Brvnare Zlatar Resort

Ako tražite savršeno mesto za odmor u prirodi, Zlatar Resort je pravi izbor za vas. Ovaj objekat nudi 3 prelepe brvnare, koje su uredjene do najsitnijeg detalja i opremljene svim potrebnim sadržajima. 

Brvnare Zlatar Resort

Informacije o kapacitetima:

Zlatar Resort je savršeno mesto za uživanje u prirodi i planinskom ambijentu. Sastoji se od 3 skoro identiče brvnare.

Brvnara 60m2

Ova brvnara ima 60 m² i najveće je površine. Može da primi maksimalno 6 osoba. U njoj se nalazi dnevni boravak, odvojena spavaća soba i kupatilo sa tušem. Kuhinja je dobro opremljena i poseduje šporet, frižider i posuđe. Ova brvnara ima i terasu sa pogledom na vrt, trpezariju i TV sa satelitskim kanalima. U ovoj brvnari ima 4 kreveta – 2 single ležaja, jedan bračni krevet i kauč.

 2 Brvnare 45m2 

Preostale dve brvnare su manje površine od 45m2, i mogu d aprime maksimalno 4 odrasle osobe. Takođe poseduju kuhinju, kupatilo i odvojenu spavaću sobu. Kapacitet ležaja je 2 i to su 1 bračni ležaj i 1 kauč.

Slike smeštaja:

Brvnare Zlatar Resort
Brvnare Zlatar Resort

Aktivnosti:

Šta obići u blizini:

Manifestacije:

Brvnare Zlatar Resort, Nova Varoš

Informacije o smeštaju:

Brvnare Zlatar resort Nova Varoš predstavlja novoizgrađene brvnare u prelepom okruženju. Na raspolaganju su 3 objekta različite veličine, ali potpuno opremljena za boravak u kom vam ništa ne može zafaliti. Sve smeštajne jedinice imaju sopstveno kupatilo, kuhinju, besplatan Wi Fi, i Tv sa satelitskim kanalima. Besplatan parking obezbeđen je na lokaciji i nije potrebna prethodna rezervacija istog. 

Prelepa brvnare, uređene su do najsitnijeg detalja i na odličnoj lokaciji za pravi odmor u prirodi. U sklopu kompleksa je i velika terasa sa divnim pogledom., odnosno vaš privatan vidikovac. 

Istraži okolinu

Zlatar je mesto gde možete uživati u čistom vazduhu, mirisu prirode, pogledu na planine i jezera, ukusnoj hrani i gostoljubivim ljudima. Zlatar je mesto gde možete napuniti baterije i zaboraviti na stres i brige. 

Zlatar je planina koja vas poziva da otkrijete njene čari i uživate u njenim blagodetima. Bilo da tražite mir i opuštanje, ili zabavu i avanturu, na Zlataru ćete naći nešto za sebe. Ovo su samo neke od aktivnosti koje možete isprobati na ovoj prelepoj planini:

  • Krstarenje Uvačkim jezerom: Zamislite da plovite po plavetnilu vode, okruženi zelenilom planina i neba. To je ono što vas čeka na Uvačkom jezeru, gde možete videti čudesne meandre reke Uvac, koji su zaštićeni kao spomenik prirode. Na putu ćete posetiti i Ledenu pećinu, koja krije neverovatne oblike od kamena, i vidikovac Molitva, sa kog možete posmatrati beloglave supove, retke i lepe ptice koje žive na ovom području. Krstarenje traje oko četiri sata i obavlja se brodovima i katamaranima koji polaze sa brane na Rastokama.

  • Vožnja džipovima do meandara Uvca: Ako ste željni uzbuđenja, možete se voziti terenskim vozilima do vidikovca Veliki vrh, koji se nalazi na 1.487 metara nadmorske visine. Sa ovog vidikovca se pruža spektakularan pogled na sedam meandara reke Uvac i predivan pejzaž planine Zlatar. Vožnja traje oko dva i po sata i kreće se iz centra planine, kod hotela Panorama.

  • Krstarenje Zlatarskim jezerom: Ovo je još jedna prilika da uživate u prirodi i vodi na Zlataru. Zlatarsko jezero je treće po veličini u Srbiji i ima smaragdnu boju. Krstarenje se obavlja turističkim čamcima i katamaranima koji polaze sa Kokinog Broda, kod brane. Tokom vožnje, možete se kupati, sunčati, videti ostrva i prirodne plaže na jezeru. Krstarenje traje od sat i po do dva i po sata, u zavisnosti od dogovora.

  • Vožnja kvadovima: Ako želite da osetite brzinu i uzbuđenje, možete iznajmiti kvadove i voziti se šumskim putevima bez saobraćaja. Kvadovi se iznajmljuju na dan i mogu se voziti u pravcu vidikovca Hodžina stena, Vodene poljane, Uvačkog jezera ili vodopada Sopotnice. Vozač kvada mora imati vozačku dozvolu B kategorije, a na kvad može stati još jedna osoba. Za vožnju je obavezno nošenje zaštitne kacige.

  • Vožnja kajaka: Ako ste ljubitelj vodenih sportova, možete se voziti kajakom po Zlatarskom ili Uvačkom jezeru. Kajaci se iznajmljuju na dan i mogu se voziti samostalno ili u grupi. Ovo je odličan način da vidite lepotu jezera iz drugačije perspektive i da se rashladite u vrelim letnjim danima.

  • Planinarenje i šetnje: Zlatar je planina koja ima mnogo staza za pešačenje i planinarenje, koje vode kroz guste šume, livade, pašnjake i zaseoke. Možete se šetati do crkve brvnare Sveti Kozma i Damjan na Vodenoj poljani, do izvora Čardak i Tubića, do Ušačke i Tubića pećine, do manastira Mileševe, do prerasta u Dobroselici ili do Tavničkog jezera. Na Zlataru postoji i ski staza Briježđa, koja je duga 1.000 metara i ima četvorosednu žičaru. Na stazi se može skijati zimi, a leti se može koristiti za šetnju i rekreaciju .

spa hoteli u srbiji
Predlozi

Spa hoteli u Srbiji – 28 najboljih hotela

Spa hoteli u Srbiji Sadržaj Iako su mnogi turisti sa ovih prostora zainteresovani za daleke i egzotične destinacije, morate znati da naša zemlja nudi izvanredne

golubac i golubačka tvrđava
Destinacije

Golubac i Golubačka tvrđava

Golubac i Golubačka tvrđava Sadržaj: Golubac je malo mesto na obali Dunava, na ulazu u Nacionalni park Đerdap. Ovo naselje je poznato po svojoj impozantnoj

odmor sa decom u Srbiji
Destinacije

Odmor sa decom u Srbiji

Odmor sa decom u Srbiji Sadržaj: Odmor sa decom u Srbiji: gde i kako provesti kvalitetno vreme sa porodicom? Srbija je zemlja bogata prirodnim lepotama,

error: Content is protected !!