

Kreveci ili dodatni kreveti nisu dostupni.

Slike smeštaja:

Aktivnosti:

Check in – od 16.00 do 00.00

Check out – od 06.00 do 10.00

Internet
Bežični internet dostupan u čitavom smeštajnom objektu besplatno.
Parking
Besplatan javni parking je moguć u blizini (nije neophodna rezervacija).
etno

Kuća Kamin Kopaonik

Informacije o smeštaju:

Na udaljenosti od svega 5 kilometara od centra Kopaonika i samo 1 kilometar od novog Ski lifta Treska, Kopaonička kuća Kamin nudi savršen spoj mira i blizine svim turističkim atrakcijama i obaveznim aktivnostima.

Grejanje u kući obezbeđeno je električnim kotlom, automatski podešavajući temperaturu na prijatnih 22-24 stepena tokom celog dana. Za dodatnu toplinu i uživanje, gosti mogu koristiti kamin, stvarajući prijatnu atmosferu nakon dana provedenog na snegu.

Kopaonička kuća Kamin predstavlja idealno mesto kako za opuštanje tako i za uživanje u zimskim sportovima. Ova oaza u borovoj šumi omogućava da se gosti osećaju izolovano od svakodnevnih briga, dok su ski staze Treska i ostale zanimljivosti planine Kopaonik udaljene samo nekoliko minuta vožnje. Doživite spoj komfora, prirode i aktivnosti u Kopaoničkoj kući Kamin.

Kuća Kamin Kopaonik - iskustva gostiju

John Doe
Opširnije
Very good and beautiful wooden hous. Everything there. We loved it. Host very kind -top!
spa hoteli u srbiji
Predlozi

Spa hoteli u Srbiji – 28 najboljih hotela

Spa hoteli u Srbiji Sadržaj Iako su mnogi turisti sa ovih prostora zainteresovani za daleke i egzotične destinacije, morate znati da naša zemlja nudi izvanredne

golubac i golubačka tvrđava
Destinacije

Golubac i Golubačka tvrđava

Golubac i Golubačka tvrđava Sadržaj: Golubac je malo mesto na obali Dunava, na ulazu u Nacionalni park Đerdap. Ovo naselje je poznato po svojoj impozantnoj

odmor sa decom u Srbiji
Destinacije

Odmor sa decom u Srbiji

Odmor sa decom u Srbiji Sadržaj: Odmor sa decom u Srbiji: gde i kako provesti kvalitetno vreme sa porodicom? Srbija je zemlja bogata prirodnim lepotama,

error: Content is protected !!