Vikendica Pavle

Vikendica Pavle, nalazi se u naselju Vrhpolje, na samoj obali reke Drine. Ribolovci, ljubitelji prirode, i svi oni željni pravog odmora pored reke, biće oduševljeni ovim smeštajem.

Vikendica Pavle

Informacije o kapacitetima:

Vikendica Pavle 

Vikendica Pavle je spratni objekat, ukupne površine 57 m². U prizemlju se nalazi dnevni boravak sa opremljenom kuhinjom i kupatilom, a na spratu su spavaće sobe sa ležajevima. 

Spavaća soba: 1 bračni krevet

Spavaća soba: 1 single krevet i 1 bračni krevet

Dnevna soba: 1 kauč na razvlačenje

Max broj gostiju 6

Slike smeštaja:

Vikendica Pavle
Vikendica Pavle

Aktivnosti:

Šta obići u blizini:

Vikendica Pavle, Vrhpolje

Informacije o smeštaju:

Ako tražite savršeno mesto za odmor i opuštanje, onda je vikendica Pavle pravi izbor za vas. Ova prelepa vikendica se nalazi na samoj obali Drine, u mestu Vrhpolje, nedaleko od Ljubovije. Brvnara Pavle vam nudi sve što vam je potrebno za nezaboravan boravak: udoban smeštaj, prostrano dvorište, bazen, roštilj, pečenjaru, kotlić i još mnogo toga.

Vikendica Pavle ima kapacitet za šest osoba. U prizemlju se nalazi dnevni boravak sa opremljenom kuhinjom i kupatilom, a na spratu su sobe sa ležajevima. Brvnara je opremljena svim potrebnim stvarima: klima, TV, Wi-Fi, grejanje, posteljina, peškiri.

Sa terase se pruža predivan pogled na reku i prirodu. U dvorištu se nalazi parking mesto, letnjikovac, ležaljke, ljuljaške, a tu su i pečenjara i roštilj i kotlić za pripremu ukusnih specijaliteta. Za one koji žele da se rashlade i zabave, a nisu ljubitelji plivanja u reci, tu je i bazen sa čistom vodom.

Vikendica Pavle je idealna za one koji vole da uživaju u miru i tišini, daleko od gradske gužve i buke. Ovde možete da se opustite, pročitate knjigu, slušate muziku, igrate društvene igre ili jednostavno posmatrate lepotu reke i planina. Ako ste ljubitelj aktivnog odmora, imate mnogo mogućnosti za rekreaciju i avanturu.

Na samo 15 m od vikendice se nalazi plaža koja vam pruža mogućnost kupanja, rečnog ribolova ili vožnje čamcem. Takođe, možete da istražite okolinu i posetite mnoge turističke destinacije koje se nalaze u blizini: Sokolske planine, Soko Grad, Zvorničko jezero, planinu Bobiju, planinu Povlen, Jablanik, planinu Taru, jezero Perućac, Zaovinsko jezero i mnoga druga mesta.

Istraži okolinu - Ljubovija

Ljubovija je mala varošica u Zapadnoj Srbiji, koja se nalazi na obali reke Drine, na granici sa Bosnom i Hercegovinom. Ovo je kraj bogat istorijom, kulturom i prirodnim lepotama, koji privlači sve više turista iz zemlje i inostranstva. Ljubovija je idealno mesto za one koji žele da upoznaju tradiciju i običaje Podrinja, da se odmore i zabave u netaknutoj prirodi, da uživaju u gastronomskim specijalitetima i naravno, uživaju na reci Drini.

Ljubovija je poznata po svojim kulturno-istorijskim spomenicima, koji svedoče o burnoj prošlosti ovog kraja. U gradu se nalaze tri crkve: Crkva sabora Svetih dvanaest apostola, koja je podignuta 1894. godine i koja je najstarija crkva u gradu; Crkva Preobraženja Gospodnjeg, koja je izgrađena 1939. godine i koja je najveća crkva u gradu; i Crkva Svetih Apostola Petra i Pavla, koja je sagrađena 2005. godine i koja je najmlađa crkva u gradu.

U okolini grada se nalaze i četiri manastira: Manastir Sv. Trojice – Čitluk, koji je osnovan u 13. veku i koji je najstariji manastir u Podrinju; Manastir Svete Velikomučenice Marine-Ognjene Marije, koji je podignut u 14. veku i koji je posvećen zaštitnici žena; Manastir Sv. Trojice, koji je izgrađen u 16. veku i koji je poznat po svojim freskama i ikonama; i Manastir Sveti Nikolaj Srpski – Soko grad, koji je sagrađen 2005. godine i koji je posvećen Svetom Nikolaju Velimiroviću, koji je rođen u Ljuboviji. 

Ljubovija je takođe poznata po svojim prirodnim lepotama, koje pružaju mogućnosti za razvoj različitih vrsta turizma. Reka Drina je glavna atrakcija za ljubitelje vodenih sportova, ribolova i splavarenja. Na Drini se svake godine održava Drinska regata, koja je najveća manifestacija u Podrinju i koja privlači hiljade posetilaca.

Naš predlog za smeštaj pored Drine je svakako Vikendica Pavle!

dani piva
Manifestacije

Dani piva

Dani piva u Zrenjaninu Dani piva – 06.08 – 11.08.2024. Manifestacija Dani piva u Zrenjaninu predstavlja značajan kulturno-turistički događaj koji se održava svake godine meseca

turizam u srbiji
Destinacije

Turizam u Srbiji

Turizam u Srbiji Sadržaj: Turizam u Srbiji se intenzivno razvija, što nimalo ne čudi jer Srbija je zemlja prepuna prirodnih lepota, planina, reka, jezera, izvora

najneobičniji smeštaj u srbiji
Zanimljivosti

Najneobičniji smeštaj u Srbiji

Najneobičniji smeštaj u Srbiji Da li ste spremni da se upustite u nezaboravnu avanturu kroz najneobičnije smeštaje koje smo otkrili u Srbiji. Spremni ste? Onda

error: Content is protected !!