Vikendica Tadić Ovčar Banja

Vikendica Tadić – smeštaj gde vas iz idiličnog dvorišta, staza vodi direktno do mirne obale reke Morave. Okružena zelenilom i prirodnim lepotama Ovčar Banje, Vikendica Tadić predstavlja savršeno mesto za one koji žele da se odmore i napune energijom. 

Vikendica Tadić Ovčar Banja

Informacije o kapacitetima:

Vikendica Tadić Ovčar Banja

Gostima je na raspolaganju cela kuća sa jednom spavaćom sobom. Opremljena je sa dva pojedinačna kreveta i prostranim bračnim krevetom, i savršena je za odmor i opuštanje.

Kuća nudi sopstvenu kuhinju za pripremu omiljenih jela, kao i kupatilo sa svim potrebnim sadržajem. Prozori otkrivaju predivne poglede na lokalno jezero, bujni vrt, okolne planine i reku Moravu, pružajući vam priliku da se svakog dana probudite sa novom slikom prirode.

Maksimalan broj gostiju je 4

Slike smeštaja:

Vikendica Tadić Ovčar Banja

Aktivnosti:

Check in – od 13.00 do 18.00

Check out – od 08.00 do 11.00

Besplatan parking

etno

Vikendica Tadić Ovčar Banja

Informacije o smeštaju:

Vikendica Tadić, renovirana tokom 2022. godine, nudi potpuno opremljen prostor za izdavanje. Idealno pozicionirana blizu centra Ovčar Banje, gostima je na raspolaganju blizina wellness centra i raznih restorana, dok istovremeno pruža privatnost i mir u okruženju prelepe prirode. Sa direktnim pristupom obali reke Morave iz sopstvenog dvorišta, Vikendica Tadić predstavlja savršeno mesto za one koji traže utočište od gradske vreve.

Istraži okolinu i ne propusti:

Ovčar Banja, smeštena u slikovitoj Ovčarsko-kablarskoj klisuri, predstavlja pravo blago Srbije, poznato po svojim termalnim izvorima i lekovitim svojstvima vode. Okružena zelenilom planina Ovčar i Kablar, ova banja nudi jedinstveno iskustvo opuštanja i lečenja, sa temperaturom vode koja se kreće između 35 °C i 38 °C.

Osim termo-mineralnih izvora, Ovčar Banja je poznata i kao “Srpska Sveta Gora” zbog deset srednjovekovnih manastira smeštenih u njenoj blizini. Vikendica Tadić je stoga idealna za posetioce koji žele da upotpune svoj boravak kulturnim i duhovnim sadržajem.

U centru klisure nalazi se Prirodnjački centar, gde je u saradnji sa Prirodnjačkim muzejom u Beogradu postavljena izložba karakterističnih vrsta ovog područja. Posetioci mogu otkriti raznovrsnost riba, vodozemaca, gmizavaca, ptica i sisara koji obitavaju u ovoj jedinstvenoj klisuri, dodajući edukativnu vrednost svakom posetu. 

Za ljubitelje prirode i one koji žele da se prepuste čarima ovog jedinstvenog mesta, Vikendica Tadić nudi nezaboravan doživljaj i priliku da stvore trajne uspomene. Dobro došli!

spa hoteli u srbiji
Predlozi

Spa hoteli u Srbiji – 28 najboljih hotela

Spa hoteli u Srbiji Sadržaj Iako su mnogi turisti sa ovih prostora zainteresovani za daleke i egzotične destinacije, morate znati da naša zemlja nudi izvanredne

golubac i golubačka tvrđava
Destinacije

Golubac i Golubačka tvrđava

Golubac i Golubačka tvrđava Sadržaj: Golubac je malo mesto na obali Dunava, na ulazu u Nacionalni park Đerdap. Ovo naselje je poznato po svojoj impozantnoj

odmor sa decom u Srbiji
Destinacije

Odmor sa decom u Srbiji

Odmor sa decom u Srbiji Sadržaj: Odmor sa decom u Srbiji: gde i kako provesti kvalitetno vreme sa porodicom? Srbija je zemlja bogata prirodnim lepotama,

error: Content is protected !!