Šum Rzava

Šum Rzava – idilična oaza počiva na obalama reke Mali Rzav, neposredno pre njenog spajanja sa Velikim Rzavom, rekom koja se diči titulom jedne od najčistijih voda Srbije.

Šum Rzava

Informacije o kapacitetima:

Šum Rzava Vikendica sa 1 spavaćom sobom

Spavaća soba: 1 single krevet i 1 bračni krevet

Dnevna soba: 1 kauč na razvlačenje

Maksimalan broj gostiju 5

Ukupna površina 40 m²

Slike smeštaja:

šum rzava

Aktivnosti:

Check in – od 14.00 do 17.00

Check out – od 08.00 do 11.00

etno

Šum Rzava Arilje

Informacije o smeštaju:

U srcu netaknute prirode, gde se šum vode i lišća stapaju u harmoničnu melodiju, nalazi se vikendica Šum Rzava. Ovo je mesto gde se ljubav i smeh mešaju sa svežim vazduhom, idealno za one koji traže beg od užurbanog života.

Vikendica Šum Rzava je čarobni kutak za parove koji žude za romantikom, porodice koje žele kvalitetno vreme zajedno, ili prijatelje u potrazi za avanturom. Smestila se pored kristalno čiste reke Mali Rzav, samo korak do njenog spajanja sa Velikim Rzav, rekom koja se ponosi svojom čistoćom i koja je pravo blago Srbije.

Izolovanost vikendice pruža mir koji je retkost, gde možete uživati u tišini i lepotama prirode koje oko vas oživljavaju. Ako se ipak zaželite aktivnosti, ili društva, nekoliko lokalnih plaža nalazi se na kratkoj pešačkoj udaljenosti, gde možete zaplivati u osvežavajućim talasima Velikog Rzava.

Za one koji vole da uživaju u kulinarskim čarolijama, tu je i spoljna kuhinja, kompletno opremljena za pripremu omiljenih jela. Roštilj pored prirodnog “spoljnog bazena” čini savršeno mesto za večernje zabave pod zvezdanim nebom.

Dobrodošli u vikendicu Šum Rzava, gde se svaki trenutak pretvara u uspomenu vrednu čuvanja.

spa hoteli u srbiji
Predlozi

Spa hoteli u Srbiji – 28 najboljih hotela

Spa hoteli u Srbiji Sadržaj Iako su mnogi turisti sa ovih prostora zainteresovani za daleke i egzotične destinacije, morate znati da naša zemlja nudi izvanredne

golubac i golubačka tvrđava
Destinacije

Golubac i Golubačka tvrđava

Golubac i Golubačka tvrđava Sadržaj: Golubac je malo mesto na obali Dunava, na ulazu u Nacionalni park Đerdap. Ovo naselje je poznato po svojoj impozantnoj

odmor sa decom u Srbiji
Destinacije

Odmor sa decom u Srbiji

Odmor sa decom u Srbiji Sadržaj: Odmor sa decom u Srbiji: gde i kako provesti kvalitetno vreme sa porodicom? Srbija je zemlja bogata prirodnim lepotama,

error: Content is protected !!