Vile Miletić

Upoznajte čarobni svet Vile Miletić, skrivenih u zagrljaju netaknute prirode, na samo 200 m od Resavske pećine.

vile miletić

Informacije o kapacitetima:

Vile Miletić Despotovac

Vila sa dve spavaće sobe

1. spavaća soba: 1 veliki bračni krevet

2. spavaća soba: 1 veliki bračni krevet

Dnevna soba: 1 kauč na razvlačenje

Maksimalan broj gostiju 6

Kreveci ili dodatni kreveti nisu dostupni.

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni

Slike smeštaja:

Aktivnosti:

Check in – od 14.00 do 19.00

Check out – od 06.00 do 10.00

Internet
Bežični internet dostupan u celom objektu besplatno.
Parking
Besplatan privatan parking je moguć na licu mesta (nije neophodna rezervacija).
etno

Vile Miletić Despotovac

Informacije o smeštaju:

Upoznajte čarobni svet Vila Miletić, skrivenih u zagrljaju netaknute prirode, tik uz Resavsku pećinu. Ovaj očaravajući smeštajni kompleks oduševljava svojim jedinstvenim stilom gradnje i izuzetnom luksuznom opremom, pružajući vam nezaboravan boravak u srcu prirode.

Svaka vila u ponudi je opremljena sa besplatnim WiFi internetom, priborom za roštiljanje, predivnim vrtom, i obezbeđenim privatnim parkingom, čineći vaš boravak udobnim i bezbrižnim. Prostrane terase omogućavaju uživanje u prelepom pejzažu i svežem vazduhu.

Za goste željne istraživanja, u neposrednoj blizini nalaze se neka od najpoznatijih mesta od istorijskog i prirodnog značaja. Posetite Manastir Manasiju, remek-delo srpske srednjovekovne arhitekture, ili se očarajte veličanstvenim vodopadom Veliki Buk, smeštenim na padinama Beljanice. Ne zaboravite posetiti i Vodopad Prskalo, kao i Park minijatura, za dodatnu dozu avanture i zabave.

Ako ste ljubitelj speleologije i prirodnih čuda, obavezno istražite Resavsku pećinu, zaštićeni spomenik prirode koji se smatra jednim od najvećih i najlepših u Srbiji. A najbolje od svega? Pećina je udaljena samo 200 metara od Vila Miletić, čineći vaš boravak još nezaboravnijim i praktičnijim. Doživite spoj luksuza i prirodnih lepota u- Vile Miletić vas čekaju!

Пусти видео о Vile Miletić Despotovac

Vila Miletić - iskustva gostiju

NemanjaSrbija
Opširnije
Prelep smeštaj, ušuškano u šumi, ima sve neophodno. Bukvalno kao sa slika. Vlasnici preljubazni, vidimo se opet sigurno kad priroda ozeleni.
VladimirSrbija
Opširnije
Fenomenalan ambijent, mir, cvrkut ptica...na svega 5 minuta hoda od Resavske pećine. Idealno mesto za beg od svakodnevnice i jedan prirodni restart. Hladovina u samoj kući, prostrana terasa. Domaćini više nego ljubazni i nenametljivi, u kući imate sve što je potrebno za boravak (od posuđa), čisto,uredno. Na 20min vožnje je Vodopad Lisine i mnoštvo sadržaja (pešačke staze,restorani). Tu je i dvorišni roštilj da upotpuni ugođaj kao i ljuljaške za sjajan odmor pored vatre...
NenadSrbija
Opširnije
Sve što vam treba od sadržaja u kući, već postoji: TV sa potpunim izborom kanala, dobar internet u celoj kući, sasvim opremljena kuhinja, moderno kupatilo (postoji čak i veš mašina), kamin, norveški radijatori, velika terasa, ležaljke za sunčanje, oprema za roštilj, oprema za pečenje, suva drva, parking, mount bajsevi... Vlasnici veoma ljubazni.
DingaItalija
Opširnije
Mir i tišina-bjekat se nalazi u šumi izolovan od bilo kakve buke, nema saobraćaja, nema komšiluka samo i isključivo cvrkut ptica i šum drveća Sadržaji u dvorištu-prostrano dvorište sa velikim roštiljem, ljuljaške+vatra= neverovatno Objekat čist i prostran Kuhinja opremljena komplet Kupatilo čisto,uredno Udobni dušeci, posteljina fina i čista Pogled iz dnevnog boravka i spavaće sobe na breze kao iz bajke Put do vile pristupačan Blizina pećine Staze za opuštajuće šetnje po prirodi
Prethodna
Sledeći
da li na rtnju zive vanzemaljci
Zanimljivosti

Da li na Rtnju žive vanzemaljci?

Da li na Rtnju žive vanzemaljci? Sadržaj: Rtanj, mistična planina u istočnoj Srbiji, vekovima je predmet interesovanja zbog svojih neobičnih fenomena i teorija. Njena karakteristična

error: Content is protected !!
sr_RS