Etno selo Trbović

Etno selo Trbović predstavlja jedinstveni ambijent u kojem se priroda i duša spajaju. Okruženo šumama, cvetnim livadama i voćnjacima, ovo selo je mesto na kojem oči i duša napokon mogu da se opuste.

etno selo trbovic

Informacije o kapacitetima:

Deluks dvokrevetna soba

1 ekstra veliki bračni krevet

Max. broj osoba 2

Standard dvokrevetna soba

2 single ležaja

Max. broj osoba 2

Deluks porodična soba

1 krevet za 1 osobu i1 bračni krevet

Max. broj osoba 3

Bungalov

1. spavaća soba: 1 bračni krevet

2. spavaća soba: 2 kreveta za 1 osobu

Dnevna soba: 1 kauč na razvlačenje

Max. broj gostiju 6

Slike smeštaja:

etno selo trbovic
etno selo trbovic

Aktivnosti:

Etno selo Trbović je mesto gde možete uživati u raznim aktivnostima koje će vam pružiti zadovoljstvo, zabavu i opuštanje.

Ne propustite:

Manifestacije:

Etno selo Trbović, Gornji Milanovac

Informacije o smeštaju:

Etno selo Trbović – Oaza mira i prirode

Etno selo Trbović, smešteno na međi planina Suvobor i Rudnik, predstavlja prirodni raj na samo 15 kilometara od centra Gornjeg Milanovca i oko 100 kilometara od užurbanog Beograda. Ovo selo, izdvojeno od gradske vreve, nudi idealno mesto za odmor i relaksaciju.

Etno selo Trbović predstavlja jedinstveni ambijent u kojem se priroda i duša spajaju. Okruženo šumama, cvetnim livadama i voćnjacima, ovo selo je mesto na kojem oči i duša napokon mogu da se opuste. Potoci i izvori pitke vode omeđuju selo, stvarajući prirodni raj za sve koji traže mir i harmoniju.

Za ljubitelje sporta i rekreacije, etno selo Trbović nudi obilje mogućnosti. Od bazena u kojem možete ohladiti telo u toplim letnjim danima, do čamca kojim možete istražiti ribnjak i uživati u ribolovu u dogovoru sa vlasnicima.

Ako ste skloni aktivnijem odmoru, na raspolaganju je iznajmljivanje bicikala i četvorotočkaša (kvadova), koji vam omogućavaju da istražite prelepu okolinu i osvežite srce svežim vazduhom. Etno selo Trbović je mesto gde priroda i opuštanje postaju jedno.

Kako do etno sela Trbović

Gornji Milanovac Beograd km

Udaljenost između Gornjeg Milanovca i Beograda je oko 112 kilometara.

Automobilom:

Preko Ibarske magistrale (M-22):

  • Krenite sa glavnih gradskih saobraćajnica ka Ibarskoj magistrali (M-22) koja povezuje Beograd i Gornji Milanovac.
  • Putujte zapadno na Ibarskoj magistrali.
  • Pratite putokaze prema Gornjem Milanovcu.
  • Dolaskom u Gornji Milanovac, pratite unutrašnje putokaze kako biste stigli do željenih destinacija u gradu.

 

Autobusom: Vreme putovanja autobusom obično zavisi od uslova na putu i broja stanica. Prosečno vreme putovanja između Beograda i Gornjeg Milanovca je oko 2 do 3 sata.

Ne propusti sledeće:

Ako ste u potrazi za zanimljivim i raznovrsnim manifestacijama, Gornji Milanovac je odličan izbor za vas. U ovom gradu možete da uživate u raznim kulturnim, umetničkim i zabavnim događajima koji se odvijaju tokom cele godine. Neke od najpoznatijih manifestacija su:

Srpski festival svetske muzike: Ovo je jedinstveni festival u Srbiji koji promoviše etno muziku iz različitih zemalja i kultura. Festival se održava od 2009. godine i na njemu nastupaju brojni domaći i strani muzičari koji sviraju romsku, balkansku i druge vrste svetske muzike. Festival traje tri dana i odvija se na više lokacija u Gornjem Milanovcu.

Međunarodno bijenale umetnosti minijature: Ovo je jedan od najvažnijih i najposećenijih umetničkih događaja u Srbiji i regionu. Bijenale je osnovano 1989. godine i obuhvata sve oblasti likovnog i primenjenog stvaralaštva u formatu minijature. Na Bijenalu učestvuje više od 5.000 autora iz četrdesetak zemalja sveta, a izložba se održava svake dve godine u Kulturnom centru Gornjeg Milanovca.

Natural Mystic festival: Ovo je festival koji slavi reggae muziku i životni stil. Festival se održava od 2014. godine na brdu Ždreban, koje nudi predivan pogled na prirodu i grad. Na festivalu možete da slušate najbolje reggae bendove iz Srbije i regiona, da učestvujete u raznim radionicama i aktivnostima, da kampujete ili da se smestite u domovima meštana. Festival traje dva dana i održava se uoči 1. maja.

Dani kneginje Ljubice: Ovo je manifestacija koja se održava u Vraćevšnici početkom juna, u čast kneginje Ljubice Obrenović, supruge kneza Miloša Obrenovića, koja je rođena u ovom selu. Manifestacija obuhvata kulturno-umetnički program, izložbe, promocije knjiga, sportska takmičenja, etno bazar i druge zanimljive sadržaje. Cilj manifestacije je da se očuva i promoviše kulturno i istorijsko nasleđe Vraćevšnice i Gornjeg Milanovca.

dani piva
Manifestacije

Dani piva

Dani piva u Zrenjaninu Dani piva – 06.08 – 11.08.2024. Manifestacija Dani piva u Zrenjaninu predstavlja značajan kulturno-turistički događaj koji se održava svake godine meseca

turizam u srbiji
Destinacije

Turizam u Srbiji

Turizam u Srbiji Sadržaj: Turizam u Srbiji se intenzivno razvija, što nimalo ne čudi jer Srbija je zemlja prepuna prirodnih lepota, planina, reka, jezera, izvora

najneobičniji smeštaj u srbiji
Zanimljivosti

Najneobičniji smeštaj u Srbiji

Najneobičniji smeštaj u Srbiji Da li ste spremni da se upustite u nezaboravnu avanturu kroz najneobičnije smeštaje koje smo otkrili u Srbiji. Spremni ste? Onda

error: Content is protected !!