Brvnara na vodi

Brvnara na vodi je idealno mesto za zaljubljenike u prirodu, pecanje i odmor pored reke. Smeštena blizu grada a opet na samoj obali, ona je pravi mali Robinzonov raj.

Informacije o kapacitetima:

Brvnara na vodi

Uživajte u udobnosti i privatnosti u jedinstvenoj Brvnari. Kuća poseduje jednu spavaću sobu i idealna je za parove ili solo putnike koji traže mirno i prijatno mesto za odmor. 

Objekat je veličine 25 m² i opremljen je čajnom kuhinjom, dnevnom sobom, kupatilom sa tušem, grejanjem i TV-om ravnog ekrana. Možete se opustiti na velikoj terasi sa pogledom na Dunav.

Za goste objekta, obezbeđen je i parking.

Slike smeštaja:

brvnara na vodi

Aktivnosti:

Brvnara na vodi je mesto gde možete uživati u raznim aktivnostima koje će vam pružiti zadovoljstvo, zabavu i opuštanje.

Šta obići u blizini:

Brvnara na vodi, Batajnica

Informacije o smeštaju:

Brvnara na vodi Batajnica

Da li ste u potrazi za idealnim mestom za odmor i opuštanje, a da ne morate da putujete daleko od grada? Želite li da uživate u prirodi, miru i tišini, a da istovremeno imate priliku da posetite kulturne i istorijske znamenitosti Beograda? Ako je vaš odgovor da, onda je brvnara na vodi pored Dunava u Batajnici pravi izbor za vas!

Ova specifična i unikatna kućica je savršeno mesto za beg od gradske vreve i stresa. Ova brvnara je opremljena svim neophodnim stvarima za udoban boravak: kuhinjom, kupatilom, spavaćom sobom, dnevnim boravkom i terasom sa pogledom na reku. Ovde možete da se bavite raznim aktivnostima, kao što su pecanje, šetnja ili čitanje knjige u hladovini.

Ako vam se ukaže želja da posetite centar Beograda, ne morate da brinete o prevozu. Batajnica je dobro saobraćajno povezana sa gradom. Za samo pola sata možete da stignete do glavnih atrakcija Beograda, kao što su Kalemegdan, Skadarlija, Hram Svetog Save, Muzej Nikole Tesle i mnoge druge. Beograd je grad koji odiše energijom, istorijom i kulturom, i koji će vas sigurno oduševiti svojom lepotom i šarmom.

dani piva
Manifestacije

Dani piva

Dani piva u Zrenjaninu Dani piva – 06.08 – 11.08.2024. Manifestacija Dani piva u Zrenjaninu predstavlja značajan kulturno-turistički događaj koji se održava svake godine meseca

turizam u srbiji
Destinacije

Turizam u Srbiji

Turizam u Srbiji Sadržaj: Turizam u Srbiji se intenzivno razvija, što nimalo ne čudi jer Srbija je zemlja prepuna prirodnih lepota, planina, reka, jezera, izvora

najneobičniji smeštaj u srbiji
Zanimljivosti

Najneobičniji smeštaj u Srbiji

Najneobičniji smeštaj u Srbiji Da li ste spremni da se upustite u nezaboravnu avanturu kroz najneobičnije smeštaje koje smo otkrili u Srbiji. Spremni ste? Onda

error: Content is protected !!