Vintage Luxurious house

Vintage Luxurious house Sombor – luksuzna kuća sa bazenom za smeštaj do 12 osoba. Rezerviši odmah!

Vintage Luxurious house Sombor

Informacije o kapacitetima:

Vintage Luxurious house Sombor

Vila sa bazenom, ukupne površine 400 m²

Spavaća soba 1: 1 bračni krevet

Spavaća soba 2: 1 bračni krevet

Spavaća soba 3: 1 bračni krevet

Dnevna soba: 2 kauča na razvlačenje

Dnevna soba: 1 kauč na razvlačenje

Maksimalan broj gostiju 12

Slike smeštaja:

Aktivnosti:

Check in – od 13.00 do 21.00

Check out – od 08.00 do 10.00

Internet
Bežični internet dostupan u celom objektu besplatno.
Parking
Besplatan privatan parking je moguć na licu mesta (nije neophodna rezervacija).
etno

Vintage Luxurious house Sombor

Informacije o smeštaju:

Vintage Luxurious house Sombor Vintage  je savršen izbor za one koji traže miran i luksuzan odmor. Ova prelepa kuća se nalazi u veoma mirnoj ulici, okružena sa nekoliko komšija. Velika zelena bašta sa bazenom i roštiljem je idealna za opuštanje i uživanje u prirodi. Cela kuća, više od 400 kvadratnih metara na korišćenje, pruža dovoljno prostora za veliku porodicu ili grupu prijatelja. Uz to, gosti mogu uživati u velikoj bašti sa otvorenim bazenom. Tu je i nekoliko parking mesta od kojih je jedno čak i natkriveno.

Za kupovinu i nabavku, kuća se nalazi na samo 10 minuta hoda do centra grada, gde se nalaze IDEA market, pekara i druge prodavnice. U blizini su bolnica, teniski tereni i železnička stanica. Čuvena reka Dunav-evropska Amazonija, Bačko Podunavlje kao UNESCO rezervat biosfere i hrvatsko-mađarska granica udaljeni su samo 15 km vožnje.

Gosti mogu uživati u različitim aktivnostima tokom boravka u Vintage Luxurious house u Somboru. Na raspolaganju su 2 bicikla za iznajmljivanje, uz naknadu koju možete platiti na licu mesta i to po biciklu dnevno. Za one koji žele da se opuste i uživaju i malo duže spavaju bez obaveza, doručak je dostupan na upit uz doplatu.

Osim toga, kuća je idealna za sportiste i profesionalne tenisere, jer je vlasnik ove kuće Međunarodni ITF, ATP, VTA teniser i trener. U blizini se nalaze teniski tereni, pa gosti mogu uživati u igranju tenisa tokom boravka u kući.

Objekat poseduje 6 ležajeva a u njemu može boraviti čak 12 osoba. Ovo ga čini idealnim za veće porodice i grupe prijatelja.

Vintage Luxurious house Sombor - iskustva gostiju

IvanaSrbija
Opširnije
Kada pogledate slike - oduševite se. Kada pogledate kuću svojim očima - zajubite se! Ne postoji dovoljno visoka ocena da se opiše ova kuća. Gde god vam padne pogled pronaći ćete nešto novo, što će vam izmamiti osmeh i zagrejati srce. Ne bih mogla da se odlučim šta me je više oduševilo: unutrašnjost kuće ili dvorište. Ovo je jedan mali raj na zemlji gde možete uživati u miru i apsolutnoj tišini. Hvala domaćinima na toploj dobrodošlici, ljubaznosti i ispraćaju.
BirgitSrbija
Opširnije
very warm and welcoming hostess, location was in quiet area of town, beautiful gardens and pool.
Prethodna
Sledeći
da li na rtnju zive vanzemaljci
Zanimljivosti

Da li na Rtnju žive vanzemaljci?

Da li na Rtnju žive vanzemaljci? Sadržaj: Rtanj, mistična planina u istočnoj Srbiji, vekovima je predmet interesovanja zbog svojih neobičnih fenomena i teorija. Njena karakteristična

error: Content is protected !!
sr_RS