Etno domaćinstvo Nana

Pogled koji oduzima dah, skoro netaknuta priroda i blizina jezera su samo mali deo onoga što vam Etno domaćinstvo Nana nudi.

etno domacinstvo nana 1

Informacije o kapacitetima:

Seosko domaćinstvo Nana je gostinska kuća koja se nalazi u Kokinom Brodu, u opštini Nova Varoš, u centralnoj Srbiji. Ovo seosko domaćinstvo nudi smeštaj sa pogledom na vrt, zajednički salon, vrt i terasu.

Standardna dvokrevetna soba

2 kreveta za 1 osobu

dostupne 2 sobe ovog tipa

Jednokrevetna soba

1 krevet za 1 osobu

Ukupni smeštajni kapaciteti su tri dvokrevetne sobe sa kupatilom, TV-om i besplatnim WiFi-jem. Sobe su uređene u etno stilu, sa drvenim nameštajem i tkaninama. Gostima je na raspolaganju zajednička kuhinju i roštilj u dvorištu.

Slike smeštaja:

Seosko domaćinstvo Nana
Seosko domaćinstvo Nana

Aktivnosti:

Etno domaćinstvo Nana je idealno za ljubitelje prirode, mira i tradicije.

Šta obići u blizini:

Manifestacije:

etno

Etno domaćinstvo Nana, Nova Varoš

Informacije o smeštaju:

Ako tražiš savršeno mesto za odmor, onda je Etno domaćinstvo Nana pravi izbor za tebe. Ovo seosko domaćinstvo ti nudi udoban i čist smeštaj u etno stilu, sa pogledom na predivno Zlatarsko jezero. Ujutru ćeš uživati u ukusnom kontinentalnom doručku, a tokom dana možeš da istražiš bogatu prirodu i kulturu ovog kraja. Poseti kanjon i pećine reke Uvac, gde možeš da vidiš beloglavog supa, zaštićenu vrstu ptice. Upoznaj se sa istorijom i tradicijom Nove Varoši, koja se ogleda u narodnim nošnjama, zanatima i gastronomiji. Uveče se opusti uz roštilj i druženje sa ljubaznim domaćinima, koji će ti pružiti toplu dobrodošlicu.

Kako do etno domaćinstva Nana

Iz Beograda: Najbrži put je preko auto-puta A1/E75 i A4/E763, koji traje oko 3 sata i 45 minuta i ima dužinu od oko 280 km2. Na putu ćete proći kroz Čačak, Užice i Zlatibor.

Iz Novog Sada: Najbrži put je preko auto-puta A1/E75 i A4/E763, koji traje oko 4 sata i 30 minuta i ima dužinu od oko 360 km3.

Iz Niša: Najbrži put je preko auto-puta A1/E75 i regionalnog puta R219, koji traje oko 3 sata i ima dužinu od oko 230 km.

Istraži okolinu i ne propusti:

Zlatarsko jezero – Kokin brod

Da li ste ikada sanjali da posetite najlepše jezero u Srbiji? Da li ste ikada želeli da vidite beloglavog supa, zaštićenu vrstu ptice koja kruži nad kanjonima i pećinama reke Uvac? Da li ste ikada osetili miris i ukus planinske prirode i tradicije? Ako je vaš odgovor da, onda je Zlatarsko jezero – Kokin brod pravo mesto za vas.

Zlatarsko jezero ili jezero Kokin Brod je veštačko jezero u dolini Uvca, koje je nastalo pregrađivanjem reke Uvac kod mesta Kokin Brod. Ovo jezero je treće po veličini u Srbiji, posle Đerdapskog jezera i jezera Perućac na Drini. Nalazi se na 880 m nadmorske visine i pripada Specijalnom rezervatu prirode Uvac, poznatom kao najvećem prirodnom rezervatu retke ptičje vrste – Beloglavi sup.

Na Zlatarskom jezeru možete da uživate u raznim aktivnostima, kao što su vožnja čamcem, kajakom, ribolov, planinarenje, biciklizam i još mnogo toga. Možete da istražite prelepe pejzaže, kanjone, pećine i ledenice koje krije reka Uvac. Možete da se upoznate sa bogatom istorijom i kulturom ovog kraja, koja se ogleda u narodnim nošnjama, zanatima i gastronomiji.

Ovde možete da osetite gostoprimstvo i srdačnost domaćina, koji će vam pružiti sve što vam je potrebno za savršen odmor a etno domaćinstvo Nana je savršen izbor.

spa hoteli u srbiji
Predlozi

Spa hoteli u Srbiji – 28 najboljih hotela

Spa hoteli u Srbiji Sadržaj Iako su mnogi turisti sa ovih prostora zainteresovani za daleke i egzotične destinacije, morate znati da naša zemlja nudi izvanredne

golubac i golubačka tvrđava
Destinacije

Golubac i Golubačka tvrđava

Golubac i Golubačka tvrđava Sadržaj: Golubac je malo mesto na obali Dunava, na ulazu u Nacionalni park Đerdap. Ovo naselje je poznato po svojoj impozantnoj

odmor sa decom u Srbiji
Destinacije

Odmor sa decom u Srbiji

Odmor sa decom u Srbiji Sadržaj: Odmor sa decom u Srbiji: gde i kako provesti kvalitetno vreme sa porodicom? Srbija je zemlja bogata prirodnim lepotama,

error: Content is protected !!