Imanje Dedovina

Imanje Dedovina – Na visini od 550 metara, okruženi zelenilom i svežim vazduhom, očekuje vas dom koji pruža sve što je potrebno za savršen odmor. Svaki trenutak proveden ovde biće ispunjen pogledima koji oduzimaju dah, bilo da se opuštate na prostranoj terasi ili uživate pored bazena.  

Imanje Dedovina

Informacije o kapacitetima:

Imanje Dedovina je objekat sa 3 spavaće sobe i 2 kupatila, ukupne površine 80 m²

U prizemlju se nalazi prostrana kuhinja sa trpezarijom, i velika dnevna soba sa trosedom na razvlačenje.

Tri odvojene spavaće sobe – dve sa bračnim krevetom za parove i jedna sa dva odvojena kreveta. Maksimalan broj gostiju je 8.

1. spavaća soba: 1 bračni krevet

2. spavaća soba: 1 bračni krevet

3. spavaća soba: 2 kreveta za 1 osobu

Dnevna soba: 1 kauč na razvlačenje

Slike smeštaja:

Aktivnosti:

Check in – od 14.00 do 20.00

Check out – od 08.00 do 10.00

Parking
Besplatan privatan parking je moguć na licu mesta (nije neophodna rezervacija).
Internet
Bežični internet dostupan u čitavom smeštajnom objektu besplatno.
etno

Imanje Dedovina, selo Tubići, Kosjerić

Informacije o smeštaju:

Na visini od 550 metara, okruženi zelenilom i svežim vazduhom, očekuje vas dom koji pruža sve što je potrebno za savršen odmor. U prizemlju se nalazi prostrana kuhinja sa trpezarijom, idealna za pripremu i uživanje u obrocima sa porodicom i prijateljima. Velika dnevna soba sa trosedom na razvlačenje poziva na opuštanje i druženje, dok spavaća soba sa bračnim krevetom obećava miran san. Tu su i kupatilo i odvojeni toalet za dodatnu udobnost.

Na spratu vas čekaju dve sobe – jedna sa bračnim krevetom za parove i druga sa dva odvojena kreveta, savršena za prijatelje ili decu. Svaki trenutak proveden ovde biće ispunjen pogledima koji oduzimaju dah, bilo da se opuštate na prostranoj terasi ili uživate pored bazena dimenzija 10x4x1,6 metara sa toplotnom pumpom.

Za one koji vole da provode vreme napolju, tu je i letnjikovac sa letnjom kuhinjom, gde možete pripremati obroke na svežem vazduhu, pribor za roštilj i sto za ručavanje. Kuća je klimatizovana a zimi se možete grejati uz pomoć norveških radijatora kao i na peć na drva, za koju je obezbeđen ogrev.

Imanje Dedovina je savršena polazna tačka za istraživanje okoline. Na samo sat vremena vožnje nalazi se Zlatibor, dok vas Ovčarsko- kablarska klisura sa svojih 10 manastira čeka na 40 minuta vožnje od objekta. Za ljubitelje planina, Divčibare su na pola sata, a Taorska vrela, prava turistička atrakcija, na 20 minuta vožnje. U blizini imanja teče reka Skrapež, a tu je i brdo Crnokosa, idealno za šetnje i uživanje u netaknutoj prirodi.

Imanje Dedovina nije samo mesto za odmor, već destinacija koja budi sva čula i ostavlja uspomene koje se dugo pamte.

spa hoteli u srbiji
Predlozi

Spa hoteli u Srbiji – 28 najboljih hotela

Spa hoteli u Srbiji Sadržaj Iako su mnogi turisti sa ovih prostora zainteresovani za daleke i egzotične destinacije, morate znati da naša zemlja nudi izvanredne

golubac i golubačka tvrđava
Destinacije

Golubac i Golubačka tvrđava

Golubac i Golubačka tvrđava Sadržaj: Golubac je malo mesto na obali Dunava, na ulazu u Nacionalni park Đerdap. Ovo naselje je poznato po svojoj impozantnoj

odmor sa decom u Srbiji
Destinacije

Odmor sa decom u Srbiji

Odmor sa decom u Srbiji Sadržaj: Odmor sa decom u Srbiji: gde i kako provesti kvalitetno vreme sa porodicom? Srbija je zemlja bogata prirodnim lepotama,

error: Content is protected !!