Eko kuća Hedonija

Želite li da provedete odmor u bajkovitom ambijentu, okruženi zelenilom i pogledom na jezero. Ako je vaš odgovor da, onda je Eko kuća Hedonija pravo mesto za vas. Ova vila se nalazi u Bajinoj Bašti, nadomak prelepog Zaovinskog jezera.

eko kuća hedonija

Informacije o kapacitetima:

Eko kuća hedonija je više od kuće, to je mesto gde ćete doživeti pravi hedonizam u harmoniji sa prirodom. Ova vila je idealna za porodice, parove ili prijatelje koji žele da pobegnu od gradske gužve i stresa. 

Kuća sa 2 spavaće sobe

Spavaća soba 1: 2 single kreveta i 1 bračni krevet

Spavaća soba 2: 2 bračna kreveta

Dnevna soba: 1 kauč na razvlačenje

Eko kuća Hedonija je moderno opremljena i ima sve što vam je potrebno za udoban boravak. Objekat poseduje 2 spavaće sobe, dnevni boravak, kupatilo i kompletno opremljenu kuhinju. Sa balkona ćete imati predivan pogled na vrt i jezero, gde ćete moći da pijete kafu ili čaj ujutru, ili da gledate zalazak sunca uveče.

Slike smeštaja:

eko kuća hedonija
eko kuća hedonija

Aktivnosti:

Eko kuća Hedonija nalazi se u Bajinoj Bašti, blizu prelepog Zaovinskog jezera, gde možete uživati u brojnim aktivnostima na vodi. Ova vila je savršena za sve koji prvenstveno vole prirodu i mir.

Šta obići u blizini:

Manifestacije:

Eko kuća Hedonija, Zaovine

Informacije o smeštaju:

Ako tražite idealno mesto za odmor i uživanje u prirodi, Eko kuća Hedonijaje pravi izbor za vas. Ova prelepa vila se nalazi u Bajinoj Bašti, na samo 5 km od naselja Zaovine, gde možete posetiti čuveno Zaovinsko jezero. U ovoj vili ćete se osećati kao kod kuće, jer ima sve što vam je potrebno za komforan boravak.

Eko kuća Hedonija ima dve spavaće sobe sa udobnim krevetima, jedno kupatilo sa tušem i fenom za kosu, i prostranu dnevnu sobu sa flat-screen TV-om sa satelitskim kanalima. U kuhinji ćete naći sve neophodne aparate i posuđe, kao i trpezarijski sto za zajedničke obroke. Sa balkona se pruža predivan pogled na vrt i jezero, gde možete uživati u miru i tišini. Takođe, možete se opustiti u restoranu, vrtu ili terasi vile, gde možete probati ukusnu domaću hranu i piće.

Eko kuća Hedonija vam nudi besplatan WiFi internet i privatni parking, tako da ne morate da brinete o dodatnim troškovima. Ova vila je idealna za porodice, parove ili prijatelje koji žele da pobegnu od gradske gužve i stresa. Ovde ćete doživeti pravi hedonizam u harmoniji sa prirodom. Rezervišite svoj smeštaj na vreme i provedite nezaboravan odmor u Eko kući Hedonija!

Istraži okolinu - Zaovine i Zaovinsko jezero

Zaovine su mesto koje vas neće ostaviti ravnodušnim. Ovde možete doživeti pravu lepotu i čaroliju prirode, upoznati bogatu istoriju i kulturu ovog kraja, i uživati u raznim aktivnostima koje će vam pružiti zadovoljstvo i zabavu.

Zaovine se nalaze u Nacionalnom parku Tara, na području opštine Bajina Bašta. Baš na delu gde se spajaju planina Tara i Zlatiborski masiv i prelepo Zaovinsko jezero, i kuda teče reka Beli Rzav. Ovo je mesto gde možete videti nešto što nećete naći nigde drugde na svetu: Pančićevu omoriku, živi fosil biljnog sveta, koji je otkrio čuveni botaničar Josif Pančić.

Zaovine kriju Grad, srednjovekovno utvrđenje koje krije legendu o plemiću i njegovoj nevernoj ženi. Na tom mestu se nalaze ostaci srednjovekovne crkve bazilike, koja svedoči o duhovnom životu ovog naroda, kao i starovlaške brvnare i bačije, koji pokazuju veštinu i tradiciju.

Da li ste znali: Zaovine su bogato područje biljnog sveta, koje čuva veliki deo flore Srbije. Na ovom području, koje obuhvata jezero i okolne šume i livade, može se naći više od 600 vrsta biljaka, što je polovina od svih biljnih vrsta koje rastu na planini Tari. 

Zaovinsko jezero je deo hidroenergetskog sistema “Bajina Bašta” u Perućcu, koji se sastoji od brane i cevovoda koji povezuju jezero sa rekom Drinom. Zavisno od nivoa vode u Drini, jezero se puni ili prazni, čime se proizvodi električna energija. Kada je vodostaj Drine nizak, voda iz jezera se propušta kroz turbine hidroelektrane. Kada je vodostaj Drine visok, višak vode se pumpa nazad u jezero, čime se stvara rezerva za sušne periode.

turizam u srbiji
Destinacije

Turizam u Srbiji

Turizam u Srbiji Sadržaj: Turizam u Srbiji se intenzivno razvija, što nimalo ne čudi jer Srbija je zemlja prepuna prirodnih lepota, planina, reka, jezera, izvora

najneobičniji smeštaj u srbiji
Zanimljivosti

Najneobičniji smeštaj u Srbiji

Najneobičniji smeštaj u Srbiji Da li ste spremni da se upustite u nezaboravnu avanturu kroz najneobičnije smeštaje koje smo otkrili u Srbiji. Spremni ste? Onda

error: Content is protected !!