Etno selo Brana

Etno selo Brana je objekat koji je zaista oživeo jednu istorijsku eru, bogatu i fascinantnu.  Smešteno među očaravajućim pejzažima, ovi smeštajni kapaciteti pružaju nezaboravan boravak.

Etno selo Brana

Informacije o kapacitetima:

Seoska Kuća ili Koliba

Oba objekta poseduju po 1 veliki bračni krevet i mogu da prime maksimalno po 2 osobe.

Kuća sa 3 spavaće sobe

Spavaća soba 1: 1 bračni krevet

Spavaća soba 2: 1 bračni krevet

Spavaća soba 3: 1 bračni krevet  i 1 krevet na sprat

Dnevna soba: 1 kauč na razvlačenje

Slike smeštaja:

Aktivnosti:

Check in – od 14.00 do 20.00

Check out – od 07.00 do 11.00

Internet
Bežični internet dostupan u celom objektu besplatno.
Parking
Besplatan privatan parking je moguć na licu mesta (nije neophodna rezervacija).
etno

Etno selo Brana

Informacije o smeštaju:

Etno selo Brana je objekat koji je zaista oživeo jednu istorijsku eru, bogatu i fascinantnu.  Smešteno među očaravajućim pejzažima, ovi smeštajni kapaciteti pružaju nezaboravan boravak. U sklopu etno sela Brana nalaze se 3 objekta koja su dostupna za iznajmljivanje, a to su seoska kuća, koliba i najveća od svih – kuća sa 3 spavaće sobe.

Seoska kuća, sa velikim bračnim krevetom, prostire se na 27 m² i nudi predivan pogled na vrt, planinu i unutrašnje dvorište. Ova smeštajna jedinica ne poseduje kuhinju, već samo ketler. Kupatilo je u sklopu jedinice, a gosti mogu uživati u besplatnom bežičnom internetu. Predviđena je za smeštaj dve osobe.

Koliba takođe pruža intimnost i udobnost, sa velikim bračnim krevetom, te istim površinskim prostorom od 27 m², sa pogledom na vrt, planinu i unutrašnje dvorište. Kupatilo je, naravno, takođe deo ove jedinice, a gostima je na raspolaganju besplatan bežični internet i ketler. Predviđena je za smeštaj 2 osobe.

Kuća sa 3 spavaće sobe predstavlja najprostraniji smeštaj od 170 m², sa odvojene tri spavaćesobe, od kojih je svaka opremljena bračnim krevetom. Dnevna soba nudi dodatnu fleksibilnost sa kaučem na razvlačenje. Ova smeštajna jedinica takođe poseduje sopstveno kupatilo, odnosno 2 kupatila i tv sa kablovskim kanalima. U ovoj kući može boraviti do 8 gostiju maksimalno.

Etno selo Brana - iskustva gostiju

Srpski glumci posetili Etno selo BranaKlikni za celu vest
Opširnije
Pogledajte koji su se to poznati srpski glumci obreli u etno selu Brana.
spa hoteli u srbiji
Predlozi

Spa hoteli u Srbiji – 28 najboljih hotela

Spa hoteli u Srbiji Sadržaj Iako su mnogi turisti sa ovih prostora zainteresovani za daleke i egzotične destinacije, morate znati da naša zemlja nudi izvanredne

golubac i golubačka tvrđava
Destinacije

Golubac i Golubačka tvrđava

Golubac i Golubačka tvrđava Sadržaj: Golubac je malo mesto na obali Dunava, na ulazu u Nacionalni park Đerdap. Ovo naselje je poznato po svojoj impozantnoj

odmor sa decom u Srbiji
Destinacije

Odmor sa decom u Srbiji

Odmor sa decom u Srbiji Sadržaj: Odmor sa decom u Srbiji: gde i kako provesti kvalitetno vreme sa porodicom? Srbija je zemlja bogata prirodnim lepotama,

error: Content is protected !!