Etno domaćinstvo Nedođija

Nedođija je domaćinstvo koje se nalazi u Slatini, malom selu na obali Dunava, nedaleko od Apatina i Banje „Junaković“. Okruženo je zelenilom i mirisom bagremove šume, koja se prostire na dvanaest hektara.  

nedođija apatin 1

Informacije o kapacitetima:

Nedođija vam nudi udoban smeštaj u dve dvokrevetne sobe, koje su opremljene klima uređajem, TV-om i besplatnim internetom. Sobe dele zajedničko kupatilo i terasu, sa koje se pruža predivan pogled na šumu i njive. Ako vam je potreban dodatni ležaj, možete ga dobiti uz doplatu.

Međutim, ono što Nedođiju čini posebnom je njen veličanstveni letnjikovac, koji može da primi do 40 gostiju. Letnjikovac je savršen prostor za organizovanje raznih vrsta proslava, susreta, radnih sastanaka ili drugih skupova. Ovde možete da uživate u tradicionalnim specijalitetima, koje možete da pripremite sami ili da naručite od domaćina.

Na raspolaganju vam je ognjište za kuvanje u kotliću ili pečenje pod sačem, ražanj, roštilj i plinska roštilj ploča. Takođe, imate dva velika frižidera za čuvanje namirnica i pića. Za vašu udobnost, letnjikovac ima i svoje kupatilo sa muškim i ženskim toaletom i tuš kabinom.

Nedođija je raj i za decu, koja mogu da se igraju na brojnim mobilijarima koji su postavljeni na travnatom dvorištu. Tu su zip lajn, ljuljaške, klackalice, penjalice i tramboline, koje će im pružiti nezaboravnu zabavu. Ako ste avanturističkog duha, možete da postavite mini kampove i šatore na poljani i da provedete noć pod zvezdanim nebom.

Slike smeštaja:

nedođija apatin
nedođija apatin
nedođija apatin

Aktivnosti:

Etno domaćinstvo Nedođija – Smešteno na periferiji grada, okružen voćnjacima i bagremovom šumom, ovaj objekat pruža istinski odmor i opuštanje. Dvorište je oaza zabave s prostranim letnjikovcem i mnogobrojnim dečjim sadržajima poput ljuljaški, tobogana, zip linija i peščanika.

Šta obići u blizini:

Manifestacije:

etno

Etno domaćinstvo Nedođija, Apatin

Istraži Apatin i ne propusti:

Apatin je grad na levoj obali Dunava, poznat po svojoj bogatoj kulturnoj i prirodnoj baštini. Apatin je idealno mesto za ljubitelje ribolova, biciklizma, plovidbe i opuštanja u banji. Ovaj grad nudi raznovrsne sadržaje i atrakcije za sve uzraste i ukuse. Evo nekih od njih:

Ribarski dani – najveća manifestacija u Apatinu, koja se održava svake godine krajem jula. Ribarski dani privlače hiljade posetilaca iz zemlje i inostranstva, koji uživaju u bogatom kulturno-umetničkom programu, gastronomskim specijalitetima, sportskim takmičenjima i vatrometu.

Banja Junaković – najstarija banja u Vojvodini, koja se nalazi na 4 km od Apatina. Banja Junaković je poznata po svojim lekovitim termalnim vodama, koje pomažu u lečenju reumatskih, neuroloških i ginekoloških oboljenja. Banja Junaković nudi i wellness i spa centar, bazene, sportske terene, park i restoran.

Biciklistička staza Apatin – Sombor – jedna od najlepših biciklističkih staza u Srbiji, koja prati tok Dunava i prolazi kroz predivne pejzaže Bačke. Biciklistička staza je duga 35 km i pogodna je za sve nivoe kondicije. Na putu se mogu videti brojni znameniti objekti, kao što su manastir Svete Trojice, dvorac Preradovića, spomenik Karađorđu i crkva Svetog Đorđa.

Muzej Apatin – muzej koji čuva istoriju i kulturu Apatina i okoline. Muzej Apatin ima tri stalne postavke: arheološku, etnografsku i istorijsku. U muzeju se mogu videti razni eksponati, kao što su keramičke posude iz neolita, narodne nošnje iz 19. veka, oružje iz Prvog svetskog rata i fotografije iz Drugog svetskog rata.

Pivara Apatin – jedna od najstarijih i najpoznatijih pivara u Srbiji, koja datira još iz 1756. godine. Pivara Apatin proizvodi čuveno pivo Jelen, koje je osvojilo brojne nagrade za kvalitet i ukus. Pivara Apatin nudi i mogućnost obilaska proizvodnje i degustacije piva.

Apatin je grad koji zaslužuje da ga posetite i upoznate njegovu lepotu, gostoljubivost i tradiciju. Dođite u Apatin i provedite nezaboravne trenutke u ovom dunavskom biseru!

dani piva
Manifestacije

Dani piva

Dani piva u Zrenjaninu Dani piva – 06.08 – 11.08.2024. Manifestacija Dani piva u Zrenjaninu predstavlja značajan kulturno-turistički događaj koji se održava svake godine meseca

turizam u srbiji
Destinacije

Turizam u Srbiji

Turizam u Srbiji Sadržaj: Turizam u Srbiji se intenzivno razvija, što nimalo ne čudi jer Srbija je zemlja prepuna prirodnih lepota, planina, reka, jezera, izvora

najneobičniji smeštaj u srbiji
Zanimljivosti

Najneobičniji smeštaj u Srbiji

Najneobičniji smeštaj u Srbiji Da li ste spremni da se upustite u nezaboravnu avanturu kroz najneobičnije smeštaje koje smo otkrili u Srbiji. Spremni ste? Onda

error: Content is protected !!
sr_RSSR_RS