Brvnare Mrkić

Na samo 30 km od Zlatibora, u mestu Kremna, nalaze se Brvnare Mrkić. One su i više nego udobno i ušuškano mesto za predah od užurbanog života.  Priroda u okolini je nestvarne lepote, tako da gde god da pogledate, pejzaži će vas ostaviti bez daha. 

Brvnare Mrkić

Informacije o kapacitetima:

Brvnare Mrkić poseduju 3 različita smeštajna objekta, a to su vikendica, koliba i jedan studio. 

Vikendica, 100 m² , max 9 osoba

Spavaća soba: 1 veliki bračni krevet

Spavaća soba: 1 single krevet i 3 bračna kreveta

Dnevna soba: 1 kauč na razvlačenje

Koliba, 45 m² , max 4 osobe

Spavaća soba: 1 bračni krevet

Spavaća soba: 1 bračni krevet

Studio, 24 m² , max 2 osobe

1 bračni krevet

Slike smeštaja:

Brvnare Mrkić
Brvnare Mrkić

Aktivnosti:

Brvnare Mrkić smeštene su u naselju Kremna, srcu prirode i magične istorije.

Šta obići u blizini:

Brvnare Mrkić, Kremna

Informacije o smeštaju:

Brvnare Mrkić

Smeštaj u Vikendici – Gosti tokom zimskih meseci posebno obožavaju smeštaj baš u ovoj kući, jer ona poseduje kamin. Ova vikendica je površine 100 m² i sastoji se od 1 dnevne sobe, 2 odvojene spavaće sobe i 2 kupatila sa tušem i fenom za kosu. Gosti će naći ploču za kuvanje, frižider, mašinu za pranje sudova i posuđe u potpuno opremljenoj kuhinji. Kuća za odmor ima i roštilj, flat-screen TV sa kablovskim kanalima, zvučno izolovane zidove, mini bar, aparat za čaj i kafu, kao i pogled na baštu. Jedinica raspolaže sa 6 ležajeva i može da primi do 9 osoba.

Smeštaj u kolibi – Koliba je veličine 45 m² , a sastoji se od 1 dnevne sobe, 2 odvojene spavaće sobe i 1 kupatila sa tušem i fenom za kosu. Gosti će naći ploču za kuvanje, frižider, posuđe i električni čajnik u dobro opremljenoj kuhinji. Brvnara takođe nudi roštilj, TV ravnog ekrana sa kablovskim kanalima, zvučno izolovane zidove, prostor za sedenje, trpezariju, kao i pogled na vrt. Jedinica nudi 2 kreveta i može da primi do 4 osobe.

Smeštaj u studiu – Studio je idealna opcija za parove, jer poseduje samo jedan bračni krevet i može da primi maksimalno dve osobe. Ovaj tip smeštaja takođe poseduje sopstveno kupatilo, opremljenu kuhinju, prostor za sedenje, TV. Površina studia je 24 m² .

Besplatan parking  i bežični wi fi internet, dostupan je u svim smeštajnim jedinicama u okviru objekta Brvnare Mrkic.

Istraži okolinu - Kremna

Selo proroka – čudesna i misteriozna Kremna

Ako tražite mesto gde ćete se odmoriti od gradske buke i uživati u čarima prirode, selo Kremna je pravi izbor za vas. Ovo selo se nalazi između planina Tare, Zlatibora i Šargana, na nadmorskoj visini od 800 metara, okruženo borovom šumom i prostranim livadama. Poznata je nadaleko po svojoj tajanstvenoj lepoti, koja se, kažu, ne može uhvatiti ni kamerom ni okom. Ovo je mesto gde vazdušne struje leče i osvežavaju dušu i telo, gde sve cveta i sija, gde se čuje žubor planinskih voda.

Kremna je takođe poznata po svojim prorocima, Milošu i Mitru Tarabiću, koji su u 19. veku predvideli mnoge događaje iz budućnosti, koji su se kasnije obistinili. Njihovo proročanstvo je deo naše kulturne baštine, koja privlači mnoge radoznale posetioce iz celog sveta. U zaseoku Tarabići, podno Tare, nalazi se Spomen dom kremanskih proroka, gde možete videti razne relikvije i saznati više o njihovim vizijama. Spomen dom je napravljen u etno stilu, od drveta i kamena, i predstavlja novi izazov za turiste.

Kremna nije samo selo proroka, već i selo gostoljubivih domaćina, koji će vas srdačno dočekati i ponuditi vam najbolje što imaju. U selu se konstantno razvija seoski turizam, pa možete naći mnogo lepih i udobnih smeštajnih objekata, sa uređenim dvorištima i pogledom na predivne pejzaže. Ovde ćete uđivati u potpuno prirodnoj i ukusnoj hrani, koja će zadovoljiti i najprobirljivije ukuse. Možete probati vruću gibanicu, proju, pršutu, kuvana jela iz zemljanog posuđa, pečeno prase i jagnje, domaće sokove od maline, najbolju rakiju, raznovrsne kolače. Naš predlog za smeštaj ovaj put su Brvnare Mrkić.

da li na rtnju zive vanzemaljci
Zanimljivosti

Da li na Rtnju žive vanzemaljci?

Da li na Rtnju žive vanzemaljci? Sadržaj: Rtanj, mistična planina u istočnoj Srbiji, vekovima je predmet interesovanja zbog svojih neobičnih fenomena i teorija. Njena karakteristična

error: Content is protected !!
sr_RS