Vikendica Tadić Ovčar Banja

Vikendica Tadić – smeštaj gde vas iz idiličnog dvorišta, staza vodi direktno do mirne obale reke Morave. Okružena zelenilom i prirodnim lepotama Ovčar Banje, Vikendica Tadić predstavlja savršeno mesto za one koji žele da se odmore i napune energijom. 

Vikendica Tadić Ovčar Banja

Informacije o kapacitetima:

Vikendica Tadić Ovčar Banja

Gostima je na raspolaganju cela kuća sa jednom spavaćom sobom. Opremljena je sa dva pojedinačna kreveta i prostranim bračnim krevetom, i savršena je za odmor i opuštanje.

Kuća nudi sopstvenu kuhinju za pripremu omiljenih jela, kao i kupatilo sa svim potrebnim sadržajem. Prozori otkrivaju predivne poglede na lokalno jezero, bujni vrt, okolne planine i reku Moravu, pružajući vam priliku da se svakog dana probudite sa novom slikom prirode.

Maksimalan broj gostiju je 4

Slike smeštaja:

Vikendica Tadić Ovčar Banja

Aktivnosti:

Check in – od 13.00 do 18.00

Check out – od 08.00 do 11.00

Besplatan parking

etno

Vikendica Tadić Ovčar Banja

Informacije o smeštaju:

Vikendica Tadić, renovirana tokom 2022. godine, nudi potpuno opremljen prostor za izdavanje. Idealno pozicionirana blizu centra Ovčar Banje, gostima je na raspolaganju blizina wellness centra i raznih restorana, dok istovremeno pruža privatnost i mir u okruženju prelepe prirode. Sa direktnim pristupom obali reke Morave iz sopstvenog dvorišta, Vikendica Tadić predstavlja savršeno mesto za one koji traže utočište od gradske vreve.

Istraži okolinu i ne propusti:

Ovčar Banja, smeštena u slikovitoj Ovčarsko-kablarskoj klisuri, predstavlja pravo blago Srbije, poznato po svojim termalnim izvorima i lekovitim svojstvima vode. Okružena zelenilom planina Ovčar i Kablar, ova banja nudi jedinstveno iskustvo opuštanja i lečenja, sa temperaturom vode koja se kreće između 35 °C i 38 °C.

Osim termo-mineralnih izvora, Ovčar Banja je poznata i kao “Srpska Sveta Gora” zbog deset srednjovekovnih manastira smeštenih u njenoj blizini. Vikendica Tadić je stoga idealna za posetioce koji žele da upotpune svoj boravak kulturnim i duhovnim sadržajem.

U centru klisure nalazi se Prirodnjački centar, gde je u saradnji sa Prirodnjačkim muzejom u Beogradu postavljena izložba karakterističnih vrsta ovog područja. Posetioci mogu otkriti raznovrsnost riba, vodozemaca, gmizavaca, ptica i sisara koji obitavaju u ovoj jedinstvenoj klisuri, dodajući edukativnu vrednost svakom posetu. 

Za ljubitelje prirode i one koji žele da se prepuste čarima ovog jedinstvenog mesta, Vikendica Tadić nudi nezaboravan doživljaj i priliku da stvore trajne uspomene. Dobro došli!

dani piva
Manifestacije

Dani piva

Dani piva u Zrenjaninu Dani piva – 06.08 – 11.08.2024. Manifestacija Dani piva u Zrenjaninu predstavlja značajan kulturno-turistički događaj koji se održava svake godine meseca

turizam u srbiji
Destinacije

Turizam u Srbiji

Turizam u Srbiji Sadržaj: Turizam u Srbiji se intenzivno razvija, što nimalo ne čudi jer Srbija je zemlja prepuna prirodnih lepota, planina, reka, jezera, izvora

najneobičniji smeštaj u srbiji
Zanimljivosti

Najneobičniji smeštaj u Srbiji

Najneobičniji smeštaj u Srbiji Da li ste spremni da se upustite u nezaboravnu avanturu kroz najneobičnije smeštaje koje smo otkrili u Srbiji. Spremni ste? Onda

error: Content is protected !!