Vlajina brvnara

Vlajina brvnara je smeštaj tik uz obalu malog šaranskog jezera. Ovo mirno mesto je pravi raj za ribolovce ali i za one željne odmora i tišine.

Vlajina brvnara

Informacije o kapacitetima:

Vlajina brvnara

Brvnara sa 1 spavaćom sobom ukupne površine 35 m² sa kupatilom, kuhinjom i prostorom za ručavanje.

Spavaća soba: 2 kreveta za 1 osobu

Dnevna soba: 1 kauč na razvlačenje

Maksimalan broj gostiju 4

Kreveci i dodatni kreveti nisu dostupni

Kućni ljubimci su dozvoljeni

Slike smeštaja:

Aktivnosti:

Check in – od 12.00 do 18.00

Check out – od 07.00 do 10.00

Internet
Pristup internetu nije omogućen
Parking
Besplatan privatan parking je moguć na licu mesta (nije neophodna rezervacija).
etno

Vlajina brvnara Aranđelovac

Informacije o smeštaju:

Vlajina brvnara nalazi se tik uz malo šaransko jezero, odnosno Vlajino jezero.

Vlajino jezero je malo, protočno jezero koje se nalazi 3 kilometra od Aranđelovca, u selu Vrbička Reka. Jezero je nastalo na izvoru podzemne vode, a voda u njemu je izuzetno čista. Oko jezera se nalaze šume breza i javora, koje stvaraju prijatnu hladovinu.Jezero je stanište šarana, koji se redovno dohranjuju. Ribolov na Vlajinom jezeru je dozvoljen, ali je catch and release praksa obavezna. To znači da se svaka upecana riba nakon fotografisanja pažljivo vraća u jezero.

Vlajina brvnara je popularno mesto za ribolovce, ali i za sve one koji žele da uživaju u prirodi i miru. U njoj mogu boraviti 4 osobe, a smeštajni kapaciteti su dva single ležaja na spratu i kauč na razvlačenje u prizemlju kuće. Grejanje je na peć na drva, a obzirom na malu kvadraturu i odličnu izolovanost, uživaćete i tokom najhladnijih meseci.

Vlajina brvnara - iskustva gostiju

RistićSrbija
Opširnije
Čarobna i pitoma šumadijska priroda, potpuna privatnost i mir, čitav ribnjak na raspolaganju za pecanje, preslatka brvanara opremljena svime što vam može zatrebati: od posudja, preko kućnih i kuhinjskih potrepština (uključujući i čitavu paletu začina), do štapova za pecanje. Ispred brvnare postoji i odlična letnja kuhinja sa roštiljem. Divna, ljubazna i prijatna gazdarica.
IvanaSrbija
Opširnije
Dopalo nam se sve, baš sve. Uživali smo sa decom, pecali i odmorili dušu. Svakom bi preporučili a mi ćemo se vrlo brzo vratiti.
MarijaHrvatska
Opširnije
Sve, fenomemalno, svaka preporuka ko istinski uziva u prirodi, miru, samo zvukovi ptica, povremeno zaba iz ribnjaka, totalnu privatnost, sa lepo uredjenim objektom i dvoristem... Gazdarica predivna, uredna, opustena , razumna zena.
Prethodna
Sledeći
dani piva
Manifestacije

Dani piva

Dani piva u Zrenjaninu Dani piva – 06.08 – 11.08.2024. Manifestacija Dani piva u Zrenjaninu predstavlja značajan kulturno-turistički događaj koji se održava svake godine meseca

turizam u srbiji
Destinacije

Turizam u Srbiji

Turizam u Srbiji Sadržaj: Turizam u Srbiji se intenzivno razvija, što nimalo ne čudi jer Srbija je zemlja prepuna prirodnih lepota, planina, reka, jezera, izvora

najneobičniji smeštaj u srbiji
Zanimljivosti

Najneobičniji smeštaj u Srbiji

Najneobičniji smeštaj u Srbiji Da li ste spremni da se upustite u nezaboravnu avanturu kroz najneobičnije smeštaje koje smo otkrili u Srbiji. Spremni ste? Onda

error: Content is protected !!
sr_RSSR_RS