Naše Brdo - Seosko domaćinstvo Bešević

Naše brdo je seosko domaćinstvo Bešević koje se nalazi u Ivanjici, na brdu iznad grada. Ovo je mesto gde možete uživati u prirodi, miru i lepoti planinskog pejzaža. 

Naše Brdo - Seosko domaćinstvo Bešević

Informacije o kapacitetima:

Na raspolaganju su vam različite vrste smeštaja, od koliba do vila, sa svim potrebnim sadržajima za udoban boravak.

Smeštajni kapaciteti naše brdo u Ivanjici su različiti, zavisno od vrste smeštaja koju izaberete.

Naše Brdo nudi 3 vrste smeštaja a to su:

– kolibe, vile i kuće.

Svaka smeštajna jedinica ima dve spavaće sobe, dnevni boravak, čajnu kuhinju, kupatilo i terasu. Broj osoba koje mogu da odsednu u jednoj jedinici varira od četiri do pet, zavisno od toga da li ima kauč na razvlačenje u dnevnom boravku.

Ukupno, seosko domaćinstvo Naše brdo može da primi oko 30 gostiju u svom kompleksu.

Slike smeštaja:

Naše Brdo - Seosko domaćinstvo Bešević
Naše Brdo - Seosko domaćinstvo Bešević

Aktivnosti:

Šta obići u blizini:

Manifestacije:

Naše Brdo - Seosko domaćinstvo Bešević, Ivanjica

Informacije o smeštaju:

Naše brdo je seosko domaćinstvo Bešević koje se nalazi u Ivanjici, na brdu iznad grada. Ovo je mesto gde možete uživati u prirodi, miru i lepoti planinskog pejzaža. Na raspolaganju su vam različite vrste smeštaja, od koliba do vila, sa svim potrebnim sadržajima za udoban boravak. Možete se osvežiti u sezonskom bazenu na otvorenom, probati domaću hranu u restoranu ili popiti piće u baru. Takođe možete istraživati okolinu, posetiti grad Ivanjicu ili se baviti nekim od sportskih ili rekreativnih aktivnosti koje nudi domaćinstvo. Naše brdo je idealno mesto za odmor, opuštanje i uživanje u čarima seoskog života.

Ovo je mesto gde ćete osetiti duh tradicionalnog seoskog života, ali i uživati u modernom komforu. Smeštajni kapaciteti su različiti, zavisno od vaših potreba i želja. Možete izabrati između koliba, vila i kuća, koje su opremljene sa dve spavaće sobe, dnevnim boravkom, čajnom kuhinjom, kupatilom i terasom. Svaka smeštajna jedinica može da primi do čak pet osoba. U sklopu domaćinstva se nalazi i restoran, koji nudi ukusnu domaću hranu, kao i bar, gde možete popiti piće i družiti se sa drugim gostima.

Na raspolaganju su vam i bazen i hidromasažna kada – đakuzi.  Ako ste avanturističkog duha, možete se oprobati u planinarenju, vožnji bicikla, jahanju konja, ribolovu, branju šumskih plodova ili obilasku pećina. Naše brdo je mesto gde ćete se osećati kao kod kuće, a istovremeno doživeti nešto novo i nezaboravno.

 

Istraži okolinu i ne propusti:

Ivanjica

Ivanjica je grad koji krije mnoge tajne i čari. Nalazi se u jugozapadnoj Srbiji, na obali reke Moravice, koja ga deli na dva dela. Grad je okružen planinama Golija, Javor i Mučanj, koje su bogate šumom, izvorima, jezerima i pećinama. Ovde se može uživati u čistom vazduhu, miru i lepoti planinskog pejzaža. 

Ivanjica je osnovana 1833. godine po nalogu kneza Miloša, koji je želeo da ovde napravi svoju letnju rezidenciju. Međutim, knez nikada nije došao u Ivanjicu, jer je ubrzo bio primoran da napusti Srbiju. Grad je kasnije postao poznat kao vazdušna banja, zbog svoje blagotvorne klime i lekovitog bilja. Ivanjica je danas jedan od centara seoskog turizma u Srbiji, koji je ovde začet još pre 40 godina. Ovde se može naći mnogo seoskih domaćinstava, koji nude smeštaj, hranu i razne aktivnosti za goste. Jedno od takvih domaćinstava je i Naše brdo, koje se nalazi na brdu iznad grada, na oko 3 km udaljenosti. Ovo je mesto gde se može osetiti duh tradicionalnog seoskog života, ali i uživati u modernom komforu.

Ivanjica je grad koji ima i bogatu kulturnu i istorijsku baštinu. U blizini grada se nalaze i znameniti manastiri Studenica i Pridvorica, koji datiraju iz 12. i 13. veka. Ovi manastiri su bili važni centri duhovnosti i umetnosti u srednjovekovnoj Srbiji. U njima se mogu videti freske, ikone, rukopisi i relikvije, koje svedoče o prošlosti i veri srpskog naroda. Ivanjica je takođe domaćin Nušićijade, festivala posvećenog slavnom srpskom komediografu Branislavu Nušiću, koji nikada nije posetio ovaj grad, ali ga je spomenuo u svojim delima. Festival se održava svake godine u avgustu, i okuplja brojne umetnike, glumce, pisce i ljubitelje humora. Na festivalu se mogu videti predstave, koncerti, izložbe, radionice i ulične akcije, koje oživljavaju duh Nušićevog vremena i dela.

turizam u srbiji
Destinacije

Turizam u Srbiji

Turizam u Srbiji Sadržaj: Turizam u Srbiji se intenzivno razvija, što nimalo ne čudi jer Srbija je zemlja prepuna prirodnih lepota, planina, reka, jezera, izvora

najneobičniji smeštaj u srbiji
Zanimljivosti

Najneobičniji smeštaj u Srbiji

Najneobičniji smeštaj u Srbiji Da li ste spremni da se upustite u nezaboravnu avanturu kroz najneobičnije smeštaje koje smo otkrili u Srbiji. Spremni ste? Onda

error: Content is protected !!