Seoska kuca Stojanović

Kao na moru a opet u Srbiji i u gradu. Kladovo vam nudi jedinstven osećaj primorskog grada i etno smeštaja – Seoska kuća Stojanović je baš to.

Seoska kuca Stojanović

Informacije o kapacitetima:

Seoska kuca Stojanović smeštena je u Kladovu, i osim odlično opremljenog prostora, ona raspolaže i sa velikim dvorištem, terasom i priborom za roštilj. Kuća je klimatizovana, a gostima su na raspolaganju besplatan internet i parking prostor. 

Takođe, tu je i kompletno opremljena kuhinja sa  mašinom za pranje posuđa, kao i sopstveno kupatilo sa fenom i tušem.

Kuća sa 2 spavaće sobe

1. spavaća soba: 2 singl kreveta i 1 bračni krevet

2. spavaća soba: 2 singl kreveta

Dnevna soba: 1 kauč na razvlačenje

Maksimalan broj gostiju 7

 

Slike smeštaja:

Seoska kuca Stojanović

Aktivnosti:

Šta obići u blizini:

Manifestacije:

Seoska kuca Stojanović, Kladovo

Informacije o smeštaju:

Uživajte u udobnosti i miru seoske kuće Stojanović u Kladovu. Ova kuća ima sve što vam je potrebno za savršen odmor: prostrano dvorište, terasu, roštilj, klimu, besplatan internet i parking. U kući se nalazi i moderna kuhinja sa mašinom za pranje posuđa i lepo kupatilo sa fenom i tušem.

Kuća ima dve spavaće sobe i dnevnu sobu, koje mogu da prime do sedam gostiju. U prvoj spavaćoj sobi se nalaze dva singl kreveta i jedan bračni krevet, a u drugoj spavaćoj sobi još dva singl kreveta. U dnevnoj sobi se nalazi kauč na razvlačenje, koji može da posluži kao dodatni ležaj.

Seoska kuća Stojanović je idealno mesto za porodični ili prijateljski odmor u prirodi. Rezervišite svoj boravak već danas!

Istraži Kladovo

Kladovo – turistički biser Đerdapa

Kladovo je grad koji se savremeno razvio iz male varošice, zahvaljujući svom prirodnom položaju i ubrzanom privrednom rastu. Ovaj grad je postao poznat turistički centar đerdapske regije, koji privlači mnoge posetioce svojim šarmom i lepotom. Okružen zelenilom i vodama, Kladovo ima atmosferu primorskog grada.

U srcu grada se nalazi promenada Stare čaršije, gde se odvija gradski život. Ovde možete naći razne restorane, picerije, klubove, trgovine i Turistički info centar, sa galerijom i suvenirnicom. Stara čaršija je trgovačko-zanatski centar koji je nastao u 19. veku, kada su se trgovačke radnje i mehane preselile na  ovaj prostor pored Dunava. Ovaj deo grada je pod zaštitom kao kulturno dobro, jer su mnogi objekti sačuvali svoj istorijski izgled. Na ovom mestu ćete probati najbolju riblju čorbu i degustirati kladovski brend belog vina – Duša Dunava.

Pored promenade se prostire veliki gradski park sa dečijim gradom i šetalištem oko gradskog jezera sa predivnim gejzirom. Između dva gradska jezera se nalazi sportsko-rekreativni centar „Jezero“, koji je opremljen za sve vrste sportskih događaja. U centru Kladova se uzdiže crkva Sv. Đorđa, pravoslavni hram iz 19. veka, a pored nje se nalazi Arheološki muzej sa značajnim eksponatima o prošlosti kladovskog kraja. Odavde počinje dunavsko šetalište, koje vas vodi kroz prelepu prirodu i zelenilo.

Kladovo je turistički biser Đerdapa, koji će vas oduševiti svojom lepotom i šarmom. Ovde ćete naći sve što vam je potrebno za savršen odmor i opuštanje.

Za kulturna dešavanja u gradu se stara Centar za kulturu, koji obuhvata Dom omladine i Dom kulture sa Bibliotekom, galerijom i velikom salom za bioskopske projekcije, pozorišne i koncertne predstave, kao i za organizaciju stručnih seminara, savetovanja i kongresnih skupova. Na dunavskom keju se nalazi kilometar dugo šetalište, na koje se nastavlja gradska plaža, koja je omiljeno mesto meštana u letnjim mesecima.

Kladovo vas čeka sa otvorenim srcem i rukama i odličnim smeštajem. Dođite i uverite se sami!

dani piva
Manifestacije

Dani piva

Dani piva u Zrenjaninu Dani piva – 06.08 – 11.08.2024. Manifestacija Dani piva u Zrenjaninu predstavlja značajan kulturno-turistički događaj koji se održava svake godine meseca

turizam u srbiji
Destinacije

Turizam u Srbiji

Turizam u Srbiji Sadržaj: Turizam u Srbiji se intenzivno razvija, što nimalo ne čudi jer Srbija je zemlja prepuna prirodnih lepota, planina, reka, jezera, izvora

najneobičniji smeštaj u srbiji
Zanimljivosti

Najneobičniji smeštaj u Srbiji

Najneobičniji smeštaj u Srbiji Da li ste spremni da se upustite u nezaboravnu avanturu kroz najneobičnije smeštaje koje smo otkrili u Srbiji. Spremni ste? Onda

error: Content is protected !!