Brvnare Mrkić

Na samo 30 km od Zlatibora, u mestu Kremna, nalaze se Brvnare Mrkić. One su i više nego udobno i ušuškano mesto za predah od užurbanog života.  Priroda u okolini je nestvarne lepote, tako da gde god da pogledate, pejzaži će vas ostaviti bez daha. 

Brvnare Mrkić

Informacije o kapacitetima:

Brvnare Mrkić poseduju 3 različita smeštajna objekta, a to su vikendica, koliba i jedan studio. 

Vikendica, 100 m² , max 9 osoba

Spavaća soba: 1 veliki bračni krevet

Spavaća soba: 1 single krevet i 3 bračna kreveta

Dnevna soba: 1 kauč na razvlačenje

Koliba, 45 m² , max 4 osobe

Spavaća soba: 1 bračni krevet

Spavaća soba: 1 bračni krevet

Studio, 24 m² , max 2 osobe

1 bračni krevet

Slike smeštaja:

Brvnare Mrkić
Brvnare Mrkić

Aktivnosti:

Brvnare Mrkić smeštene su u naselju Kremna, srcu prirode i magične istorije.

Šta obići u blizini:

Brvnare Mrkić, Kremna

Informacije o smeštaju:

Brvnare Mrkić

Smeštaj u Vikendici – Gosti tokom zimskih meseci posebno obožavaju smeštaj baš u ovoj kući, jer ona poseduje kamin. Ova vikendica je površine 100 m² i sastoji se od 1 dnevne sobe, 2 odvojene spavaće sobe i 2 kupatila sa tušem i fenom za kosu. Gosti će naći ploču za kuvanje, frižider, mašinu za pranje sudova i posuđe u potpuno opremljenoj kuhinji. Kuća za odmor ima i roštilj, flat-screen TV sa kablovskim kanalima, zvučno izolovane zidove, mini bar, aparat za čaj i kafu, kao i pogled na baštu. Jedinica raspolaže sa 6 ležajeva i može da primi do 9 osoba.

Smeštaj u kolibi – Koliba je veličine 45 m² , a sastoji se od 1 dnevne sobe, 2 odvojene spavaće sobe i 1 kupatila sa tušem i fenom za kosu. Gosti će naći ploču za kuvanje, frižider, posuđe i električni čajnik u dobro opremljenoj kuhinji. Brvnara takođe nudi roštilj, TV ravnog ekrana sa kablovskim kanalima, zvučno izolovane zidove, prostor za sedenje, trpezariju, kao i pogled na vrt. Jedinica nudi 2 kreveta i može da primi do 4 osobe.

Smeštaj u studiu – Studio je idealna opcija za parove, jer poseduje samo jedan bračni krevet i može da primi maksimalno dve osobe. Ovaj tip smeštaja takođe poseduje sopstveno kupatilo, opremljenu kuhinju, prostor za sedenje, TV. Površina studia je 24 m² .

Besplatan parking  i bežični wi fi internet, dostupan je u svim smeštajnim jedinicama u okviru objekta Brvnare Mrkic.

Istraži okolinu - Kremna

Selo proroka – čudesna i misteriozna Kremna

Ako tražite mesto gde ćete se odmoriti od gradske buke i uživati u čarima prirode, selo Kremna je pravi izbor za vas. Ovo selo se nalazi između planina Tare, Zlatibora i Šargana, na nadmorskoj visini od 800 metara, okruženo borovom šumom i prostranim livadama. Poznata je nadaleko po svojoj tajanstvenoj lepoti, koja se, kažu, ne može uhvatiti ni kamerom ni okom. Ovo je mesto gde vazdušne struje leče i osvežavaju dušu i telo, gde sve cveta i sija, gde se čuje žubor planinskih voda.

Kremna je takođe poznata po svojim prorocima, Milošu i Mitru Tarabiću, koji su u 19. veku predvideli mnoge događaje iz budućnosti, koji su se kasnije obistinili. Njihovo proročanstvo je deo naše kulturne baštine, koja privlači mnoge radoznale posetioce iz celog sveta. U zaseoku Tarabići, podno Tare, nalazi se Spomen dom kremanskih proroka, gde možete videti razne relikvije i saznati više o njihovim vizijama. Spomen dom je napravljen u etno stilu, od drveta i kamena, i predstavlja novi izazov za turiste.

Kremna nije samo selo proroka, već i selo gostoljubivih domaćina, koji će vas srdačno dočekati i ponuditi vam najbolje što imaju. U selu se konstantno razvija seoski turizam, pa možete naći mnogo lepih i udobnih smeštajnih objekata, sa uređenim dvorištima i pogledom na predivne pejzaže. Ovde ćete uđivati u potpuno prirodnoj i ukusnoj hrani, koja će zadovoljiti i najprobirljivije ukuse. Možete probati vruću gibanicu, proju, pršutu, kuvana jela iz zemljanog posuđa, pečeno prase i jagnje, domaće sokove od maline, najbolju rakiju, raznovrsne kolače. Naš predlog za smeštaj ovaj put su Brvnare Mrkić.

dani piva
Manifestacije

Dani piva

Dani piva u Zrenjaninu Dani piva – 06.08 – 11.08.2024. Manifestacija Dani piva u Zrenjaninu predstavlja značajan kulturno-turistički događaj koji se održava svake godine meseca

turizam u srbiji
Destinacije

Turizam u Srbiji

Turizam u Srbiji Sadržaj: Turizam u Srbiji se intenzivno razvija, što nimalo ne čudi jer Srbija je zemlja prepuna prirodnih lepota, planina, reka, jezera, izvora

najneobičniji smeštaj u srbiji
Zanimljivosti

Najneobičniji smeštaj u Srbiji

Najneobičniji smeštaj u Srbiji Da li ste spremni da se upustite u nezaboravnu avanturu kroz najneobičnije smeštaje koje smo otkrili u Srbiji. Spremni ste? Onda

error: Content is protected !!