Etno Selo Molitva

Doživite nezaboravan odmor u etno selu Molitva, gde vas čeka priroda, mir i tradicija. Uživajte u udobnim i opremljenim kućama, ukusnoj hrani, svežem vazduhu i predivnom pogledu na planinu i jezero.

Etno selo Molitva

Informacije o kapacitetima:

Kuća 1: Ima dva kreveta za jednu osobu, jedan bračni krevet i jedan kauč. Ukupno ima četiri kreveta i može da primi pet gostiju. 1/5

Kuća 2: Ima jedan bračni krevet i jedan kauč. Ukupno ima dva kreveta i može da primi četiri gosta.  1/4

Kuća 3: Ima jedan bračni krevet i jedan kauč. Ukupno ima dva kreveta i može da primi četiri gosta. 1/4

Kuća 4: Ima dva kreveta za jednu osobu, jedan bračni krevet i jedan kauč. Ukupno ima četiri kreveta i može da primi pet gostiju. 1/5

Kuća 5: Ima samo jedan bračni krevet i može da primi dve osobe. 1/2

Sve kuće imaju iste sadržaje, osim što kuća 5 nema kauč. Takođe, sve kuće imaju balkon ili terasu sa različitim pogledima.

Slike smeštaja:

etno selo sjenica
etno selo molitva sjenica

Aktivnosti:

Šta obići u blizini:

Manifestacije:

etno

Etno selo Molitva Sjenica

Informacije o smeštaju:

Ako tražite mesto za odmor i rekreaciju u prirodi, etno selo Molitva u Sjenici je pravi izbor za vas. Ovo etno selo ima pet kuća koje se izdaju za smeštaj gostiju. Svaka kuća ima jednu spavaću sobu, dnevni boravak, kuhinju i kupatilo. Kuće su opremljene TV-om, posteljinom, peškirima i priborom za pripremu roštilja. Gosti mogu uživati u pogledu na planinu, jezero i grad sa terase ili balkona.

Etno selo Molitva nudi različite opcije za smeštaj, u zavisnosti od vaših potreba i želja. Svaka vikendica ima jednu spavaću sobu, dnevni boravak, kuhinju i kupatilo, ali se razlikuju po veličini kreveta, broju gostiju i pogledu sa terase ili balkona. Na primer, neke vikendice imaju dva kreveta za jednu osobu i jedan bračni krevet, dok druge imaju samo jedan bračni krevet. Takođe, neke vikendice mogu da prime pet gostiju, a neke samo četiri. Pogled sa vikendica može biti na planinu, jezero ili grad.

U etno selu se takođe nalazi restoran. Možete probati tradicionalna jela iz ovog kraja, kao što su pita sa sirom, sarma, gibanica i baklava. Restoran ima veliku baštu gde možete uživati u svežem vazduhu i zelenilu.

Etno selo Molitva je idealno mesto za one koji vole prirodu i mir. Možete se prošetati do obližnjeg jezera ili planine, ili posetiti grad Sjenicu koji je udaljen samo 10 minuta vožnje. U blizini se nalaze i mnoge kulturne i istorijske znamenitosti, kao što su Pešterska visoravan, manastir Mileševa i spomenik Meša Selimović.

Ne propustite priliku da doživite nezaboravan odmor u etno selu Molitva. Rezervišite svoj smeštaj već danas i otkrijte lepote ovog podneblja.

Etno selo Molitva - iskustva gostiju:

PapicSrbija
Opširnije
Idealan izbor ukoliko zelite da odmorite od svega, a seoske kucice se utaptiju u prirodu tog kraja.Mir,tisina,priroda i nestvaran pogled čine ovo mesto magicnim.Domacin Dino je na raspolaganju za sve sto moze da vam zatreba. Predivna jutra i domaci dorucak su odlicni su za pocetak dana.
PredragSrbija
Opširnije
Etno selo Molitva je na idealnoj lokaciji. Kućice su udobne i čiste. Opremljene grejalicom, toplom vodom, TVom, posuđem, indukcionim rešoom, posuđem, fenom, peškirima. Tu je i restoran sa ukusnom hranom i pristupačnim cenama. Pešačke staze prolaze uz samo selo. Parking je ogroman i besplatan.
ZorlusSrbija
Opširnije
Lokacija objekta je nestvarna. Objekat okružuje prelepa priroda a pogled na klisuru Uvca sa terase restorana oduzima dah. Doručak sačinjen od domaćih proizvoda je bio izuzetno ukusan i pri tome izuzetno povoljan. Šetnja po livadama oko objekta po predivnom planinskom vazduhu osvežava i okrepljuje.
ZekicSrbija
Opširnije
Veoma lep ambijent kako u smestaju tako i u restoranu. U samim vikendicama nije bilo nikakvih problema, cisto je i sa opremljenom kuhinjom tako da smo i pored samog restorana mogli nesto i sami da spremimo. Okolna priroda je fantasticna, terasa restorana je na uzvisenju iznad samog jezera tako da vredi svaki mint proveden ovde. Hrana je izuzetna i veom pristupacna. Definitivno najbolja lokacija za posetu i obilazak specijalnog rezervata Uvac.
Prethodna
Sledeći

Istraži okolinu i ne propusti:

U blizini etno sela Molitva u Sjenici možete pronaći mnoge zanimljive i lepe atrakcije. Mi vam ovog puta predstavljamo samo neke od njih:

Rezervat prirode Meandri Uvca: Ovo je zaštićeno područje koje obuhvata deo toka reke Uvac i njenih pritoka. Ovde možete videti impresivne kanjone, pećine, jezera i bogatu floru i faunu. Posebno je poznat po beloglavim supovima, koji su ugrožena vrsta ptica grabljivica. Možete uživati u čamcu, kajaku, ribolovu, pešačenju ili vožnji biciklom po ovom predivnom krajoliku.

Pešterska visoravan: Ovo je najveća visoravan u Srbiji, koja se nalazi na nadmorskoj visini od oko 1200 metara. Ovde možete videti tipične pejzaže planinske Srbije, sa prostranim livadama, pašnjacima, šumama i selima. Ovo je takođe dom mnogim kulturnim i istorijskim spomenicima, kao što su manastiri Mileševa, Davidovica i Dubnica.

Grad Sjenica: Ovo je glavni grad opštine Sjenica, koji se nalazi na obali reke Sjenice. Ovde možete posetiti znamenitosti kao što su spomenik Meši Selimoviću, poznatom piscu koji je rođen u Sjenici, zgrada opštine, koja je izgrađena u stilu secesije, ili muzej Sjenice, gde možete saznati više o istoriji i kulturi ovog kraja . Takođe možete probati lokalne specijalitete, kao što su sjenički sir, kačamak i jagnjetina.

dani piva
Manifestacije

Dani piva

Dani piva u Zrenjaninu Dani piva – 06.08 – 11.08.2024. Manifestacija Dani piva u Zrenjaninu predstavlja značajan kulturno-turistički događaj koji se održava svake godine meseca

turizam u srbiji
Destinacije

Turizam u Srbiji

Turizam u Srbiji Sadržaj: Turizam u Srbiji se intenzivno razvija, što nimalo ne čudi jer Srbija je zemlja prepuna prirodnih lepota, planina, reka, jezera, izvora

najneobičniji smeštaj u srbiji
Zanimljivosti

Najneobičniji smeštaj u Srbiji

Najneobičniji smeštaj u Srbiji Da li ste spremni da se upustite u nezaboravnu avanturu kroz najneobičnije smeštaje koje smo otkrili u Srbiji. Spremni ste? Onda

error: Content is protected !!