Brvnara u planini

Brvnara u planini nije samo jedan potpuno prirodan i etno smeštaj, već izazov da se prepustite avanturi i otkrijete skrivene dragulje Srbije. Da li ste spremni ili dovoljno hrabri?

Brvnara u planini

Informacije o kapacitetima:

Brvnara u planini – 25 m²

Spavaća soba: 1 single krevet i 1 bračni krevet

Dnevna soba: 1 kauč na razvlačenje

Internet
Bežični internet dostupan na javnim mestima besplatno.
Parking
Besplatan javni parking je moguć na licu mesta (nije neophodna rezervacija).

Slike smeštaja:

Aktivnosti:

Check in – od 12.00 do 19.00

Check out – od 07.00 do 09.00

etno

Brvnara u planini, Bistrica, Petrovac na Mlavi

Informacije o smeštaju:

Posetite očaravajuću brvnaru u Homoljskim planinama, idealno mesto za sve koji traže mir i autentično iskustvo u prirodi. Ova brvnara se nalazi u delu šume gde se razvija etno vikend naselje, pružajući jedinstveni doživljaj boravka u netaknutoj prirodi.

Lokacija brvnare je u središtu izletišta kod Bistričke crkve, što omogućava susret sa izletnicima, planinarima ili kamperima. Ukoliko preferirate tišinu, okolina brvnare nudi mir i osamu, daleko od gradske vreve.

Prirodne lepote i kulturno nasleđe su na dohvat ruke. Brvnara u planini je smeštena blizu bistričkog potoka i Crkve Sv. cara Konstantina i carice Jelene, gde se čuva riza Svete Mati Paraskeve. Na kratkoj šetnji možete otkriti i mali vodopad, prava atrakcija za posetioce.

Istražite tradiciju Bistrice, poznate po svojim vodenicama potočarama. Selo je domaćin manifestacije “Dani vodeničara i pomeljara”, gde se slavi lokalna kultura i istorija. Planinarska staza vodi do Lukinog kamena, a prolećna manifestacija “Stazama Dragutina Tomaševića” poziva na avanturu.

Putovanje do brvnare u planini je lako dostupno asfaltnim putem, sa opcijom kraćih makadamskih ruta koje su u dobrom stanju. Ovo je prilika da doživite pravi rustični šarm i lepotu Homoljskih planina.

Za dodatne izlete, okolina nudi:

  1. Banju Ždrelo (13 km)
  2. Manastire: Gornjak (21 km), Vitovnicu (20 km), Sv. Trojicu (11 km), Reškovicu (17 km)
  3. Planinarske staze
  4. Via feratu Gornjak (7 km)
  5. Krupajsko vrelo (38 km)
  6. Bela Reka farmland (38 km)
spa hoteli u srbiji
Predlozi

Spa hoteli u Srbiji – 28 najboljih hotela

Spa hoteli u Srbiji Sadržaj Iako su mnogi turisti sa ovih prostora zainteresovani za daleke i egzotične destinacije, morate znati da naša zemlja nudi izvanredne

golubac i golubačka tvrđava
Destinacije

Golubac i Golubačka tvrđava

Golubac i Golubačka tvrđava Sadržaj: Golubac je malo mesto na obali Dunava, na ulazu u Nacionalni park Đerdap. Ovo naselje je poznato po svojoj impozantnoj

odmor sa decom u Srbiji
Destinacije

Odmor sa decom u Srbiji

Odmor sa decom u Srbiji Sadržaj: Odmor sa decom u Srbiji: gde i kako provesti kvalitetno vreme sa porodicom? Srbija je zemlja bogata prirodnim lepotama,

error: Content is protected !!