Etno selo Brana

Etno selo Brana je objekat koji je zaista oživeo jednu istorijsku eru, bogatu i fascinantnu.  Smešteno među očaravajućim pejzažima, ovi smeštajni kapaciteti pružaju nezaboravan boravak.

Etno selo Brana

Informacije o kapacitetima:

Seoska Kuća ili Koliba

Oba objekta poseduju po 1 veliki bračni krevet i mogu da prime maksimalno po 2 osobe.

Kuća sa 3 spavaće sobe

Spavaća soba 1: 1 bračni krevet

Spavaća soba 2: 1 bračni krevet

Spavaća soba 3: 1 bračni krevet  i 1 krevet na sprat

Dnevna soba: 1 kauč na razvlačenje

Slike smeštaja:

Aktivnosti:

Check in – od 14.00 do 20.00

Check out – od 07.00 do 11.00

Internet
Bežični internet dostupan u celom objektu besplatno.
Parking
Besplatan privatan parking je moguć na licu mesta (nije neophodna rezervacija).
etno

Etno selo Brana

Informacije o smeštaju:

Etno selo Brana je objekat koji je zaista oživeo jednu istorijsku eru, bogatu i fascinantnu.  Smešteno među očaravajućim pejzažima, ovi smeštajni kapaciteti pružaju nezaboravan boravak. U sklopu etno sela Brana nalaze se 3 objekta koja su dostupna za iznajmljivanje, a to su seoska kuća, koliba i najveća od svih – kuća sa 3 spavaće sobe.

Seoska kuća, sa velikim bračnim krevetom, prostire se na 27 m² i nudi predivan pogled na vrt, planinu i unutrašnje dvorište. Ova smeštajna jedinica ne poseduje kuhinju, već samo ketler. Kupatilo je u sklopu jedinice, a gosti mogu uživati u besplatnom bežičnom internetu. Predviđena je za smeštaj dve osobe.

Koliba takođe pruža intimnost i udobnost, sa velikim bračnim krevetom, te istim površinskim prostorom od 27 m², sa pogledom na vrt, planinu i unutrašnje dvorište. Kupatilo je, naravno, takođe deo ove jedinice, a gostima je na raspolaganju besplatan bežični internet i ketler. Predviđena je za smeštaj 2 osobe.

Kuća sa 3 spavaće sobe predstavlja najprostraniji smeštaj od 170 m², sa odvojene tri spavaćesobe, od kojih je svaka opremljena bračnim krevetom. Dnevna soba nudi dodatnu fleksibilnost sa kaučem na razvlačenje. Ova smeštajna jedinica takođe poseduje sopstveno kupatilo, odnosno 2 kupatila i tv sa kablovskim kanalima. U ovoj kući može boraviti do 8 gostiju maksimalno.

Etno selo Brana - iskustva gostiju

Srpski glumci posetili Etno selo BranaKlikni za celu vest
Opširnije
Pogledajte koji su se to poznati srpski glumci obreli u etno selu Brana.
dani piva
Manifestacije

Dani piva

Dani piva u Zrenjaninu Dani piva – 06.08 – 11.08.2024. Manifestacija Dani piva u Zrenjaninu predstavlja značajan kulturno-turistički događaj koji se održava svake godine meseca

turizam u srbiji
Destinacije

Turizam u Srbiji

Turizam u Srbiji Sadržaj: Turizam u Srbiji se intenzivno razvija, što nimalo ne čudi jer Srbija je zemlja prepuna prirodnih lepota, planina, reka, jezera, izvora

najneobičniji smeštaj u srbiji
Zanimljivosti

Najneobičniji smeštaj u Srbiji

Najneobičniji smeštaj u Srbiji Da li ste spremni da se upustite u nezaboravnu avanturu kroz najneobičnije smeštaje koje smo otkrili u Srbiji. Spremni ste? Onda

error: Content is protected !!
sr_RSSR_RS