Etno dom Zuza

Izbor savršenog smeštaja za vaše predstojeće putovanje ključan je kako biste osigurali iskustvo za pamćenje. Etno dom Zuza je baš to – fantastična opcija za vašu sledeću destinaciju!

etno dom zuza

Informacije o kapacitetima:

Ako želite da osetite duh tradicije i uživate u prirodi, onda je etno dom Zuza pravo mesto za vas. Ovaj smeštajni objekat se nalazi u Kovačicii uređen je u tradicionalnom stilu, sa drvenim nameštajem i detaljima koji stvaraju domaću atmosferu.

Etno dom Zuza ima dve spavaće sobe, jednu sa tri jednokrevetna kreveta i jednu sa dva jednokrevetna kreveta. U dnevnom boravku se nalazi i sofa na razvlačenje koja može da primi još dve osobe. Dakle, ovaj objekat može udobno da smesti grupu gostiju koji žele da provedu nezaboravan odmor.

Osim spavaćih soba, etno dom Zuza ima i kuhinju, gde možete pripremiti svoje omiljene obroke. Kuhinja je opremljena sa svim potrebnim kuhinjskim priborom, kao i sa rernom, šporetom, tosterom i električnim kuvalom.

Sopstveno kupatilo je takođe deo etno doma Zuza. U njemu ćete naći sve što vam je potrebno za vašu negu, kao što su fen, besplatan toaletni pribor, peškiri i posteljina. Takođe, možete koristiti sredstva za pranjee i peglanje.

Etno dom Zuza ima i terasu, koja je opremljena nameštajem za sedenje i trpezarijskim prostorom, a imate na raspolaganju i pribor za roštilj.

Slike smeštaja:

zuza
kovacica zuza
etno kovacica

Aktivnosti:

Šta obići u blizini:

Manifestacije:

etno

Etno dom Zuza Kovačica

Informacije o smeštaju:

Etno dom Zuza Kovačica – Ovaj objekat ima dve spavaće sobe, dnevni boravak, kuhinju, kupatilo i terasu. Takođe, ima i veliko dvorište. Gosti mogu uživati u kontinentalnom doručku koji se služi u objektu, kao i u besplatnom WiFi-ju i parkingu. Ova kuća nudi savršenu kombinaciju udobnosti, praktičnosti i slikovitih pogleda kako bi vaš odmor zaista bio nezaboravan. Sa raznovrsnim pogodnostima i dovoljno prostora za vas i vaše saputnike, ovo je odličan izbor za vaš predstojeći boravak. 

Istraži okolinu i ne propusti:

Kovačica je grad i opština u Južnobanatskom okrugu u Vojvodini, Srbiji. Prema popisu iz 2011. godine, grad ima 6.259 stanovnika, a opština 25.274 stanovnika. Kovačica je poznata po svojoj naivnoj umetnosti koju stvaraju lokalni stanovnici bez formalnog umetničkog obrazovanja.

Kovačica je osnovana 1802. godine od strane Slovaka koji su se doselili iz Ečke i Aradača. Pre toga, na tom mestu je postojalo srpsko naselje sa istim imenom, koje se pominje u turskom dokumentu iz 1685. godine. Kovačica je bila deo Banatske vojne krajine do njegovog ukidanja 1873. godine.

Danas je ovo mesto multietnička zajednica u kojoj žive Slovaci, Srbi, Mađari, Rumuni i Romi. U Kovačici se nalazi Galerija naivne umetnosti, koja čuva dela najpoznatijih slikara iz ovog kraja, kao što su Martin Jonaš, Zuzana Halupova, Jan Sokol i drugi. Ovde je takođe centar slovačke kulture u Vojvodini, gde se održavaju razni festivali, koncerti i manifestacije.

Kovačica je jedna od najposećenijih turističkih destinacija u Južnom Banatu. Njeni glavni aduti su bogata kulturna baština, lepa priroda i gostoljubivi ljudi. Posetioci mogu da uživaju u raznim aktivnostima, kao što su vožnja fijakerom, jahanje konja, ribolov, degustacija vina i domaće hrane. Kovačica nudi i smeštaj u etno-kućama koje odišu tradicionalnim šarmom.

dani piva
Manifestacije

Dani piva

Dani piva u Zrenjaninu Dani piva – 06.08 – 11.08.2024. Manifestacija Dani piva u Zrenjaninu predstavlja značajan kulturno-turistički događaj koji se održava svake godine meseca

turizam u srbiji
Destinacije

Turizam u Srbiji

Turizam u Srbiji Sadržaj: Turizam u Srbiji se intenzivno razvija, što nimalo ne čudi jer Srbija je zemlja prepuna prirodnih lepota, planina, reka, jezera, izvora

najneobičniji smeštaj u srbiji
Zanimljivosti

Najneobičniji smeštaj u Srbiji

Najneobičniji smeštaj u Srbiji Da li ste spremni da se upustite u nezaboravnu avanturu kroz najneobičnije smeštaje koje smo otkrili u Srbiji. Spremni ste? Onda

error: Content is protected !!