Seosko domaćinstvo Gabar

Seosko domaćinstvo Gabar nalazi se u selu Ćuštica, na samo pola sata vožnje od ski centra na Staroj planini. Okruženo je predivnim pejzažima, čistim vazduhom i tišinom. 

Seosko domaćinstvo Gabar

Informacije o kapacitetima:

Ako tražite mirno i prijatno mesto za odmor, Seosko domaćinstvo Gabar je pravi izbor za vas. 

Gostima je na raspolaganju celokupan objekat u koms e nalaze dve spavaće sobe, dnevna soba, kupatilo i kompletno opremljena kuhinja. 

Kuća može da primi čak 8 osoba, što je idealno za porodice ili grupe prijatelja.

Kuća sa 2 spavaće sobe

Veličina kuće: 80 m²

1. Spavaća soba: 3 kreveta za 1 osobu

2. Spavaća soba: 3 kreveta za 1 osobu

Dnevna soba: 1 kauč na razvlačenje

Slike smeštaja:

Seosko domaćinstvo Gabar
Seosko domaćinstvo Gabar

Aktivnosti:

Šta obići u blizini:

Manifestacije:

Seosko domaćinstvo Gabar Ćuštica Knjaževac

Informacije o smeštaju:

Seosko domaćinstvo Gabar nudi vam komforan i prostran smeštaj, koji može da ugosti do osam odraslih osoba. To je idealno za porodična ili prijateljska druženja, team building ili romantični beg. U kući se nalaze dve spavaće sobe sa po tri ležaja, dnevna soba sa kaučem na razvlačenje, kuhinjom koja je potpuno opremljena, terasom i kupatilom. Kuća ima centralno grejanje, tako da ćete biti uvek u toplom i prijatnom ambijentu. Jedina stvar koju nećete imati je internet signal, ali to je prilika da se posvetite sebi i svojim dragim ljudima.

Na seoskom domaćinstvu Gabar ćete imati na raspolaganju mnogo sadržaja i aktivnosti koje će vam ulepšati vaš boravak. Možete parkirati svoje vozilo na besplatnom parkingu, koristiti letnjikovac sa roštiljem, uživati u velikom dvorištu, kupati se u bazenu u letnjim mesecima, zabavljati decu na dečijem mobilijaru i trambolini, igrati bilijar ili iznajmiti e-bajkove za vožnju po okolini. Sve to uz pogled na vrt i planine.

Kada rezervišete Seosko domaćinstvo Gabar, imaćete celo imanje samo za sebe. Nećete morati da delite prostor ni sa kim drugim. Takođe, možete izabrati da li želite da sami spremate hranu ili da vam domaćini pripremaju doručak, ručak i večeru po veoma povoljnim cenama. Hrana je domaća i ukusna, a deca do sedam godina ne plaćaju smeštaj.

Istraži okolinu i ne propusti:

Knjaževac

Knjaževac je opština koja nudi raznovrsne mogućnosti za turiste koji žele da uživaju u prirodi, kulturi i tradiciji. Ovde možete pronaći nešto za svaki ukus i interesovanje, bilo da ste ljubitelj zimskih sportova, istorije ili narodnog stvaralaštva.

Za avanturiste i ljubitelje snega i zime, Stara planina je pravo mesto. Ovde možete skijati na modernim stazama, koje su opremljene najsavremenijim ski liftovima, ili se opustiti u luksuznom hotelu sa četiri zvezdice. Stara planina je najveći turistički potencijal Knjaževca, koji se stalno unapređuje i privlači sve više posetilaca.

Ako ste zainteresovani za prošlost i kulturu, onda ne propustite da posetite arheo-etno park Ravna, gde možete videti kako su živeli ljudi u 19. veku, kao i ostavštinu Rimskog carstva na lokalitetu Timacum minus. U zavičajnom muzeju Knjaževca možete se diviti jedinstvenoj kolekciji dvopređnih vunenih čarapa, koje su simbol ovog kraja.

Ukoliko želite da osetite duh narodne tradicije, onda ne propustite da prisustvujete manifestacijama „Molitva pod Midžorom“ i „Sabor na Kadibogazu“, koje se održavaju svake godine. Ove manifestacije oživljavaju stare običaje i pesme, kao i pripremu tradicionalnih jela, koja će vam probuditi sva čula.

Knjaževac je opština koja ima mnogo toga da ponudi turistima, koji će ovde pronaći lepotu, zabavu i gostoprimstvo. Posetite Knjaževac i uverite se sami zašto je ovo jedna od najatraktivnijih destinacija u Srbiji.

dani piva
Manifestacije

Dani piva

Dani piva u Zrenjaninu Dani piva – 06.08 – 11.08.2024. Manifestacija Dani piva u Zrenjaninu predstavlja značajan kulturno-turistički događaj koji se održava svake godine meseca

turizam u srbiji
Destinacije

Turizam u Srbiji

Turizam u Srbiji Sadržaj: Turizam u Srbiji se intenzivno razvija, što nimalo ne čudi jer Srbija je zemlja prepuna prirodnih lepota, planina, reka, jezera, izvora

najneobičniji smeštaj u srbiji
Zanimljivosti

Najneobičniji smeštaj u Srbiji

Najneobičniji smeštaj u Srbiji Da li ste spremni da se upustite u nezaboravnu avanturu kroz najneobičnije smeštaje koje smo otkrili u Srbiji. Spremni ste? Onda

error: Content is protected !!
sr_RSSR_RS