Kuća za odmor Marjanović

Kuća za odmor Marjanović – Sve što vam je potrebno za savršen odmor nalazi se ovde. Rezervišite svoj boravak već danas i dozvolite sebi luksuz i opuštanje koje zaslužujete u ovoj predivnoj vikendici.

Kuca za odmor Marjanovic gornji milanovac

Informacije o kapacitetima:

Ako želite da se odmorite i opustite u prostoru koji ima sve što vam je potrebno, onda je kuća Marjanović pravi izbor za vas. Površina vikendice iznosi 56 m², u sklopu kojih je dnevna soba, kuhinja, spavaća soba, kupatilo i balkon. Objekat je klimatizovan, poseduje wi fi internet, flat TV, opremu za roštil, terasu i ogromno dvorište. Na raspolaganju je i sezonski bazen a obezbeđeno je i parking mesto. 

Kuća za odmor Marjanović

Spavaća soba: 2 kreveta za 1 osobu  i 1 bračni krevet

Dnevna soba: 1 kauč na razvlačenje

Maksimalan broj gostiju je 6

Slike smeštaja:

Kuca za odmor Marjanovic gornji milanovac
Kuca za odmor Marjanovic gornji milanovac

Aktivnosti:

Šta obići u blizini:

Manifestacije:

Kuća za odmor Marjanović, Gornji Milanovac

Informacije o smeštaju:

Uživajte u neuporedivom luksuzu i potpunoj privatnosti u predivnoj kući za odmor Marjanović, smeštenoj u Gornjem Milanovcu. Ova kuća je pravi raj za one koji traže potpuni opuštajući odmor s vrhunskim sadržajem. S ukupnom površinom od 56 kvadratnih metara, ova vikendica nudi sve što vam je potrebno za savršen boravak.

Spavaća soba u ovoj kući nudi udobne krevete – 1 veliki bračni krevet i 2 singl kreveta, dok je dnevni boravak opremljen kaučem na razvlačenje, tako da kuća može bez problema da ugosti i do 6 osoba.

Sve što vam je potrebno za savršen odmor nalazi se ovde. Rezervišite svoj boravak već danas i dozvolite sebi luksuz i opuštanje koje zaslužujete u ovoj predivnoj kući za odmor.

Kako do smeštaja:

Gornji Milanovac – grad sa odličnim položajem i povezanošću

Gornji Milanovac je grad koji je dobro povezan sa svim centrima u Srbiji, zahvaljujući svom izuzetnom položaju. Grad je udaljen 120 kilometara od Beograda, 200 od Novog Sada i Niša, i oko 50 od Kragujevca. Gornji Milanovac ima odličnu mrežu puteva, koja vam omogućava da do njega dođete na različite načine: Automobilom – ako želite da dođete do grada svojim prevozom, možete koristiti deonice: Koridora 11, od Ljiga do Preljine, koji je povezan sa Gornjim Milanovcem preko petlje u Takovu, koja je na 9 kilometara od grada. Takođe, možete koristiti Ibarsku magistralu, koja prolazi kroz teritoriju grada u dužini od 38 kilometara i spaja ga sa ostalim centrima u Srbiji. Milanovac je povezan sa Beogradom i regionalnim putem, koji ide preko Rudnika i Topole do prestonice Srbije. Automobilom od Milanovca do Beograda stižete za oko dva sata.

Istraži okolinu

Gornji Milanovac

dani piva
Manifestacije

Dani piva

Dani piva u Zrenjaninu Dani piva – 06.08 – 11.08.2024. Manifestacija Dani piva u Zrenjaninu predstavlja značajan kulturno-turistički događaj koji se održava svake godine meseca

turizam u srbiji
Destinacije

Turizam u Srbiji

Turizam u Srbiji Sadržaj: Turizam u Srbiji se intenzivno razvija, što nimalo ne čudi jer Srbija je zemlja prepuna prirodnih lepota, planina, reka, jezera, izvora

najneobičniji smeštaj u srbiji
Zanimljivosti

Najneobičniji smeštaj u Srbiji

Najneobičniji smeštaj u Srbiji Da li ste spremni da se upustite u nezaboravnu avanturu kroz najneobičnije smeštaje koje smo otkrili u Srbiji. Spremni ste? Onda

error: Content is protected !!
sr_RSSR_RS