Šum Rzava

Šum Rzava – idilična oaza počiva na obalama reke Mali Rzav, neposredno pre njenog spajanja sa Velikim Rzavom, rekom koja se diči titulom jedne od najčistijih voda Srbije.

Šum Rzava

Informacije o kapacitetima:

Šum Rzava Vikendica sa 1 spavaćom sobom

Spavaća soba: 1 single krevet i 1 bračni krevet

Dnevna soba: 1 kauč na razvlačenje

Maksimalan broj gostiju 5

Ukupna površina 40 m²

Slike smeštaja:

šum rzava

Aktivnosti:

Check in – od 14.00 do 17.00

Check out – od 08.00 do 11.00

etno

Šum Rzava Arilje

Informacije o smeštaju:

U srcu netaknute prirode, gde se šum vode i lišća stapaju u harmoničnu melodiju, nalazi se vikendica Šum Rzava. Ovo je mesto gde se ljubav i smeh mešaju sa svežim vazduhom, idealno za one koji traže beg od užurbanog života.

Vikendica Šum Rzava je čarobni kutak za parove koji žude za romantikom, porodice koje žele kvalitetno vreme zajedno, ili prijatelje u potrazi za avanturom. Smestila se pored kristalno čiste reke Mali Rzav, samo korak do njenog spajanja sa Velikim Rzav, rekom koja se ponosi svojom čistoćom i koja je pravo blago Srbije.

Izolovanost vikendice pruža mir koji je retkost, gde možete uživati u tišini i lepotama prirode koje oko vas oživljavaju. Ako se ipak zaželite aktivnosti, ili društva, nekoliko lokalnih plaža nalazi se na kratkoj pešačkoj udaljenosti, gde možete zaplivati u osvežavajućim talasima Velikog Rzava.

Za one koji vole da uživaju u kulinarskim čarolijama, tu je i spoljna kuhinja, kompletno opremljena za pripremu omiljenih jela. Roštilj pored prirodnog “spoljnog bazena” čini savršeno mesto za večernje zabave pod zvezdanim nebom.

Dobrodošli u vikendicu Šum Rzava, gde se svaki trenutak pretvara u uspomenu vrednu čuvanja.

dani piva
Manifestacije

Dani piva

Dani piva u Zrenjaninu Dani piva – 06.08 – 11.08.2024. Manifestacija Dani piva u Zrenjaninu predstavlja značajan kulturno-turistički događaj koji se održava svake godine meseca

turizam u srbiji
Destinacije

Turizam u Srbiji

Turizam u Srbiji Sadržaj: Turizam u Srbiji se intenzivno razvija, što nimalo ne čudi jer Srbija je zemlja prepuna prirodnih lepota, planina, reka, jezera, izvora

najneobičniji smeštaj u srbiji
Zanimljivosti

Najneobičniji smeštaj u Srbiji

Najneobičniji smeštaj u Srbiji Da li ste spremni da se upustite u nezaboravnu avanturu kroz najneobičnije smeštaje koje smo otkrili u Srbiji. Spremni ste? Onda

error: Content is protected !!
sr_RSSR_RS