Blossom Village Eco Farm

Posetite jedinstvenu Blossom Village Eco Farm koja se nalazi na živopisnom brdu, okružena zadivljujućim prirodnim lepotama Nacionalnog parka Fruška gora. Uživajte u tradicionalnim srpskim zgradama, etnografskom dizajnu i predivnoj prirodi.

Blossom Village Eco Farm 1

Informacije o kapacitetima:

Blossom Village Eco Farm – poseduje 2 spavaće sobe, 3 kupatila, dnevni boravak, čajnu kuhinju, balkon, terasu, saunu i kamin. 

Kuća sa 2 spavaće sobe

Spavaća soba 1:

1 single krevet, 2 kauča na razvlačenje  i 1 bračni krevet

Spavaća soba 2:

2 kreveta za 1 osobu  i 1 kauč na razvlačenje

Dnevna soba: 1 kauč na razvlačenje

Maksimalan broj gostiju 8

Slike smeštaja:

Blossom Village Eco Farm

Aktivnosti:

Šta obići u blizini:

Blossom Village Eco Farm, Sremska Kamenica

Informacije o smeštaju:

Blossom Village – vaša oaza mira i lepote u Srbiji

Otkrijte čaroliju Srbije u Blossom Village-u, našoj jedinstvenoj eko-farmi koja se nalazi na slikovitom brdu, okružena neverovatnim prirodnim lepotama Nacionalnog parka Fruška gora. Osetićete se kao da ste u drugom vremenu i mestu dok istražujete naše imanje od 4,5 hektara, koje je ukrašeno tradicionalnim zgradama u srpskom stilu i brižljivo izrađenim etnografskim dizajnom. 

Doživite nezaboravan odmor u kući koja ima sve što vam je potrebno za opuštanje i uživanje. Gostima je na raspolaganju kompletan objekat, koji ima 2 spavaće sobe, 3 kupatila, dnevni boravak, čajnu kuhinju, balkon, terasu, saunu i kamin. Kuća je klimatizovana i ima zvučnu izolaciju, privatni ulaz, opremu za roštilj i besplatan Vi-Fi.

Probudite se uz cvrkut ptica i uživajte u svežem doručku sa farme napravljenom od sastojaka direktno iz naših vrtova. Bilo da želite da se opustite i odmorite ili istražite predivnu prirodu, Blossom Village je savršen odmor. Rezervišite svoj boravak danas i doživite najbolje od srpskog gostoprimstva u zaista nezaboravnom okruženju.

Istraži okolinu - Sremska Kamenica

Sremska Kamenica je deo Grada Novog Sada, a nalazi se u podnožju Fruške gore. Poznata je po posebnoj mikroklimi ugodnoj za boravak. Centrom dominiraju crkve i spomenik Jovanu Jovanoviću Zmaju. Srpska pravoslavna Crkva Rođenja Bogorodice je barokna građevina izgrađena 1758. na mestu starijeg hrama. Ikonostas je oslikao Stefan Gavrilović 1802. Rimokatolička crkva Našašće Svetog Križa na Zmajevom trgu sagrađena je 1811.

U Sremskoj Kamenici se nalaze sledeći spomenici i institucije kulture:

Dvorac Marcibani-Karačonji se nalazi u Kameničkom parku. Sadašnji izgled objekta je iz 1836. Kamenički park je prostrani uređeni park prvobitno formiran oko dvorca. Krase ga skulpture iz nekadašnjeg dvorskog parka.

Spomenik Jovanu Jovanoviću Zmaju (1833-1904), pesniku, lekaru i članu Srpske kraljevske akademije podseća na činjenicu da je on naš najčitaniji i za čitave generacije, najomiljeniji dečji pesnik. Njemu u čast se, počev od 1958. u Novom Sadu održavaju Zmajeve dečje igre. Kuća u kojoj je živeo slavni pesnik i lekar, Jovan Jovanović Zmaj od 1875. do 1904. danas je Zmajev muzej.

dani piva
Manifestacije

Dani piva

Dani piva u Zrenjaninu Dani piva – 06.08 – 11.08.2024. Manifestacija Dani piva u Zrenjaninu predstavlja značajan kulturno-turistički događaj koji se održava svake godine meseca

turizam u srbiji
Destinacije

Turizam u Srbiji

Turizam u Srbiji Sadržaj: Turizam u Srbiji se intenzivno razvija, što nimalo ne čudi jer Srbija je zemlja prepuna prirodnih lepota, planina, reka, jezera, izvora

najneobičniji smeštaj u srbiji
Zanimljivosti

Najneobičniji smeštaj u Srbiji

Najneobičniji smeštaj u Srbiji Da li ste spremni da se upustite u nezaboravnu avanturu kroz najneobičnije smeštaje koje smo otkrili u Srbiji. Spremni ste? Onda

error: Content is protected !!