Country House Majkin Salaš

Majkin salaš pruža nezaboravno iskustvo koje se izdvaja iz mase običnog seoskog života. Ovde ćete osetiti pravi duh tradicije i prirode u jedinstvenom ambijentu. Probajte autentična seoska jela, uživajte u mirnom okruženju i doživite pravu harmoniju sa prirodom.

Country House Majkin Salas

Informacije o kapacitetima:

Dvokrevetna soba sa bračnim krevetom

Kapacitet: 2 osobe

Kreveti: 1 bračni krevet

Standardna Trokrevetna Soba

Kapacitet: 3 osobe

Kreveti: 1 krevet za 1 osobu i 1 bračni krevet

Četvorokrevetna soba

Kapacitet: 4 osobe

Kreveti: 2 kreveta za 1 osobu i 1 bračni krevet

Klasična trokrevetna soba

Kapacitet: 3 osobe

Kreveti: 3 kreveta za 1 osobu

Dvokrevetna soba sa zasebnim krevetima

Kapacitet: 2 osobe

Kreveti: 2 kreveta za 1 osobu

Slike smeštaja:

Country House Majkin Salas
Country House Majkin Salas
Country House Majkin Salas

Aktivnosti:

Na slašima, vreme zaista sporije teče ali to vas neće nikako ometati da iskusite mnoštvo aktivnosti koje vam ona i nude.

Šta obići u blizini:

Manifestacije:

etno

Majkin salaš, Palić

Informacije o smeštaju:

Na imanju površine 30 hektara, nalazi se etno park Majkin salaš. Renoviran je 2008. godine i pretvoren u mesto koje čuva tradiciju i nasleđe vojvođanskog sela. U okviru salaša se nalazi muzej na otvorenom koji prikazuje život i rad ljudi na salašu kroz razne eksponate, kao što su stara kola, plugovi, alatke, odeća i nakit. Takođe, tu je i vinarija koja proizvodi vrhunska vina od grožđa koje se gaji na imanju. 

Salaš ima i ribnjak koji je bogat raznim vrstama riba, kao što su šaran, som, smuđ i tolstolobik. Na salašu se može videti i mala ergela konja koja broji 12 grla različitih rasa. Salaš ima i seosko dvorište sa domaćim životinjama, kao što su krave, ovce, koze, svinje, kokoške i ćurke. Na salašu se takođe proizvode domaći sokovi bez konzervansa, dodatnih šećera i veštačkih boja i aroma.

Za smeštaj gostiju, salaš nudi različite mogućnosti. U sklopu etno parka se nalazi objekat sa 15 soba koje su opremljene TV-om, klimom, kupatilom i besplatnim internetom. Sobe su uređene u tradicionalnom stilu sa drvenim nameštajem i ručno rađenim detaljima. Sobe su dvokrevetne ili jednokrevetne, a neke od njih imaju i terasu sa pogledom na voćnjake. Cene za individualne goste i grupe su veoma povoljne i uključuju boravišnu taksu i pansionski doručak. Gosti mogu da koriste i dečije igralište, parking, bicikle i čamce za vožnju po jezeru.

Za organizovanje venčanja na otvorenom, salaš je idealno mesto. Salaš nudi sve usluge za venčanje, kao što su dekoracija, muzika, fotografija, video snimanje, torta, piće i hrana. Salaš ima veliku salu koja može da primi do 220 gostiju, kao i terasu koja može da primi do 130 gostiju. Salaš nudi i mogućnost smeštaja za mladence i goste koji žele da ostanu preko noći. Venčanje na salašu je prilika da se proslavi ljubav u prelepom ambijentu koji odiše romantikom i toplinom.

Majkin salaš je mesto koje će vas oduševiti svojom ponudom, atmosferom i ljubaznošću. Ovde ćete se osećati kao kod kuće i uživati u svakom trenutku. Dođite i posetite Majkin salaš, jer ovde vas čeka nezaboravno iskustvo.

Kako do Majkinog Salaša

Najkraća ruta je autoputem E-75, koji spaja Beograd i Novi Sad. Udaljenost između ova dva grada je 95.43 km. Od Novog Sada do Majkinog salaša, udaljenost je 107 km. Dakle, ukupna udaljenost između Beograda i Majkinog salaša je oko 202 km, a potrebno je oko 2 sata i 13 minuta vožnje.

Majkin salaš

Majkin salaš je etno park koji se nalazi na severu Srbije, blizu Palićkog jezera. Ovaj salaš je idealno mesto za sve koji vole prirodu, tradiciju i dobru hranu. Na Majkinom salašu možete uživati u raznim aktivnostima, kao što su ribolov, vožnja čamcem, jahanje konja, obilazak muzeja na otvorenom i vinarije. Takođe, možete se smestiti u jednoj od 15 komfornih soba koje se nalaze na 50 metara od restorana domaće kuhinje.

U restoranu salaša možete probati najbolja vojvođanska jela, kao što su krompirača, teleći perkelt, pevčiji paprikaš, salašarski pasulj, ovčiji paprikaš i riblja čorba. Za desert, možete se zasladiti sa fankama, domaćim štrudlama, gombocima i kompotima. Sve to možete zaliti sa domaćom rakijom, vinom ili sokom koji se proizvode baš na ovom bajkovitom mestu.

Majkin salaš je pravi biser vojvođanskih salaša koji odiše starinskim šarmom i gostoprimstvom. Ovde možete doživeti pravi duh Vojvodine i upoznati njenu bogatu kulturu i istoriju.

dani piva
Manifestacije

Dani piva

Dani piva u Zrenjaninu Dani piva – 06.08 – 11.08.2024. Manifestacija Dani piva u Zrenjaninu predstavlja značajan kulturno-turistički događaj koji se održava svake godine meseca

turizam u srbiji
Destinacije

Turizam u Srbiji

Turizam u Srbiji Sadržaj: Turizam u Srbiji se intenzivno razvija, što nimalo ne čudi jer Srbija je zemlja prepuna prirodnih lepota, planina, reka, jezera, izvora

najneobičniji smeštaj u srbiji
Zanimljivosti

Najneobičniji smeštaj u Srbiji

Najneobičniji smeštaj u Srbiji Da li ste spremni da se upustite u nezaboravnu avanturu kroz najneobičnije smeštaje koje smo otkrili u Srbiji. Spremni ste? Onda

error: Content is protected !!