Kuća Kamin Kopaonik

Kuća Kamin Kopaonik – Dobrodošli u skriveno planinsko utočište, smešteno u tišini naselja Treska. Ova očaravajuća kuća, okružena bujnom borovom šumom, pruža nezaboravan pogled s terase na Vikend naselje i južne padine Kopaonika.

Kuća Kamin Kopaonik

Informacije o kapacitetima:

Kuća Kamin Kopaonik – Ova prelepa vikendica prostire se na 94 m², nudeći sve što je potrebno za opuštanje i uživanje u planinskom ambijentu – kompletno opremljenu kuhinju sa trpezarijom, spavaću sobu, kupatilo, dnevni boravak sa kaminom.

Osim toga, vikendica je opremljena flat-screen TV-om, a poseduje i besplatan bežični internet. Kućni ljubimci su dozvoljeni.

Spavaća soba: 2 single kreveta i 1 bračni krevet

Dnevna soba: 1 kauč na razvlačenje

Maksimalan broj gostiju 6

Kreveci ili dodatni kreveti nisu dostupni.

Slike smeštaja:

Aktivnosti:

Check in – od 16.00 do 00.00

Check out – od 06.00 do 10.00

Internet
Bežični internet dostupan u čitavom smeštajnom objektu besplatno.
Parking
Besplatan javni parking je moguć u blizini (nije neophodna rezervacija).
etno

Kuća Kamin Kopaonik

Informacije o smeštaju:

Na udaljenosti od svega 5 kilometara od centra Kopaonika i samo 1 kilometar od novog Ski lifta Treska, Kopaonička kuća Kamin nudi savršen spoj mira i blizine svim turističkim atrakcijama i obaveznim aktivnostima.

Grejanje u kući obezbeđeno je električnim kotlom, automatski podešavajući temperaturu na prijatnih 22-24 stepena tokom celog dana. Za dodatnu toplinu i uživanje, gosti mogu koristiti kamin, stvarajući prijatnu atmosferu nakon dana provedenog na snegu.

Kopaonička kuća Kamin predstavlja idealno mesto kako za opuštanje tako i za uživanje u zimskim sportovima. Ova oaza u borovoj šumi omogućava da se gosti osećaju izolovano od svakodnevnih briga, dok su ski staze Treska i ostale zanimljivosti planine Kopaonik udaljene samo nekoliko minuta vožnje. Doživite spoj komfora, prirode i aktivnosti u Kopaoničkoj kući Kamin.

Kuća Kamin Kopaonik - iskustva gostiju

John Doe
Opširnije
Very good and beautiful wooden hous. Everything there. We loved it. Host very kind -top!
dani piva
Manifestacije

Dani piva

Dani piva u Zrenjaninu Dani piva – 06.08 – 11.08.2024. Manifestacija Dani piva u Zrenjaninu predstavlja značajan kulturno-turistički događaj koji se održava svake godine meseca

turizam u srbiji
Destinacije

Turizam u Srbiji

Turizam u Srbiji Sadržaj: Turizam u Srbiji se intenzivno razvija, što nimalo ne čudi jer Srbija je zemlja prepuna prirodnih lepota, planina, reka, jezera, izvora

najneobičniji smeštaj u srbiji
Zanimljivosti

Najneobičniji smeštaj u Srbiji

Najneobičniji smeštaj u Srbiji Da li ste spremni da se upustite u nezaboravnu avanturu kroz najneobičnije smeštaje koje smo otkrili u Srbiji. Spremni ste? Onda

error: Content is protected !!